Robert - komentarze
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ooo masz dobrych uczniów?
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:11
Niemal idealnych . Jedyna zauważalna wada: brak (lub zbyt mało - kwestia interpretacji ) wiary we własne możliwości Ale nie takim uczniom dawałem w życiu radę, więc myślę, że bedzie dobrze
-
- Zaprawiony W Bojach
Tzw. metoda wpływu osobistego - jak zwykł mawiać nasz Kolega...roberturbanski pisze:Ale nie takim uczniom dawałem w życiu radę, więc myślę, że bedzie dobrze
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
Mnie ciągle przypominana jest mantra, jakoby po trzydziestce nie warto było zaczynac żadnego sportu, bo organizm a przede wszystkim stawy, są już na tyle osłabione, że od razu grozi poważna kontuzja.Jakoś specjalnie się jednak nie spinam, biegam w miarę regularnie, kontuzji poważniejszych - związanych z bieganiem, bo ze względu na wiek i tryb życia co chwila coś zaboli czy ukłuje - nie ma
Muszę mówić gdzie powinniśmy mieć takie uwagi?
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki, wzajemnie!lubo91 pisze:Podziwiam samozaparcie do biegania i treningów :D
Pozdrawiam serdecznie !
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
Marek, mi ortopeda powiedział, że jak mam 36 lat to pewne rzeczy MUSZĄ już boleć . Jak przeglądam swoje wpisy sprzed pół roku i czytam o bólu kolana oraz pękniętej łąkotce to uśmiecham się pod nosem, bo - odpukać w niemalowane - teraz nie wiem do końca co to jest. Mało tego, jak nie biegam dłużej niż trzy dni to kolano zaczyna się "odzywać", a po treningu znowu spokój . Taki mój prywatny nieortodoksyjny motywator do bieganiamclakiewicz pisze:Mnie ciągle przypominana jest mantra, jakoby po trzydziestce nie warto było zaczynac żadnego sportu, bo organizm a przede wszystkim stawy, są już na tyle osłabione, że od razu grozi poważna kontuzja.Jakoś specjalnie się jednak nie spinam, biegam w miarę regularnie, kontuzji poważniejszych - związanych z bieganiem, bo ze względu na wiek i tryb życia co chwila coś zaboli czy ukłuje - nie ma
Muszę mówić gdzie powinniśmy mieć takie uwagi?
Dowcip: trzy rodzaje białej śmierci w Polsce - sól, kokaina i służba zdrowia
-
- Zaprawiony W Bojach
Racja! Ostatnio zwiększyła się częstotliwość moich kontaktów ze służbą zdrowia... na tyle wątpliwa to przyjemność, że pewnego razu, wychodząc z gabinetu powiedziałam lekarzowi, że to co się tu wyprawia to kpina!
...musiałam zmienić lekarza
Ps. Ty też nie biegałeś pięć dni ale i tak miałeś rację Dzięki
...musiałam zmienić lekarza
Ps. Ty też nie biegałeś pięć dni ale i tak miałeś rację Dzięki
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
No przecież! Przez pryzmat własnych - jakże bogatych - biegowych doświadczeń edukuję nieopierzoną jeszcze biegowo młodzież, czyli Ciebie ażeby nie powielała błędów innych. I żeby mi się to więcej nie powtórzyło!!!frelka pisze:Ps. Ty też nie biegałeś pięć dni ale i tak miałeś rację Dzięki
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja? Nieopierzona biegowo młodzież? Pff! Wypraszam sobie
Ale trzeba Ci oddać, że rację miałeś Choć swoją drogą mógłbyś się w końcu pomylić, bo to, że wciąż masz rację staje się irytujące
Ale trzeba Ci oddać, że rację miałeś Choć swoją drogą mógłbyś się w końcu pomylić, bo to, że wciąż masz rację staje się irytujące
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
Widzę, że głowa to nasz wspólny wróg i problem. Poza tym jestem pod wrażeniem. Trudno będzie Ci dotrzymać tempa następnym razem
- zyghom
- Wyga
- Życiówka na 10k: 54
- Kontakt:
myslalem, ze tylko moj GPS odwala maniane, ale widze u Ciebie tez "cudenka" np:
Best Pace: 1:01 min/km
Best Pace: 1:01 min/km
zyga
-
- Zaprawiony W Bojach
Magiczna liczba - 5 dni
Jak na mój mały rozumek, to chyba dobrze, że zacząłeś ten plan. Z resztą - albo mi się śniło, albo już coś Ci majaczyłam, że może warto zacząć
Jak na mój mały rozumek, to chyba dobrze, że zacząłeś ten plan. Z resztą - albo mi się śniło, albo już coś Ci majaczyłam, że może warto zacząć
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
Nareszcie, bo już zacząłem przeszukiwać kontakty w telefonie w celu mobilizacji
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
Uff, umknąłem spod topora Daj spokój: nie dzwoń - jak widzę Twoje wpisy z ostatnich treningów to nabieram przekonania, ze szybciej byś przybiegłhotmas pisze:Nareszcie, bo już zacząłem przeszukiwać kontakty w telefonie w celu mobilizacji