Spodenki z lycry
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Biega mi się w nich bardzo wygodnie, ale zastanawiam się, czy dobrze byłoby ich także używać na co dzień. W domu chodzę w spodenkach z lycry, bo są wygodne. Ciekawi mnie jednak, czy osobnik płci męskiej nie będzie postrzegany jako dziwadło na ulicy lub w sklepie odziany w takie spodenki ? Może jestem przewrażliwiony, ale kiedyś już mnie gonili i wyzwali od p*****w.
MBorus
- Maciaszczyk
- Stary Wyga
Lycra jest dobra, ale czy na wszystko? Przekonałem się do ubranek z tworzyw sztucznych, bo na treningach są praktyczniejsze, ale poza treningami używam niemal wyłącznie bawełny. Jakoś tak milsza jest w bezpośrednim kontakcie z ciałem....
-
- Rozgrzewający Się
Przecież nie mówię o teatrze, a o codziennym użytkowaniu, np. na wycieczkę w plener. Nie mówię także o chodzeniu do pracy, ale o czasie wolnym od kina, teatru, pracy itp.
MBorus
-
- Zaprawiony W Bojach
Chodzenie cały czas w obcisłych spodniach może żle wpłynąc na nasze przyrodzenie. Bardziej polecam dresy lub wojskowe spodnie amerykaniskie lub brytyjskie, NIe polskie bo są niewygodne. Sam często chodze w tak zwanych bojówkach ale nie jakiś tam podrubkach tylko w orginalnych wojskowych (do mabycia w karzdym sklepie z militariami) naprawde bardzo wygodne (jak dresy) i wspaniałe na wypady za miasto
[b]"Kto się ośmieli, wygrywa"[/b]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Z reguly bywa tak ze kazdy ma inne spojrzenie na kazdy temat. Ja np. uwazam, ze chodzenie w miejscach publicznych przez doroslego mezczyznę w krótkich spodenkach jest nieprzyzwoite. Sam wyroslem z krótkich spodenek wiele lat temu. Ale sami wiecie, obyczaje sie zmieniają, tak ze nie upieram się że moje zdanie jest jedynie sluszne.
Pozdr. Artur
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Łażenie w obcisłych ciuchach jest niezdrowe tylko jeżeli sa z nieelastycznego materiału.
Lubię takie spodenki na lato (może nie do pracy), a poza tym mam kształtne nóżki i niech się dziewczęta im przyglądają. A co!
Lubię takie spodenki na lato (może nie do pracy), a poza tym mam kształtne nóżki i niech się dziewczęta im przyglądają. A co!
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
-
- Wyga
Biegajac w takich spodenkach w USA ,Kanadzie czy Australii uslyszalbys "doping" w stylu:queer, fag,faggot.Quote: from MBorus on 7:51 pm on Jan. 19, 2004
Biega mi się w nich bardzo wygodnie, ale zastanawiam się, czy dobrze byłoby ich także używać na co dzień. W domu chodzę w spodenkach z lycry, bo są wygodne. Ciekawi mnie jednak, czy osobnik płci męskiej nie będzie postrzegany jako dziwadło na ulicy lub w sklepie odziany w takie spodenki ? Może jestem przewrażliwiony, ale kiedyś już mnie gonili i wyzwali od p*****w.
Moglaby ci sie przylepic do glowy pizza, wyladowac na twojej glowie puszka z piwem lub butelka. Lycra dziala na mlodocianych kierowcow jak plachta na byka.
Ich nie obchodzi twoja wygoda.
W jednym wielomilionowym miescie A.Pn wycofano
ponad 100 tys. naklad map dot. komunikacji miejskiej.
Nazwe jednego z przystankow zmieniono w nim z Qeen's Park na Queer's Park. Pisala o tym lokalna prasa.
Chyba nikt w lycrze nie biega tam po takiej publicznej
demaskacji. Poniewaz moda z Ameryki przychodzi do
Polski z opoznieniem dlatego wez pod uwage to na co
sie narazasz.
Nawet osoby uprawiajace kolarstwo nie pojda grac
w tenisa czy ping ponga w spandex'e czy lycrze.
Spector
- Maciaszczyk
- Stary Wyga
To nie są cykliści tylko kolarze. Kolarze nie lubią być nazywani cyklistami (wydaje im się, że nimi nie są). Prawdziwi cykliści nóg nie golą. Ten ułamek procenta, o który zwiększa się opór powietrza na nieogolonych nogach, dla prawdziwego cyklisty nie ma znaczenia.Quote: from krzycho on 3:12 pm on Jan. 21, 2004
prawdziwi cykliści dokonują tych zabiegów z troche innych względów niż estetycznych
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Spector, nie przesadzaj, nadajesz chyba spoza Polandu?
czasem słyszę komentarze osiedlowych gnojków, jak biegam w długich legginsach... (pedał, robinhud, facet w rajtuzch itd.), ale do spodenek z lycry nikt nigdy nie pił.
czasem słyszę komentarze osiedlowych gnojków, jak biegam w długich legginsach... (pedał, robinhud, facet w rajtuzch itd.), ale do spodenek z lycry nikt nigdy nie pił.
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- lezan
- Zaprawiony W Bojach
Spector, moge Cie zapewnic ze nigdy nie slyszalem od zadnego z biegaczy zeby ich takie komentarze spotkaly z powody lycry choc slyszy sie rozne (byl na ten temat ciekawy watek na Coolrunning Australia). A spodenki takie sa tu popularne szczegolnie wsrod triathletow.
If God invented marathons to keep people from doing anything more
stupid, triathlon must have taken Him completely by surprise
stupid, triathlon must have taken Him completely by surprise
- lowrider
- Rozgrzewający Się
Te obcisłe geterki do biegania moze i wyglądają (dla niektórych)śmiesznie, ale moim zdaniem są niezastąpione.Dla porównania:Bieg(ale porządny) w zwykłych spodniach a getrach.
Widac różnice.
Widac różnice.
lowrider gg 6886966
-
- Zaprawiony W Bojach
MBorys, jeśli ci opinie innych nie przeszkadzają to noś te spodenki kiedy chcesz i gdzie chcesz. Zakładaj tylko pod to majtki, bo trzeba szanować niewinność młodych dziewcząt.
ENTRE.PL Team