Moderator: infernal
Nooo spróbowałam... I wcale to nie było takie trudnewypass pisze:Przede wszystkim spróbować pobiec dalej...
Pojawiły się nowe...roberturbanski pisze:No to masz odpowiedzi na parę pytań![]()
No kusi mnie ta dyszka, kusi...Gryzzelda pisze:to dyszka ju jest na wyciagniecie reki
No i bardzo się cieszę....frelka pisze:Nooo spróbowałam... I wcale to nie było takie trudnewypass pisze:Przede wszystkim spróbować pobiec dalej...![]()
Życiowy dystans w życiowym czasie i chcesz robic przerwę? Nawet się nie kombinuj !!! bo powiem mamiefrelka pisze:9km, 58:48, 6:32/km. Tętno nieznane, bliżej mi obojętne.
Ojjj jak ciężko, ojjj jak mnie łydzie bolały...i nad oddechem trudno zapanowaćBieg flejtucha zmienił się w bieg paralityka. I choć podobno biegnę ładniej, to na me uczucia nic nie poradzę
![]()
Mój sześcioletni siostrzeniec dziś powiedział:"Ciocia! Ty powinnaś sobie kupić czerwone buty. Są szybsze i dają siłę"Chyba se kupie. Nie dla szybkości, ale dla siły...siły woli, bo na razie coś z nią kiepsko. Na tyle kiepsko, że powstała w mym blond-rozumku myśl, ażeby zrobić krótką przerwę w bieganiu...
Tylko spróbuj a dostaniesz kopaSkoor pisze:To chyba taki okres teraz, ze sie ciezko biega. Ja tez mam jakiegos dola biegowego i czasem mi przechodza przez glowe mysli czy nie zrobic sobie tygodnia wolnego od biegania i moze bym i zrobil tylko boje sie, ze jak przestanie biegac to juz na dobre
Dobra, dobra...tylko nie mamie!majak pisze:Życiowy dystans w życiowym czasie i chcesz robic przerwę? Nawet się nie kombinuj !!! bo powiem mamie