Lidl od 11.07.2013

Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

No skarpetki naprawde fajne, wczoraj przelecialem 10km i naprawde sa calkiem przyjemne. Dzisiaj podjade jeszcze do lidla i jak beda mieli to dokupie ze 2-3 pary :ble:
PKO
Awatar użytkownika
Andzej
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

skarpety rewelka - potwierdzam!

wziąłem też gatki 3/4 i zegarek z pulsometrem dla biegającej partnerki - po dwóch treningach muszę powiedzieć, że całkiem zacne to urządzonko w kontekście ceny ;)
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jakby ktos chcial pulsometr to w Tarnobrzegu jeszcze pelno ich lezy ;-)
Awatar użytkownika
Octavia
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Mi sie w spodenkach całkiem fajnie biegało:) No i nie zgrzałam się za bardzo jak przy zwyklym materiale bywa:) Teraz myśle o skarpetkach myśle że wezmę może w sobote jak bedą. O ile będą bo u mnie tłumy straszne.

sobota:
Ok kupiłam skarpety... wyglądają na strasznie grube, niby mają podtrzymać kostki żeby się nie gibały. Swoją drogą w obu nogach mam kostki tak rozklekotane po skręceniach że przydało by się coś do porządnego podtrzymania ech
gg 44196954
danio25
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

W mojej miejscowości szybko się rozeszły okulary i odzież, w sumie sam chciałem zobaczyć okulary, jednak już nie zdążyłem ;( natomiast pełno par butów zostało, z tymi butami naprawdę dość zaszaleli bo spora ilość ich była. Heh.. dziś będąc w Lidlu, dziewczyna przede mną, kupowała buty i sobie tak w duchu pomyślałem "Dziołcho, obyś w nich lotała" (oczywiście po śląsku) liczę że to dobra okazja dla początkujących biegaczy^^
rob8043
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:39:57
Życiówka w maratonie: 3:11:15
Kontakt:

Nieprzeczytany post

kupiłem buty, skarpetki i dodatkowo wziąlem te fajne żelowe wkładki, jak na razie biega sie bardzo miękko na asfalcie, nie wiem jak długo bedzie tak miękko ale naprawdę fajnie
poszurany.pl
5km -00:18:59 (Puchar Sołtysa Mosty 2018)
10km -00:39:57 (Niepodl. Gdynia 2017)
21,0975km -01:26:30 (Onico Gdynia 2018)
42,195km -3:11:15 (Warszawa 2017)
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rob8043 pisze:dodatkowo wziąlem te fajne żelowe wkładki, jak na razie biega sie bardzo miękko na asfalcie, nie wiem jak długo bedzie tak miękko ale naprawdę fajnie
Też nie wiem, jak długo będzie tak miękko. Fajnie będzie do czasu, gdy zaczną boleć kolana ;-)
Octavia pisze:Ok kupiłam skarpety... wyglądają na strasznie grube, niby mają podtrzymać kostki żeby się nie gibały. Swoją drogą w obu nogach mam kostki tak rozklekotane po skręceniach że przydało by się coś do porządnego podtrzymania ech
No nie żartuj. W jaki sposób skarpetki miały by Ci podtrzymywać kostki?
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Argoo
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Kangoor5 pisze:
rob8043 pisze:dodatkowo wziąlem te fajne żelowe wkładki, jak na razie biega sie bardzo miękko na asfalcie, nie wiem jak długo bedzie tak miękko ale naprawdę fajnie
Też nie wiem, jak długo będzie tak miękko. Fajnie będzie do czasu, gdy zaczną boleć kolana ;-)
Octavia pisze:Ok kupiłam skarpety... wyglądają na strasznie grube, niby mają podtrzymać kostki żeby się nie gibały. Swoją drogą w obu nogach mam kostki tak rozklekotane po skręceniach że przydało by się coś do porządnego podtrzymania ech
No nie żartuj. W jaki sposób skarpetki mi,ały by Ci podtrzymywać kostki?
Awatar użytkownika
Beck`s
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Kupiłem spodenki i nie wiem jak Wy ale ja jestem z nich średnio zadowolony.
To wnętrze jest w taki sposób zrobione, że przy szybkim biegu czy skipach .. można pokazać innym więcej niż się powinno :hej:
Awatar użytkownika
rolin'
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mnie się spodenki podobają, bardzo cienkie i przewiewne. Prawie nie czuję, że je mam ;p
BLOG - KOMENTARZE
5 km - 19:09 (01.09.18)
10 km - 38:28 (11.03.18)
HM - 1:25:11 (18.03.18)
M - 3:13:15 (09.09.18)
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mi tez pasuja, szkoda mi teraz ze .ie kupilem 2 par.
Awatar użytkownika
Beck`s
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

To tylko pewnie dla mnie jakieś dziwne są ;)
Mam spodenki różnych firm i te na chwilę obecną najgorzej się prezentują.

Jeszcze co do skarpet - przyjemne, aczkolwiek bardzo ciepło w stopę mi w nich było, przy poprzednim ich modelu - z marca bodajże - aż tak nie jest :hejhej:
Stara Dama
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mnie tez w skarpetach jest ciepło, będa na chłodniejsze dni. A koszulka to masakra - mimo temperatury ok. 20 stopni jestem momentalnie spocona. O braku płaskich szwów nie wspominam.
Awatar użytkownika
Kwiat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Stara Dama pisze:Mnie tez w skarpetach jest ciepło, będa na chłodniejsze dni. A koszulka to masakra - mimo temperatury ok. 20 stopni jestem momentalnie spocona. O braku płaskich szwów nie wspominam.
A o której mówisz? Ja mam tą oznakowaną jako męska (biało-niebieska) i po kilku treningach sobie chwalę. Naprawdę fajna - ma przyjemny materiał, jest dość przewiewna i nie podrażnia jak na razie sutków. Ostatnio była w Lidlu wyprzedaż i między innymi właśnie te biegowe rzeczy schodziły za grosze (po 2-3 złote). Niestety nie załapałem się na opróżnianie magazynu :ble:
Obrazek

Blog|Komentarze

10 km - 53'43" (Tychy, 22.12.2013)
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mi generalnie pasuja wszystkie rzeczy ktore kupilem czyli meskie koszulki szorty i leginsy (aczkolwiek moglem zamiast nich kupic drugie szorty) skarpetki faktycznie troche za cieple, a koszulki jak kolega wyzej napisal sa calkiem przyzwoite, ale to moze dlatego mi sie tak wydaje, ze nigdy nie mialem "firmowych" koszulek tego typu.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ