Lidl od 11.07.2013
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
No skarpetki naprawde fajne, wczoraj przelecialem 10km i naprawde sa calkiem przyjemne. Dzisiaj podjade jeszcze do lidla i jak beda mieli to dokupie ze 2-3 pary 

- Andzej
- Wyga
- Kontakt:
skarpety rewelka - potwierdzam!
wziąłem też gatki 3/4 i zegarek z pulsometrem dla biegającej partnerki - po dwóch treningach muszę powiedzieć, że całkiem zacne to urządzonko w kontekście ceny
wziąłem też gatki 3/4 i zegarek z pulsometrem dla biegającej partnerki - po dwóch treningach muszę powiedzieć, że całkiem zacne to urządzonko w kontekście ceny

- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Jakby ktos chcial pulsometr to w Tarnobrzegu jeszcze pelno ich lezy 

- Octavia
- Rozgrzewający Się
Mi sie w spodenkach całkiem fajnie biegało:) No i nie zgrzałam się za bardzo jak przy zwyklym materiale bywa:) Teraz myśle o skarpetkach myśle że wezmę może w sobote jak bedą. O ile będą bo u mnie tłumy straszne.
sobota:
Ok kupiłam skarpety... wyglądają na strasznie grube, niby mają podtrzymać kostki żeby się nie gibały. Swoją drogą w obu nogach mam kostki tak rozklekotane po skręceniach że przydało by się coś do porządnego podtrzymania ech
sobota:
Ok kupiłam skarpety... wyglądają na strasznie grube, niby mają podtrzymać kostki żeby się nie gibały. Swoją drogą w obu nogach mam kostki tak rozklekotane po skręceniach że przydało by się coś do porządnego podtrzymania ech
gg 44196954
-
- Zaprawiony W Bojach
W mojej miejscowości szybko się rozeszły okulary i odzież, w sumie sam chciałem zobaczyć okulary, jednak już nie zdążyłem ;( natomiast pełno par butów zostało, z tymi butami naprawdę dość zaszaleli bo spora ilość ich była. Heh.. dziś będąc w Lidlu, dziewczyna przede mną, kupowała buty i sobie tak w duchu pomyślałem "Dziołcho, obyś w nich lotała" (oczywiście po śląsku) liczę że to dobra okazja dla początkujących biegaczy^^
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:39:57
- Życiówka w maratonie: 3:11:15
- Kontakt:
kupiłem buty, skarpetki i dodatkowo wziąlem te fajne żelowe wkładki, jak na razie biega sie bardzo miękko na asfalcie, nie wiem jak długo bedzie tak miękko ale naprawdę fajnie
poszurany.pl
5km -00:18:59 (Puchar Sołtysa Mosty 2018)
10km -00:39:57 (Niepodl. Gdynia 2017)
21,0975km -01:26:30 (Onico Gdynia 2018)
42,195km -3:11:15 (Warszawa 2017)
5km -00:18:59 (Puchar Sołtysa Mosty 2018)
10km -00:39:57 (Niepodl. Gdynia 2017)
21,0975km -01:26:30 (Onico Gdynia 2018)
42,195km -3:11:15 (Warszawa 2017)
-
- Zaprawiony W Bojach
Też nie wiem, jak długo będzie tak miękko. Fajnie będzie do czasu, gdy zaczną boleć kolanarob8043 pisze:dodatkowo wziąlem te fajne żelowe wkładki, jak na razie biega sie bardzo miękko na asfalcie, nie wiem jak długo bedzie tak miękko ale naprawdę fajnie

No nie żartuj. W jaki sposób skarpetki miały by Ci podtrzymywać kostki?Octavia pisze:Ok kupiłam skarpety... wyglądają na strasznie grube, niby mają podtrzymać kostki żeby się nie gibały. Swoją drogą w obu nogach mam kostki tak rozklekotane po skręceniach że przydało by się coś do porządnego podtrzymania ech
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
-
- Rozgrzewający Się
Kangoor5 pisze:Też nie wiem, jak długo będzie tak miękko. Fajnie będzie do czasu, gdy zaczną boleć kolanarob8043 pisze:dodatkowo wziąlem te fajne żelowe wkładki, jak na razie biega sie bardzo miękko na asfalcie, nie wiem jak długo bedzie tak miękko ale naprawdę fajnie
No nie żartuj. W jaki sposób skarpetki mi,ały by Ci podtrzymywać kostki?Octavia pisze:Ok kupiłam skarpety... wyglądają na strasznie grube, niby mają podtrzymać kostki żeby się nie gibały. Swoją drogą w obu nogach mam kostki tak rozklekotane po skręceniach że przydało by się coś do porządnego podtrzymania ech
- Beck`s
- Wyga
Kupiłem spodenki i nie wiem jak Wy ale ja jestem z nich średnio zadowolony.
To wnętrze jest w taki sposób zrobione, że przy szybkim biegu czy skipach .. można pokazać innym więcej niż się powinno
To wnętrze jest w taki sposób zrobione, że przy szybkim biegu czy skipach .. można pokazać innym więcej niż się powinno

- rolin'
- Zaprawiony W Bojach
Mnie się spodenki podobają, bardzo cienkie i przewiewne. Prawie nie czuję, że je mam ;p
BLOG - KOMENTARZE
5 km - 19:09 (01.09.18)
10 km - 38:28 (11.03.18)
HM - 1:25:11 (18.03.18)
M - 3:13:15 (09.09.18)
5 km - 19:09 (01.09.18)
10 km - 38:28 (11.03.18)
HM - 1:25:11 (18.03.18)
M - 3:13:15 (09.09.18)
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Mi tez pasuja, szkoda mi teraz ze .ie kupilem 2 par.
- Beck`s
- Wyga
To tylko pewnie dla mnie jakieś dziwne są 
Mam spodenki różnych firm i te na chwilę obecną najgorzej się prezentują.
Jeszcze co do skarpet - przyjemne, aczkolwiek bardzo ciepło w stopę mi w nich było, przy poprzednim ich modelu - z marca bodajże - aż tak nie jest

Mam spodenki różnych firm i te na chwilę obecną najgorzej się prezentują.
Jeszcze co do skarpet - przyjemne, aczkolwiek bardzo ciepło w stopę mi w nich było, przy poprzednim ich modelu - z marca bodajże - aż tak nie jest

-
- Zaprawiony W Bojach
Mnie tez w skarpetach jest ciepło, będa na chłodniejsze dni. A koszulka to masakra - mimo temperatury ok. 20 stopni jestem momentalnie spocona. O braku płaskich szwów nie wspominam.
- Kwiat
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
A o której mówisz? Ja mam tą oznakowaną jako męska (biało-niebieska) i po kilku treningach sobie chwalę. Naprawdę fajna - ma przyjemny materiał, jest dość przewiewna i nie podrażnia jak na razie sutków. Ostatnio była w Lidlu wyprzedaż i między innymi właśnie te biegowe rzeczy schodziły za grosze (po 2-3 złote). Niestety nie załapałem się na opróżnianie magazynuStara Dama pisze:Mnie tez w skarpetach jest ciepło, będa na chłodniejsze dni. A koszulka to masakra - mimo temperatury ok. 20 stopni jestem momentalnie spocona. O braku płaskich szwów nie wspominam.

- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Mi generalnie pasuja wszystkie rzeczy ktore kupilem czyli meskie koszulki szorty i leginsy (aczkolwiek moglem zamiast nich kupic drugie szorty) skarpetki faktycznie troche za cieple, a koszulki jak kolega wyzej napisal sa calkiem przyzwoite, ale to moze dlatego mi sie tak wydaje, ze nigdy nie mialem "firmowych" koszulek tego typu.