ZACZYNAM ....z niczym;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

a ja dla odmiany dzis nie narzekam :hej: chyba ze na chłopa.... :ojoj: :ojoj: :ojoj: :ojoj:
Biegowo fajnie -choc bez rewelacji kilometrazowych.Ale jak Was czytam to sie ciesze ze mnie nic nie boli i ze w ogole moge :hahaha: Nowe buty dzisiaj miały drugą próbę i wypadły zadowalajaco :ble:
Szkoda ze zadna do leborka sie nie wybiera :spoczko: cóż...bede sama :hahaha:
Obrazek
PKO
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

ania102 pisze:Ma_tika bardzo podobne objawy miałam z powodu alergii na nową torebkę - pewnie na jakiś środek, którym była pociągnięta skóra. Potem pasek od zegarka z podobnej skóry (zamsz, nubuk) też mnie uczulił. Pomęczysz się i przejdzie. Zastanów się, może kupiłaś niedawno jakiś ciuch i założyłaś go bez wcześniejszego prania?
Ania, a jak doszłaś, ze to torebka????? :orany: Te wszystkie alergiczne sprawy są o tyle paskudne, że w dzisiejszych czasach wszystko jest pelne chemii i potencjalnie może uczulać. Trzeba by bylo wyprowadzić się na dziką wieś nietkniętą cywilizacją, chociaż wtedy pewnie czyste powietrze mogłoby nas zabić :lalala:

Doroteczka, trzymamy kciuki! a z ciekawości, celujesz w jakiś czas na biegu szlak trafi? bo ja zupelnie nie wiem czego się spodziewać. na pewno nie biegnę tego na wynik, ale jednak ciekawość co do wlasnych mozliwosci jest.

a poza tym, to dumam sobie nad jesiennymi startami i nie wiem gdzie się zapisać. na MW jest także bieg na 5-kę, ale sama nie wiem... Fajna płaska trasa, tylko dużo ludzi. Poza tym 5-kę biegnę 2 tyg. wcześniej. Macie już jakieś plany na jesień?
Obrazek
Awatar użytkownika
wypass
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 53min 56s

Nieprzeczytany post

Niedobrze dziewczyny....
Dolegliwości przejdą na pewno....

Pewne jest też to, że nadajecie się do biegania !
Nie pisać mi tu głupot :bum:
Awatar użytkownika
Wilma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja chciałam wystartować w Biegnij Warszawo ale biorąc pod uwagę stan mojego kolana i to, że nawet nie zblizylam się do dystansu 10 km, to pewnie nic z tego nie wyjdzie :/
o
Awatar użytkownika
Doroteczka
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 58:57
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Matika co do czasu na bieg szlak trafi to zobaczymy jak się będę kurować po górach. Ale tak to koło godziny bym chciała, jak nic mi się nie przydarzy na trasie :) moje czasy nie są powalające ;) ale mam zamiar zacząć pierwsze 5km szybko, a potem drugie przyśpieszać :hahaha: taka jest podobno najlepsza taktyka na 10km. A Ty celujesz w jakiś wynik?
Dalej, wyżej i na przekór!! http://bliczek.pl :)
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja mam taktykę taką: szybko po płaskim, człapać pod górę i lecieć na łeb na szyję na zbiegach ;-)
Trudno mi cokolwiek powiedzieć, bo nigdy nie biegałam w terenie (tzn. takim terenie), więc i techniki żadnej nie mam. Myślę, że wiele zależy od tego jak szybko da się pokonać te zbiegi :hahaha: Czas ok. godziny byłby super, ale to przecież jest więcej niż 10 km, prawie 11.
Obrazek
ania102
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ma_tika Doroteczka ja też nie zamierzam się oszczędzać - dam z siebie wszystko:-D Oczywiście pewnie rekordu świata nie będzie, ale radość na mecie - wielka!

Co do alergii na "torebkę", to najpierw miałam wysypkę na twarzy, potem na przedramionach, a na sam koniec na ramieniu w miejscu, gdzie skóra miała kontakt z paskiem. Dopiero wtedy pojęłam, co mnie uczuliło.
Lotna
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Chyba czas pomyślec o jakiejś nowej garderobie na jesień/zimę :hej:
Muszę dokupić kurtkę na zimno/wiatr/deszcz. Coś polecacie? Oglądałam w sieci Nike Vapor i mi sie podoba baaardzo. Macie jakies typy jeszcze? :hej:
vegan runner
Awatar użytkownika
Doroteczka
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 58:57
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Matika całkiem zapomniałam, że tam jest więcej niż 10km ;) zobaczymy jak będzie. Najważniejsza jest radość :) i tak podium nie jest dla mnie więc w sumie walczę tylko ze swoim umysłem :oczko: będzie dobrze!!! A jak komary albo gzy nas pogonią to może rekordy pod te górki padną hihi :)
Dalej, wyżej i na przekór!! http://bliczek.pl :)
Awatar użytkownika
cava
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

franklina pisze:a ja dla odmiany dzis nie narzekam :hej: chyba ze na chłopa.... :ojoj: :ojoj: :ojoj: :ojoj:
Biegowo fajnie -choc bez rewelacji kilometrazowych.Ale jak Was czytam to sie ciesze ze mnie nic nie boli i ze w ogole moge :hahaha: Nowe buty dzisiaj miały drugą próbę i wypadły zadowalajaco :ble:
Szkoda ze zadna do leborka sie nie wybiera :spoczko: cóż...bede sama :hahaha:

OJ! A ja ślepa kura dopiero zdjęcie zobaczyłam!
Refleks stulecia.
Fajne butki, kolor obłędnie śliczny!

Będę za Ciebie trzymać kciuki, nabiegaj tam i za mnie z kilometr chociaż. :hej:
Stara Dama
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Lotna pisze:Chyba czas pomyślec o jakiejś nowej garderobie na jesień/zimę :hej:
Muszę dokupić kurtkę na zimno/wiatr/deszcz. Coś polecacie? Oglądałam w sieci Nike Vapor i mi sie podoba baaardzo. Macie jakies typy jeszcze? :hej:
Gdzie tam zima, wiatr i deszcz. Lepiej nie myślec o takich ekstremach, to może nie przyjdą :oczko: Ja niestety nie mogę pomóc, póki co jestem na etapie kupowania bluzy, bo moja decathlonowa wydaje mi się mało oddychająca.
Stara Dama
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wczoraj zagoniłam do biegania syna. Trochę marudził i narzekał na kolkę, ale zaliczyliśmy 5 km. :usmiech:
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Stara Dama pisze:Wczoraj zagoniłam do biegania syna. Trochę marudził i narzekał na kolkę, ale zaliczyliśmy 5 km. :usmiech:
Tylko uważaj, żeby go nie zniechęcić :)
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

a ja dzisiaj byłam oddac krew :taktak: i kategorycznie Doktórka ZABRONIŁA mi dzisiaj biegac :hej: :hej: no to żem sie najadła bobu i leże :hahaha:
Obrazek
Awatar użytkownika
Wilma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

I to jest plus normalnej wagi. Ja jestem za chuda na bycie krwiodawcą... Mogłam się tylko jako dawca szpiku zarejestrować a i tak nie wiem czy ze względu na wagę by w ogóle pobrali w razie czego.
o
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ