Biegowo fajnie -choc bez rewelacji kilometrazowych.Ale jak Was czytam to sie ciesze ze mnie nic nie boli i ze w ogole moge

Szkoda ze zadna do leborka sie nie wybiera

Moderator: beata
Ania, a jak doszłaś, ze to torebka?????ania102 pisze:Ma_tika bardzo podobne objawy miałam z powodu alergii na nową torebkę - pewnie na jakiś środek, którym była pociągnięta skóra. Potem pasek od zegarka z podobnej skóry (zamsz, nubuk) też mnie uczulił. Pomęczysz się i przejdzie. Zastanów się, może kupiłaś niedawno jakiś ciuch i założyłaś go bez wcześniejszego prania?
franklina pisze:a ja dla odmiany dzis nie narzekamchyba ze na chłopa....
![]()
![]()
![]()
![]()
Biegowo fajnie -choc bez rewelacji kilometrazowych.Ale jak Was czytam to sie ciesze ze mnie nic nie boli i ze w ogole mogeNowe buty dzisiaj miały drugą próbę i wypadły zadowalajaco
![]()
Szkoda ze zadna do leborka sie nie wybieracóż...bede sama
Gdzie tam zima, wiatr i deszcz. Lepiej nie myślec o takich ekstremach, to może nie przyjdąLotna pisze:Chyba czas pomyślec o jakiejś nowej garderobie na jesień/zimę![]()
Muszę dokupić kurtkę na zimno/wiatr/deszcz. Coś polecacie? Oglądałam w sieci Nike Vapor i mi sie podoba baaardzo. Macie jakies typy jeszcze?
Tylko uważaj, żeby go nie zniechęcićStara Dama pisze:Wczoraj zagoniłam do biegania syna. Trochę marudził i narzekał na kolkę, ale zaliczyliśmy 5 km.