Moj mąż tez jakis czas temu kupił buty biegowe i od tej pory nie moze sie zebrac do biegania. Ale buty są bardzo fajne (New Balance) i z powodzeniem mogą służyć za buty ogólnosportowe. Swoją drogą to wiele modeli butów biegowych ma dziś taki design, że spokojnie można w nich chodzić na codzień. Będąc teraz na wakacjach we Włoszech zwróciłam uwagę, że dużo ludzi chodzi w Nike'ach free run. Zresztą to są naprawdę ładne butki i przypomniawszy sobie, że przecież sama takie mam (ale ostatnio w nich nie biegam) założyłam je dziś do ZOO z dzieckiemania102 pisze:Mój mąż kupił sobie buty biegowe (drugą parę). W pierwszych nie biegał ani razu. Ciekawa jestem, czy coś z tego będzie.
ZACZYNAM ....z niczym;)
Moderator: beata
-
Ma_tika
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka w maratonie: brak
-
Lotna
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: brak
Dzięki dziewczyny ! oj ciężko pracuje nad tym zeby ja zbić, dobrze że spada hehe
Juz miałam kilka podejść do biegania ale odpuszczalam. W lutym tego roku sie wciagnelam i ...przegielam, gesia stopka w obu kolanach. To kara za biegi po betonie
Wyleczylam sie,miesiąc przerwy i powoli sie rozkrecalam, baaardzo powoli. Poki co biegam po 5-6 km 4x w tyg bo boje sie zbyt szybko zwiększać dystans. Ostatnio coś mnie znow zaczęło boleć kolano,tym razem jakby rzepka, ta kosc wystajaca po prawej w prawej nodze ale sie nie daje,snaruje mascia i robię oklady z lodu i jest lepiej.
Juz miałam kilka podejść do biegania ale odpuszczalam. W lutym tego roku sie wciagnelam i ...przegielam, gesia stopka w obu kolanach. To kara za biegi po betonie
vegan runner
-
ania102
- Zaprawiony W Bojach

Wilma użył, ale nie do biegania:-) Kupił też wtedy komplet ciuchów biegowych na lato i na zimę - nie założył ich ani razu, a minęło już 2,5 roku:-D
Lotna jesteś bardzo zdeterminowana, trzymam kciuki! Nie odpuszczaj.
Ma_tika free runy zrobiły ogromną karierę, każda firma produkująca buty chce mieć ofercie coś podobnego, licząc na podobny sukces. Ja nie mam free runów (jeszcze;), za to chodzę w ecco biomach i bardzo je lubię.
Lotna jesteś bardzo zdeterminowana, trzymam kciuki! Nie odpuszczaj.
Ma_tika free runy zrobiły ogromną karierę, każda firma produkująca buty chce mieć ofercie coś podobnego, licząc na podobny sukces. Ja nie mam free runów (jeszcze;), za to chodzę w ecco biomach i bardzo je lubię.
-
Stara Dama
- Zaprawiony W Bojach

Oj, Lotna, zazdroszczę. Moja waga ani drgnie.
Nawet wydaje mi się, ze pojawił się na nowo tłuszcz na brzuchu, który pożegnałam jakis czas temu, żebym się nie mogła pocieszać, ze mięśnie ważą więcej itd. 
Dziś przebiegłam 8,6 km, jak na mnie to istny maraton, biroąc pod uwagę, ze jeszcze 2 miesiące temu umierałam po 3 minutach biegu. Na szczęście park był niemal pusty, nieliczni biegacze biegli w drugą stronę, więc nikt mnie nie wyprzedzał i nie denerwował
Dziś przebiegłam 8,6 km, jak na mnie to istny maraton, biroąc pod uwagę, ze jeszcze 2 miesiące temu umierałam po 3 minutach biegu. Na szczęście park był niemal pusty, nieliczni biegacze biegli w drugą stronę, więc nikt mnie nie wyprzedzał i nie denerwował
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach

cava, biegniesz?
http://www.maratonypolskie.pl/mp_index. ... code=26148
ja sie zastanawiam... jak do dzisiaj sie zdecydujemy, to dostaniemy imienne numery startowe
ja sie zastanawiam... jak do dzisiaj sie zdecydujemy, to dostaniemy imienne numery startowe
- cava
- Zaprawiony W Bojach

Gryzzelda pisze:cava, biegniesz?
Jak się pożegnam z tą gęsią farmą na kolanie, to może i bym pobiegła.
Ale zapisywać się będę raczej w ostatniej chwili, bo teraz to nawet nie wiem czy już dam radę.
Ożesz w mordę! Zerknęłam na koszt- 49 zeta za 5 km
No nie wiem czy pobiegnę, jakoś mnie wkurza że tak drogo Gdańsk sobie liczy za głupie 5 km.
Może niech sobie Adamowicz sam biega. :/
-
Ma_tika
- Zaprawiony W Bojach

wlasnie się zapisałam na bieg na moim rodzinnym Bemowie - też 5 km i też uważam, że drogo (40 zł), ale tego akurat nie mogłam sobie darować, bo to moje domowe okolice i znam tu każdą dziurę w chodnikucava pisze:Ożesz w mordę! Zerknęłam na koszt- 49 zeta za 5 km
No nie wiem czy pobiegnę, jakoś mnie wkurza że tak drogo Gdańsk sobie liczy za głupie 5 km.
- franklina
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!
Ej a moze któraś Panienka wybiera sie do Lęborka 27.07? He? Toć to rzut beretem od Gdańska
Zapraszam...ja bede
I pół mojej rodziny bo zrobili z mojego biegania wielie HALO i wydarzenie roku bo Edzia sie rusza i biegnie w... maratonie
cudną mam rodzinke....musiałam im wszystko pieknie wytłumaczyc i dodac ze nie na czas biegne ,nie po zwyciestow,ze są lepsi,ze napewno nie bede na podium itd. Ale kochają mnie i i tak przyjada
Fajny dzien bedzie-tak czy siak
cavuśka-może Ty?
cavuśka-może Ty?
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach

franklina, a co to jest w tym Leborku? 
- franklina
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!
http://csi.vot.pl/index.php?p=1_129
taki mały bieg
jakbyś miała być gryzuś to daj znaka-spikniem sie na fotke i uscisk dłoni
inaczej sie pisze pozniej jak wiesz ze tamta osoba z drugiej strony neta jest realna 
taki mały bieg
- cava
- Zaprawiony W Bojach

No ja to raczej wątpię.
Takiego mam doła przez te kontuzje jak mało kiedy.
Sobie wyobrażałam ze w lato to sobie dopiero pobiegam, a głównie siedzę na tyłku i nawet chodzić szybciej nie mogę.
Zaplanowane biegi mi przeszły koło nosa to teraz już nawet nie planuję, bo mam przekonanie że i tak nie dam rady pobiec bo coś mnie będzie znów boleć.
To już widzę jak biegnę 10 km jeszcze w lipcu. :/
Przedwczoraj musiałam przemaszerować szybszym tempem kawałek to pod koniec znów na 1 nodze.
Się chyba nie nadaję do biegania, na kurs ikebany się zapiszę będzie większa szansa na czynne uczestnictwo. :/
Takiego mam doła przez te kontuzje jak mało kiedy.
Sobie wyobrażałam ze w lato to sobie dopiero pobiegam, a głównie siedzę na tyłku i nawet chodzić szybciej nie mogę.
Zaplanowane biegi mi przeszły koło nosa to teraz już nawet nie planuję, bo mam przekonanie że i tak nie dam rady pobiec bo coś mnie będzie znów boleć.
To już widzę jak biegnę 10 km jeszcze w lipcu. :/
Przedwczoraj musiałam przemaszerować szybszym tempem kawałek to pod koniec znów na 1 nodze.
Się chyba nie nadaję do biegania, na kurs ikebany się zapiszę będzie większa szansa na czynne uczestnictwo. :/
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach

Kurcze, dzwonilam do tego rehasportu i kazali mi najpierw isc do ortopedy.
Termin: 27 sierpien... taaa... mam dzwonic w poniedzialek, moze cos sie zwolni.
Poza tym cos mi sie z zebem zrobilo i musze isc do dentysty. Mam wizyte jutro o 8. Brrrr
Franklina, ja chyba dyche sobie daruje. Moze w przyszlym roku
mam podobny nastroj co cava.
Jak mnie troche przestaly piszczele bolec, to mnie zab nap**** no przeciez oszalec mozna.
Termin: 27 sierpien... taaa... mam dzwonic w poniedzialek, moze cos sie zwolni.
Poza tym cos mi sie z zebem zrobilo i musze isc do dentysty. Mam wizyte jutro o 8. Brrrr
Franklina, ja chyba dyche sobie daruje. Moze w przyszlym roku
mam podobny nastroj co cava.
Jak mnie troche przestaly piszczele bolec, to mnie zab nap**** no przeciez oszalec mozna.