Pas na telefon Xperia X8

Awatar użytkownika
Adam Pawłowski
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 47min
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Wiecie może jaki pas będzie dobry dla SE Xperia X8? Bo denerwuje mnie ciągłe trzymanie telefonu w dłoni, a pasa znaleźć nie mogę. :ech:
PKO
Awatar użytkownika
mungo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 3:23:50
Kontakt:

Nieprzeczytany post

pas biodrowy czy opaska na rękę? Do tego telefonu polecałbym to drugie - x8 jest strasznie małym telefonem i nie będzie problemu z dopasowaniem i ciężarem. W decathlonie podstawowa opaska jest za 39 zł i spełnia idealnie swoje zadanie.
Awatar użytkownika
Adam Pawłowski
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 47min

Nieprzeczytany post

Opaska na rękę, ale mówisz tu 39 złotych to przejadę się do Decathlonu.
rudnickir
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

http://www.sonymobile.com/pl/products/a ... ack-xp111/ coś takiego mamy w hurtowni w której pracuje :)
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Co do opasek na ramię, mam kiepskie zdanie. Nie znaczy, że nie są funkcjonalne - koleżanka, z którą biegam, truchtała z telefonem w garści, ja z opaską i nie mogłem się nadziwić, że jej komórka w ręku nie przeszkadza (nie mówiąc o poceniu się dłoni). Teraz ma nową i bardzo chwali sobie. O dziwo nawet przeszła test kurtyny wodnej na połówce :hej: .Mam na myśli raczej ich jakość. Pierwszą nabyłem w Dec'u, na punkcie którego mam ambę ;) , to było jeszcze do Blackberry. Niestety rzep po niedługim czasie już nie trzymał jak powinien. Potem zmieniłem telefon na SE Neo V i nowa opaska - szukałem na allegro nawet troszkę droższej, ale mocnej, z solidnym rzepem. Kupiłem, ceny nie pamiętam, ale po jakimś czasie dopadła ją podobna przypadłość. Z jednej strony nie można jej było mocniej "zaciągnąć", bo ugięcie ręki i biceps :hej: powodowały naciąganie i rozpięcie. W kilku przypadkach łapałem ją z zawartością w powietrzu, albo szczęśliwie na przegubie. Szkoda, że nie robią jakiś zwykłych zapięć , bo rzepy się wyrabiają, a nie ma nic gorszego, niż walka w biegu z urządzeniem na ramieniu...

Moim zdaniem, dla kogoś, kto nie słucha muzyki np. bez kabli i musi mieć tel na ramieniu, nie przesuwa co chwilę i nie zagląda, co wyświetla aplikacja, lepiej sprawdza się taka opaska biodrowa z Karrimora, jaką kupiłem za 3 dychy, z dwiema kieszonkami, płaska (!). Wkładasz tel tam, przesuwasz na plecy i masz spokój. Obecnie tam upakowuję Galaxy SIIIkę i klucze od auta. O dziwo nawet bluetooth sięga, więc słuchawki też miewam na uszach.
P@weł...

Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu :)

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte

Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Awatar użytkownika
mungo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 3:23:50
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Hmm... no ja z moją opaską z Decathlona (pewnie ta sama, o której Ty piszesz, cena chyba 39 zł) przebiegłem już jakieś 600 km i co jak co rzep ma się idealnie.
Argoo
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

plus za post

Ostatnio zmieniony 03 paź 2013, 20:49 przez Argoo, łącznie zmieniany 1 raz.
Brodzik
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

minus za mózg

Ostatnio zmieniony 24 wrz 2013, 22:39 przez Brodzik, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
rolin'
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja sobie do swojej X8 kupiłem jedną z tańszych opasek na allegro: http://allegro.pl/pokrowiec-sportowy-un ... 10405.html i nie narzekam. Telefon się trzyma, przez folijkę idzie działać na ekranie dotykowym, materiał który ma styczność z ręką jest delikatny. Minus regulacja jest ale pod małe bicki się nie nadaje... 35cm to chyba min.
P@weł pisze:Co do opasek na ramię, mam kiepskie zdanie. (...) Z jednej strony nie można jej było mocniej "zaciągnąć", bo ugięcie ręki i biceps :hej: powodowały naciąganie i rozpięcie. W kilku przypadkach łapałem ją z zawartością w powietrzu, albo szczęśliwie na przegubie. Szkoda, że nie robią jakiś zwykłych zapięć , bo rzepy się wyrabiają, a nie ma nic gorszego, niż walka w biegu z urządzeniem na ramieniu...
Opaskę zapinaj na miarę ugiętej ręki, nie zaciskaj za mocno ale pewnie. Tak zapięta opaską powinna się trzymać nawet na prostej ręce - ewentualnie lekko osunąć nad łokieć.
BLOG - KOMENTARZE
5 km - 19:09 (01.09.18)
10 km - 38:28 (11.03.18)
HM - 1:25:11 (18.03.18)
M - 3:13:15 (09.09.18)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ