LadyE - komentarze.

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
kisio
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Wolałbym żeby to była moja wina, że się gimnastykuje zamiast biegać ale moje starania są zupełnie bezskuteczne.. ;P
New Balance but biegowy
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

staram sie jak moge z tym pisaniem ale wlasciwie powinnam robic teraz cos zupelnie innego wiec musicie uzbroic sie w cierpliwosc :sss:

zeby nie bylo z Kisiem bylam tylko raz ale to on mnie probowal zajechac w czwartek :P wooolno niby mialo byc :PPP
Wariatkm
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:46
Życiówka w maratonie: 3:10:02

Nieprzeczytany post

Ważne, że bieg zakończył się bez kontuzji. Inne rzeczy tylko wzmocnią Ciebie :) .
Obrazek
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gratuluję siły woli, szacun!
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Cóż, na drugi raz wiesz już, żeby nie ryzykować, że zdąży się zjeść po drodze i na pewno będzie można zapłacić kartą ;) I wtedy na pewno będzie lepiej :taktak:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

no raczej drugi raz taki splot niefortunnych zdarzen chyba nie powinien miec miejsca :bum: :ojoj:

Strasb czy ja moglam Ciebie widziec w srode na centralnym w Wawie? Tak jak Ty bylam z rowerem. Stalysmy w sasiednich kolejkach do kas.
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Obawiam sie, ze nie. Umiejetnosc bilokacji, jako niepraktykowana, zanikla u mnie wraz ze skonczeniem studiow na dwoch kierunkach rownoczesnie. :oczko:
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

Gratuluję ukończenia...z takich wpadek trzeba wyciągać wnioski, tym razem skończyło się w miare szczęśliwie ale nie zawsze musi tak być.....w przygotowaniu i realizacji takich przedsięwzięć trzeba być zawsze perfekcjonistą bo jedna mała wydawało by się pierdoła może zniweczyć cały trud przygotowań...nie mniej naprawdę szczerze gratuluję przede wszystki wygrania z samym sobą....na kolejne starty wyciągnąc wnioski i poprawić co trzeba zeby na B7D już pewnych "akcji" nie było.....POWODZENIA :usmiech:

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
byk
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

No i jeszcze jedna rzecz!
Niebłaha.
Wygrałaś z B&B :).
Że walkowerem to nic nie znaczy, wynik idzie w świat :uuusmiech: .
Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: poniżej czterdziestu
Życiówka w maratonie: powyżej trzech

Nieprzeczytany post

kisio pisze:Ale Lady od ponad roku nie miała zawodów z 'optymalnymi' warunkami. Od dobrych kilku miesięcy na własne życzenie zawala dosłownie każdy jeden bieg, w którym startuje za co jest tu gremialnie chwalona i klepana po tyłku. A to buty nie trzymają, a to sznurówki za ciasne, bo śnieg, bo woda, bo lód, bo konkurencja ma kolce, bo konkurencja w ogóle przyjechała, bo zimno, bo ciepło, bo wody za mało, bo woda zły smak miała, bo za dużo śniadania, bo za mało śniadania, bo zaspałam, bo się nie wyspałam... tysiąc wymówek a powód jest cały czas jeden i ten sam.
Wreszcie to ktoś napisał wprost i publicznie :hahaha: Lejdi, jestem porażony Twoją niefrasobliwością, naprawdę. Bierzesz się za ściganie na 46km po górach a w przygotowaniach biegasz po 10-20km tygodniowo :hej: Ja wiem że wszystko można wytłumaczyć (np jeden niezły biegacz i trener zaliczył ścianę na Maratonie Orlenu bo... zatruł się wodą :hahaha: ) ale... no bez jaj, wszyscy wiemy jak jest ;) I co mnie w tym najbardziej niepokoi to Twoje plany na B7D, tam już naprawdę możesz zrobić sobie krzywdę jeżeli NIE WEŹMIESZ SIĘ KU#*A ZA UCZCIWY TRENING!!! :bum:

Lubisz biegać? To dlaczego biegasz tak mało?! Nie lubisz? To po co w ogóle biegasz?! I z tym dylematem Cie pozostawiam, więcej gorzkich wyrzutów zostawiam sobie na spotkanie na żywo. Jak pisał kisio - nie będzie już klepania po tyłku. Jak przyjemne by to nie było... :spoczko:
Wariatkm
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

I zawsze trzeba o wszystko pytać ? !

A czemu nie na nic o tym jak buty się sprawdziły, jak plecak leży, jak się pije z bidonu w trakcie biegu i jak gwizdek ? Używałaś kijków, jak się mocowało je na plecaku i jak ze składaniem i z bieganiem z nimi ? Jeszcze wiele rzeczy pominęłaś w opisie :D Nie ma też nic o niedźwiedziach :bum:

B&B walczyła na Mazurach na 10 km, chyba dalej uciec już nie mogła :bleble:
Obrazek
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Strach już nawet gratulować, takie gromy się posypały :hahaha: niemniej gratuluję. Pozostaje mi tylko niedosyt co do wpisu ze startu, ale na to cierpliwie poczekam :taktak:
Co do niefrasobliwości-przywilej młodych :spoczko: a perfekcjonizmu też się człowiek uczy nie z dnia na dzień :bum:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Świetna recka. Fajnie opisanie swoich słabości i wrażeń. Frycowe zapłacone, czas na treningi Lejdi :taktak: :spoko:
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

chlopaki, wyluzujcie i dajcie sie dziewczynie uczyc na wlasnych bledach. Ma ochote biegac 10 km tygodniowo i brac udzial potem w gorskim ultramaratonie: prosze bardzo :)
jak zechce zaczac trenowac wiecej to przyjdzie czas na plany treningowe i powazne sukcesy :) na razie niech zdobywa doswiadczenie i sie uczy i wyciganie wnioski (lub nie)
zachowujecie sie jaby od jej sukcesu zalezaly losy panstwa

Lady, super relacja! Gratujuje wygranej z sama soba. Rozumiem ten brak gotowki i zaskoczenie brakiem bankomatu oraz mozliwosci placenia karta, bo mi tez sie zdarzylo :taktak: my z pokolenia plastikowego pieniadza tak mamy, starsi nas nie zrozumieja :bum:

Powodzenia!
Wariatkm
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gryzzelda przestań , bo czuje się staro :bum: .
Obrazek
ODPOWIEDZ