Moderator: infernal
heh, no jakoś sie udało i to tak na 85-90% powiedziałbymKrzychu M pisze:To przyszalałeś.Żubr to ciężki bieg,zwłaszcza ten podbieg a czas rewelacyjny!
Ten "dziwny" trening Ci służy.![]()
Gratulacje!
Dzieki Michał! Dzisiaj jakoś może trafiłem z dyspozycją dnia, na wynik 1:30 to raczej sie nie czuje i chyba poki co sie do niego nawet nie bede zbliżałmihumor pisze:Graty Wojtek - ładny wynik, czas będzie się zmierzyć z 1,30 w połówce, widać, że Cię stać na niżej półtora - a jak biegasz bez napięcia i przesadnego "wrzucenia na warsztat" to od razu lepiej to wygląda
Oj fajnie, fajnieAniad1312 pisze:Wojtek, super życiówka i git zdjęciafajnie, jak bez spiny takie wyniki wpadają, co?
panucci10 pisze: ZAWODY
"V BIEG W POGONI ZA ŻUBREM"
był, byłAniad1312 pisze:No a Żubr to nie był już tydzień temu?
Plywanie po górkach - to musi byc czadpanucci10 pisze:1,5km pływania + 40km jazdy rowerem + 10km biegu. Wszystko po <niestety> sporych górkach !
no bedziemy płynąć pod prądwiking1234 pisze:Plywanie po górkach - to musi byc czad
3maj, 3maj, napewno sie sprzydadza bo pewnikiem sie troche upodleAniad1312 pisze:Cytuj:
zawody mam 14 lipca czyli za tydzień we Frydmanie
3mam kciuki![]()
heh, Ty to zawsze zrobisz coś z niczegoAniad1312 pisze:czyli razem piąteczka czyli dobry znak na zawody
postaram sie jednak wyjść z wodymihumor pisze:Powodzenia na zawodach - i się tam nie utop
z tym wyprzedzaniem to mam taką nadziejeKrzychu M pisze:Życiówke na dyche masz przeterminowaną.Czuje,że na TRI się poprawisz.![]()
Jak się woda skończy to będziesz tylko wyprzedzał.
Celujesz w jakiś czas czy "co wyjdzie"?
dzieki rubinrubin pisze:no i ode mnie powodzenia!!
a z tym pływaniem po górkach - może falę będą Wam tam robić) jak w Miami