Jestem tu nowy i zaczynam biegac.
- jetchan
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Czesc wszystkim.Jestem tu nowy i mam nadzieje ze bede sie udzielal czesciej ,cieszy mnie ze forum to jest odwiedzane przez tylu ludzi i czesto aktualizowane przez uzytkownikow.Od jutra zaczynam biegac,zyczcie mi szczescia i motywacji,wiecie jak to jest ,ten pierwszy raz
Pozdrawiam Wszystkim
Jetchan
Pozdrawiam Wszystkim
Jetchan
Don't Try To Be Like Jackie,There's Only One Jackie Chan.
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Co masz zrobić jutro, zrób dzisiaj .
Powodzenia!
Jola
Powodzenia!
Jola
Pozdrawiam, Jola
- jetchan
- Wyga
no zauwazylem :DD Dzis biegalem rano ,ale cos mi nawalilo w nodze ,tam gdzie jest lydka tylko ze z przodu;((((
-
- Zaprawiony W Bojach
Jolu to dobra rada jeśli stosowana roztropnie. Znam pewnego biegacza, któremu trener powiedział, żeby w weekend zrobił trening zabawę biegową w sobotę, a w niedzielę, 20 km wybiegania. Ponieważ kolega sie wybierał na dyskotekę w niedzielę to zrobił trening w sobotę - 35 km w tym abawa biegowa. No, a plan na weekend wekonał.Quote: from Ojla 1 on 6:12 pm on Jan. 11, 2004
Co masz zrobić jutro, zrób dzisiaj .
Powodzenia!
Jola
Jetchan, to nic groźnego, jest taki mięsień z przodu, to pemnie on. Musiałeńs się strasznie usztywniać podczas iegu i stopę strasznie zadzierałeś do góry. Biegaj na konpletnym luzie, to cię nie będzie tak łapać.
ENTRE.PL Team
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Po prostu nie chciałam żeby mu przeszło .
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
-
- Stary Wyga
ja na poczatku tez nie moglem zaczac, zaczynalem w sierpniu , niby najgorszy moment bo slonce, kumple na dworzu, goraco, a ja wychodzilem biegac, przyszla zima, i bieganie tak 'wrylo' mi sie w dzienny program dnia, ze po prostu bez biegu mam 'inny' - gorszy dzien
zeusik
- jetchan
- Wyga
no biegalem ,bede sie staral biegac codziennie rano i wieczorem a pozniej dodam jeszcze popoludnie.Nie za dlugo z poczatku bo nie moge dlugo ubiec bez odpoczynku.Ktos powiedzial kiedys ze to niedobrze w zimie bo mozna sie nabawic infekcji ale ja po prostu nie moge ,przynajmniej z poczatku.Kiedys bylem bardzo dobrym sprinterem a wiec to nie jest moje pierwsze w zyciu bieganie.No ale sie rozleniwilem i zastalem,teraz musze to odbudowac.3majcie kciuki za mnie jutro rano :D
- jetchan
- Wyga
jeeeee biegam juz 2 dzien ,udalo mi sie takze dzis wieczorem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jutro tez pobiegne!!!Bieganie jest cudowne!!! :DDDDD Prawie tak samo jak muzyka celtycka :P
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Tylko nie szalej . 3 treningi dziennie codziennie to może być za dużo. Spójrz na stronę główną i poszukaj planu 10 tygodniowego. Oczywiście nie musisz zaczynać od pierwszego tygodnia .
Powodzenia.
Jola
Powodzenia.
Jola
Pozdrawiam, Jola