SHE RUNS THE NIGHT - 30 czerwca

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
pisanka
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

o jakim biegu na Bemowie mówisz?
PKO
Awatar użytkownika
f.lamer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia

Nieprzeczytany post

Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Awatar użytkownika
Sylw3g
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:56
Życiówka w maratonie: 2:57:46

Nieprzeczytany post

Czyli, żeby definicje uporządkować:

1. Impreza dla panów, gdzie do miasteczka nie są wpuszczane panie ale za to paradują tam atrakcyjne hostessy... Czytaj: kolejny seksistowski męski szowinistyczny szoł, w którym kobiety zdegradowane są do roli usługowej w przedmiotowym podtekście seksualnym.

2. Impreza dla pań, gdzie do miasteczka nie są wpuszczani panowie ale za to paradują tam przystojni panowie niestety tylko w smokingach... Czytaj: doskonała zabawa i wielce godna polecenia inicjatywa ukierunkowana na inspirowanie, zachęcenie, stworzenie prawdziwie siostrzanej solidarności i atmosfery, oczywiście niemająca nic wspólnego z jakimkolwiek nieszlachetnym podtekstem.
Lubię To
Obrazek
BLOG | KOMENTARZE
5KM-17:19 10KM-35:56 15KM-55:18 (M.Czas) 21.1KM-1:18:41 42.2KM-2:57:46
pisanka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

O. a w tym roku tez będzie? to jest coroczny bieg?
Awatar użytkownika
Chatson
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 31:09
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Osobiście kojarzy mi się to z imprezą iście feministyczną... bieganie powinno łączyć a nie dzielić!
"Nic nie jest szczególnie trudne do zrobienia, jeśli tylko rozłożyć to na etapy"
"Zwycięzcy robią to, czego przegranym się nie chciało"
MÓJ BLOG
KOMENTARZE BLOGA
https://www.facebook.com/przemyslawchatys
pisanka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

wkurzyłam się. nie zakwalifikowali mojego wyniku :<
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Myślę, że część osób miało zupełnie różne oczekiwania wobec tej imprezy. Jak dla mnie to miało być "Girls Party". I tyle. To, że ktoś się oburza, że na Girls Party nie wpuszczono jej chłopaka to widać nie wie co to jest Girls Party.
To miało być nietypowe Party - biegowe.
Wiem, że chłopaki tez by tam chciały być ale organizator może zaproponować dowolne ograniczenia.
Dodatkowo, te dziewczyny który nie chciały mieć "party" mogły pobiec mocno i próbować robić życiówki co nawet niektórym się udało.

Jestem natomiast przeciwko robieniu biegów "tylko dla mężczyzn".
pisanka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

racja, że to miało być Girls Party i co do tego zastrzeżeń nie mam, bo organizator osiągnął swój cel. tylko tak jak napisałeś "te dziewczyny który nie chciały mieć "party" mogły pobiec mocno i próbować robić życiówki co nawet niektórym się udało." i tutaj jestem m.in. ja - zależało mi na biegu, nie na całej tej kolorowej otoczce. I wszystko super, bieg fajny, trasa przyjemna, byłam z siebie bardzo zadowolona, dobiegłam w 26 minut (rekord pobity o 3 minuty) a tu coś z chipami się schrzaniło i nie zaklikało mojego czasu :( pomijam, że z moją niecierpliwością chciałam mieć czas od razu (tak jak na Samsungu było tydzień temu - na mecie był zegar, więc już wiedziałam jaki jest czas, do tego kilka minut później sms, potem info oficjalne na stronie itd) a tutaj nie dość, że wyniki dzień później, trzeba było czekać, to czekasz czekasz, a potem dowiadujesz się, że "widocznie chip był źle założony", mimo, że był założony tak jak było na instrukcji i tak jak miała reszta dziewczyn, wiec nie wiem co było nie tak :/ wielka tragedia się nie stała, ale trochę czuję zawód, bo te które chciały Girls Party to je miały i nawet jak im też nie zaklikał chip to to olały, ale druga strona chciała bieg, bieg był, ale jednak te wyniki to element tego biegu ;)
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Trochę nie rozumiem ogólnego rozczarowania wsród pan, które biegły i które się tu wypowiadają. Jasne było, ze tak to będzie wyglądać. Dla Nike to oczywisty marketingowy sukces (mimo tej obsuwy z terminem). Sama natomiast jestem ciekawa wyników i tego czy biegła któraś z Was na wynik i jak wyszło?
Obrazek
Awatar użytkownika
krunner
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:53

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze:Jestem natomiast przeciwko robieniu biegów "tylko dla mężczyzn".
Tak naprawdę ja też, kobiety i tak mają pod "biegową" górkę i dlatego tak mało ich startuje w biegach ulicznych.
Ale jestem za tym, żeby więcej było biegów z oddzielnym startem dla kobiet i mężczyzn, żeby mężczyźni biegli oddzielnie i kobiety oddzielnie, i to by obu płciom służyło, ale oczywiście bardziej kobietom.
Zresztą tak jest wszędzie w sporcie.
pozdr. krunner
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

Pisanka, pamietam, ze czas nie miał byc mierzony, w końcu zmienili to? Nie wiem po co. Miałaś zegarek?

[quote="krunner"][quote="Adam Klein"] żeby więcej było biegów z oddzielnym startem dla kobiet i mężczyzn, żeby mężczyźni biegli oddzielnie i kobiety oddzielnie/quote]

A jaki to ma sens? Wiele dziewczyn biega szybciej niż chłopaki.
pisanka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ma_tika pisze:Trochę nie rozumiem ogólnego rozczarowania wsród pan, które biegły i które się tu wypowiadają. Jasne było, ze tak to będzie wyglądać. Dla Nike to oczywisty marketingowy sukces (mimo tej obsuwy z terminem). Sama natomiast jestem ciekawa wyników i tego czy biegła któraś z Was na wynik i jak wyszło?
ja biegłam na wynik i według mojego zegarka miałam 26 minut, nie wiem ile sekund :P jak na mnie nie było źle, zwłaszcza, że najlepszy wynik to coś koło 20 minut chyba :D
Adam Klein pisze:Pisanka, pamietam, ze czas nie miał byc mierzony, w końcu zmienili to? Nie wiem po co. Miałaś zegarek?
nic mi nie wiadomo na temat temu, że czas nie miał być mierzony. były chipy, które trzeba było wpiąć w buty, które rejestrowały czas. Podobno coś im się schrzaniło z systemem i część wyników nie została zarejestrowana. Miałam zegarek i zmierzyłam sobie czas, mój luby też mi czas mierzył u siebie i tak czy siak wyszło 26 minut :)

no nic, nie dramatyzuje, nie mam wielkich pretensji, szkoda, że mój chip nie załapał, ale nadrobię na biegu Morskie Oko za 2 tyg ;)
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

Czy kogoś z naszego forum złapaliśmy na filmie?
Ja się przyznam, że najbardziej podobały mi się tańczące dziewczyny na początku :)
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

to slabo wyszlo z tym pomiarem czasu. zeby nie powiedziec nieprofesjonalnie.
Pisanka, do zobaczenia na Morskim Oku :)
Obrazek
pisanka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

słabo. ale mówi się trudno :)
do zobaczenia! :)

co do filmików, to nie oglądałam ich jakoś super dokładnie, ale ja się zwykle nie łapie na żadne zdjęcia, filmy itd, więc obstawiam, że i tak mnie nie ma :D (urok bycia kurduplem. nikt Cię nie widzi).
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ