Chciałbym jak najlepiej przygotować się do sezonu piłkarskiego. Co prawda to tylko B klasa ale radość sprawia mi ogromną:) Liga zaczyna się za jakoś miesiąc-półtora. Mam 23 lata, jest bardzo szczupły,lubię biegać, choć ciężko mi samemu cokolwiek sensownego wymyślić,dlatego prosiłbym o jakieś wskazówki. Nie mówię ,ze chce żebyście mi napisali jakoś gotowy plan tylko prosiłbym o wskazówki jak najlepiej biegać. Na pewno też w tygodniu będę miał sparing,więc jeden trening w tygodniu jest. Ale co dalej? Jakieś długie wybieganie, może interwały? Przebiezki i rozciąganie na pewno wprowadzę po treningach. Chodzi mi bardziej o wypracowanie wytrzymalosci,która pozwoli na owocna pracę na boisku,bo w tamtym sezonie czasami było bardzo ciężko

Z góry dziękuję za odpowiedzi

Dodam,ze mam do dyspozycji zegarek gps,więc jakieś bardziej skomplikowany plan też wchodzi w rachubę

Ps. Wybieganie na dystansach 10km i troszkę więcej nie powinny stanowić problemu. Spróbowałbym Cos samemu ułożyć,ale boję się,ze będzie to zbyt ciężkie,bo lubię czasami przesadzić z intensywnością treningów. Liczba dni do biegania nie gra roli,może być nawet 7