Robert - komentarze
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
To co? Robimy najazd na dom???
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
O ile w przypadku Roberta wiedziałem gdzie Go szukać, to tu mam mały problem. Ale co tam jak zlokalizujecie Mariusza to wchodzę w to
- mariusz0259
- Wyga
Startu nie było. Mam kontuzję głowy. Jak wyprostuję sprawy prywatne, wrócę silniejszy!
Jesteście wspaniali! Wasza biegowa wola walki jest inspirująca, a zainteresowanie i troskę o moją skromną osobę zapamiętam na długo!
Jesteście wspaniali! Wasza biegowa wola walki jest inspirująca, a zainteresowanie i troskę o moją skromną osobę zapamiętam na długo!
- Leemonca
- Zaprawiony W Bojach
Przykro mi Mariusz.
Wracaj do zdrowia Trzymam kciuki aby wszystko się poukładało. Czekamy na Ciebie...
Wracaj do zdrowia Trzymam kciuki aby wszystko się poukładało. Czekamy na Ciebie...
-
- Zaprawiony W Bojach
Pewnie! Wszyscy tu 'obecni' na pewno trzymają kciuki. Wracaj do zdrowia i do nas, bo brakuje tu Ciebie Mariusz.Leemonca pisze:Przykro mi Mariusz.
-
- Zaprawiony W Bojach
Robercie! Czy pomimo wielu niezależnych od Ciebie i wszechświata czynników, i tego, że
jedziesz z nami na bieg na piątkę? Będzie Jola Jolu, powiedz mu coś...roberturbanski pisze:...nie będę na marne 5 czy 6 km w trasę wychodził :uuusmiech:
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:11
Trzymaj się!!! To - w głównej mierze - Twoja wiedza i bezinteresowne zaangażowanie sprawiły, że dzisiaj jestem tu gdzie jestem. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Pozdrawiam.mariusz0259 pisze:Startu nie było. Mam kontuzję głowy. Jak wyprostuję sprawy prywatne, wrócę silniejszy!
-
- Zaprawiony W Bojach
Robert! Pokazałeś mi dziś jak w dobrym stylu wygrywa się z samym sobą. Po raz kolejny - gratuluję!
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
No ładnie, ładnie Gratulacje
- mariusz0259
- Wyga
Przyłączam się! Brawohotmas pisze:No ładnie, ładnie Gratulacje
ps U mnie wreszcie po 10 dniach trening. Spokojne rozbieganie 8km, po 5:03/km. Spodziewałem się masakry, ale nie było źle. Na wszelki wypadek paska od pulsometru jeszcze jednak nie zabieram
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:11
Witaj znowu! Nareszcie jesteś!!! Mam nadzieję, że wszystko wyprostowało się na tyle, żeby Twój powrót był stały, a przynajmniej długotrwały.
kiedy ja tak będę mógł pisać o sobie?Spokojne rozbieganie 8km, po 5:03/km
-
- Zaprawiony W Bojach
Dobra, dobra. Ja jeszcze w życiu nie przebiegłam 8km, o tempie 5:03/km już nie wspomnę. Widać kto jest gdzie w tej hierarchiiroberturbanski pisze:kiedy ja tak będę mógł pisać o sobie?
Ośmielę się również powitać Mariusza (bo chyba już można...? )
- mariusz0259
- Wyga
Taaa... a co z takimi co rozbiegania robią po 4:15-4:30 Tacy to dopiero wymiatają! Liczy się wytrwałość i dobre chęci Dzięki za powitanie!frelka pisze:Dobra, dobra. Ja jeszcze w życiu nie przebiegłam 8km, o tempie 5:03/km już nie wspomnę. Widać kto jest gdzie w tej hierarchiiroberturbanski pisze:kiedy ja tak będę mógł pisać o sobie?
Ośmielę się również powitać Mariusza (bo chyba już można...? )
- Leemonca
- Zaprawiony W Bojach
Robert,
troszkę spóźnione gratki. Świetny dystans, kolejny krok milowy za Tobą.
Na prośbę Eweliny - mówię Ci coś..... życzę sobie Ciebie zobaczyć i wspólnie z Wami pobiec. A może raczej życzę sobie abyście Wy (Ty, Tomek i...........może uda się Mariusza namówić na wspólne spotkanie i potruchtanie, co Wy na to????) z nami (ze mną i Eweliną) pokonali jakiś symboliczny dystans....
Jest nieźle, jak moi przedmówcy, wyrażę swój zachwyt nad tempem
A tych co biegają szybciej trzeba gonić.....w miarę swoich możliwości... Ty już prawie, prawie - depczesz im po piętach
troszkę spóźnione gratki. Świetny dystans, kolejny krok milowy za Tobą.
Na prośbę Eweliny - mówię Ci coś..... życzę sobie Ciebie zobaczyć i wspólnie z Wami pobiec. A może raczej życzę sobie abyście Wy (Ty, Tomek i...........może uda się Mariusza namówić na wspólne spotkanie i potruchtanie, co Wy na to????) z nami (ze mną i Eweliną) pokonali jakiś symboliczny dystans....
Witaj z powrotemmariusz0259 pisze:Przyłączam się! Brawohotmas pisze:No ładnie, ładnie Gratulacje
ps U mnie wreszcie po 10 dniach trening. Spokojne rozbieganie 8km, po 5:03/km. Spodziewałem się masakry, ale nie było źle. Na wszelki wypadek paska od pulsometru jeszcze jednak nie zabieram
Jest nieźle, jak moi przedmówcy, wyrażę swój zachwyt nad tempem
A tych co biegają szybciej trzeba gonić.....w miarę swoich możliwości... Ty już prawie, prawie - depczesz im po piętach
-
- Zaprawiony W Bojach
Jola dobrze gada!!!Leemonca pisze:Na prośbę Eweliny - mówię Ci coś..... życzę sobie Ciebie zobaczyć i wspólnie z Wami pobiec. A może raczej życzę sobie abyście Wy (Ty, Tomek i...........może uda się Mariusza namówić na wspólne spotkanie i potruchtanie, co Wy na to????) z nami (ze mną i Eweliną) pokonali jakiś symboliczny dystans....