tego się nie myje....na następnym treningu samo odpadnieacer pisze:Czasami biegałem po błotku ale aż takich butów to ja nie miałem m.in. też z jednego powodu ...... nie cierpię ich myć
Niezły chrzest bojowy !!
rubin - komentarze
Moderator: infernal
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
- rubin
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Karolina - ekipa jest bardzo zróżnicowana; są tacy początkujący jak ja ale i tacy co rok temu z powodzeniem UTMB ukończyli; generalnie nocne traile to właśnie pomysł naszych klubowych "ultrasów" ; długo podglądałam z zazdrością ich treningi z czołówką zanim odważyłam się spróbować
; oczywiście - biegniemy grupą, ale nie ma opylania
trzeba albo dać radę albo spróbować za jakiś czas - oni po prostu trenują w nocy do biegów, które w nocy się rozgrywają; niemniej - jest przesympatycznie, przezabawnie i zawsze z przygodami; mnie to pasuje - bo sama staram jak najlepiej przygotować się do biegów przełajowych i górskich
Strasb, Gryzzelda - buty ekstra, bardzo bardzo wygodne, lekutkie, miękkie; drugi dzień w domu i już gruntowne pranie przeszły
a łydki - póki co w jak najlepszym porządku
; fajnie, bo zastanawiałam się czy nie będę żałować, 14 km z dropem mniejszym o 6 mm to jednak sporo...
Strasb, Gryzzelda - buty ekstra, bardzo bardzo wygodne, lekutkie, miękkie; drugi dzień w domu i już gruntowne pranie przeszły
- rubin
- Zaprawiony W Bojach

troche samo się wypłukało przy przeprawie przez stojącą wodęmar_jas pisze:tego się nie myje....na następnym treningu samo odpadnieacer pisze:Czasami biegałem po błotku ale aż takich butów to ja nie miałem m.in. też z jednego powodu ...... nie cierpię ich myć
Niezły chrzest bojowy !!
- rubin
- Zaprawiony W Bojach

frajda to jedno, ale przy okazji to co najważniejsze, czyli dobry trening do zawodów w terenie; biegając po takim zróżnicowanym podłożu - wzmacniam stopy, stawy skokowe, kolanowe i uczę się swobodniej poruszać w ciężkich warunkach;
ale fakt, frajda wielka
ale fakt, frajda wielka
- Leemonca
- Zaprawiony W Bojach

Dawno nie miałam czasu na czytanie blogów, więc dziś nadrabiam. I zawsze, zawsze kiedy czytałam o Twoich biegach czułam ekscytację. Wczoraj obejrzałam reportaż z biegu "Rzeźnika"
Brakuje mi słów na to aby opisać pod jakim jestem wrażeniem. Wiem, że to nie dla mnie - jestem pod ogromnym wrażeniem tego co Ci ludzie wyprawiają. Od razu pomyślałam o Tobie Monia, Dziewczyno, wielki szacun dla Ciebie...bieganie w takim terenie musi być niesamowicie wyczerpujące... Teraz kiedy będę czytać Twoje relacje z biegania ciężko mi będzie utrzymać szczękę... 
- rubin
- Zaprawiony W Bojach

eee, Jola, coś Ty, daleko mi do tego o czym piszesz
nie zawstydzaj mnie bo tak po prawdzie do prawdziwego biegania w terenie dłuuuuga droga przede mną ...
... przelecieć się po błocie może każdy, to żaden wyczyn, wystarczy ochota, trochę deszczu + do tego przełamać się i przywyknąć do myśli, że w butach będzie mokro
; nic takiego nie robię - zobacz tylko dystance i tempa; przewyższenia na treningach też są takie sobie, wyższe górki zdarzają się jedynie od czasu do czasu
... przelecieć się po błocie może każdy, to żaden wyczyn, wystarczy ochota, trochę deszczu + do tego przełamać się i przywyknąć do myśli, że w butach będzie mokro
- Leemonca
- Zaprawiony W Bojach

Kod: Zaznacz cały
ekipa jest bardzo zróżnicowana; są tacy początkujący jak ja ale i tacy co rok temu z powodzeniem UTMB ukończyli; generalnie nocne traile to właśnie pomysł naszych klubowych "ultrasów" ; długo podglądałam z zazdrością ich treningi z czołówką zanim odważyłam się spróbować ; oczywiście - biegniemy grupą, ale nie ma opylania trzeba albo dać radę albo spróbować za jakiś czas - oni po prostu trenują w nocy do biegów, które w nocy się rozgrywają; niemniej - jest przesympatycznie, przezabawnie i zawsze z przygodami; mnie to pasuje - bo sama staram jak najlepiej przygotować się do biegów przełajowych i górskich- tomasir
- Zaprawiony W Bojach

Wierz mi - bieganie w terenie - może i troszkę bardziej męczy, niemniej daje też OGROMNĄ satysfakcję i radość, na chwilę można się stać elementem krajobrazu i przyrody, poczuć niczym sarna przenikająca przez las - ciężko to opisać, ale biegający przełaje na pewno doskonale rozumieją o czym mówię.Leemonca pisze:.bieganie w takim terenie musi być niesamowicie wyczerpujące...
zgodnie z naturą!
- kachita
- Zaprawiony W Bojach

Powodzenia w weekend! 
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- rubin
- Zaprawiony W Bojach

dzięki, dzieczyny 
podobnego zdjęcia spodziewam się z Tatr ... ma być deszczowo i burzowo od jutra do niedzieli, więc będzie i błoto pod nogami i woda nad głową
(chyba dobrze ... mam nadzieję, że konkurencję mi wymiecie
)
podobnego zdjęcia spodziewam się z Tatr ... ma być deszczowo i burzowo od jutra do niedzieli, więc będzie i błoto pod nogami i woda nad głową
(chyba dobrze ... mam nadzieję, że konkurencję mi wymiecie
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach

Powodzenia. Będę trzymał kciuki 
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach

super ze przesiadka poszla bezbolesnie 
powodzonka jutro!