Martyna_K - komentarze
Moderator: infernal
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
ooo...teraz się na pływaczkę robisz....tylko nie przesadź znowu
Zostanie rower do poćwiczenia i mamy kolejną triathlonistkę na forum....fajnie
A tak powaznie to wracaj do biegania...zdrówka
Zostanie rower do poćwiczenia i mamy kolejną triathlonistkę na forum....fajnie
A tak powaznie to wracaj do biegania...zdrówka
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ręcznik jest boski, już to mówiłam, ale się powtórzę, bo jest naprawdę boski
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Go Hard or Go Home to też cykl imprez w Poznaniu, w których uczestniczę i jestem fotografem
Z ostatniej edycji są filmy na YT Jest rzeź
Z ostatniej edycji są filmy na YT Jest rzeź
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
W takim razie Gife ja i mój ręcznik zgłaszamy się na modeli
Kchita, dzięki
Kchita, dzięki
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
Rubin,dziękuję. A że sezon przepadł-bywa,trudno. Nie mam na to wpływu,a jak patrzę na to z pewnej perspektywy,to całkiem sporo się nauczyłam z tej kontuzji. Także nie ma tego złego,co by na dobre nie wyszło
- ioannahh
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:46
- Kontakt:
jeśli nie trenowałaś wcześniej pływania to raczej nie zapisuj się do sekcji pływackiej, bo Cię rozpłyną ile masz lat? ja też jestem jeszcze za młoda na startowanie w kategorii Masters, ale trenuję z nimi i nie jestem jedyną 'młodzieżą' w klubie. polecam
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Ioannahha no co ty nie poznałaś naszej Martynki jeszcze... jest mniej więcej w twoim wieku,ioannahh pisze:jeśli nie trenowałaś wcześniej pływania to raczej nie zapisuj się do sekcji pływackiej, bo Cię rozpłyną ile masz lat? ja też jestem jeszcze za młoda na startowanie w kategorii Masters, ale trenuję z nimi i nie jestem jedyną 'młodzieżą' w klubie. polecam
a co do pływania to sama pisała, że trzecim motylem powiatu była...
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- ioannahh
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:46
- Kontakt:
ałeee, to niech ciśnie do sportowych
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
Ioannahh, masz rację, CI z sekcji pływackich co to ramionami potrafią drzewo objąć pływanie traktują zbyt serio i by mnie zajechali na amen A Mastersów nie raz już na basenie spotkałam i mają bardzo fajne podejście do pływania.
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
to Ci się porobiło ... Martyna; współczuję, naprawdę; o ile kontuzja mogła być powodem mało rozsądnego treningu tak reszta problemów - to niefajny bonusik do całości
liczę na to że szybko, bardzo szybko, dojdziesz do siebie, boś młoda dziołcha; ale nie próbuj dogonić wracającego zdrowia treningiem; nawet ten 1 km więcej tygodniowo ... daj sobie więcej czasu - do wiosny daleko, a do następnej jesieni jeszcze dalej; zdążysz jeszcze pokazać na co Cię stać
zdrówka i powodzenia !
liczę na to że szybko, bardzo szybko, dojdziesz do siebie, boś młoda dziołcha; ale nie próbuj dogonić wracającego zdrowia treningiem; nawet ten 1 km więcej tygodniowo ... daj sobie więcej czasu - do wiosny daleko, a do następnej jesieni jeszcze dalej; zdążysz jeszcze pokazać na co Cię stać
zdrówka i powodzenia !
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Martyna dziecko ale w ogóle jak to? Nic z tego nie rozumiem. Tak piszesz o załamaniu swojego zdrowia jakby to w wieku dwudziestu paru lat było normą W każdym razie wracaj do żywych... to znaczy chciałem powiedzieć do żwawych...
btw. A i jeszcze przeczytaj sobie w bodajże we wrześniowym wydaniu papierowego BIEGANIA artykuł o tym, że amator nie musi biegać co tydzień 130km (dobrze pamiętam ) a wystarczy mu 35-40. Amatorów nie limituje bowiem ilość czasu jaki mogą poświęcić na trening ale nasza sprawność ogólna. No wiek też... Polecam.
btw. A i jeszcze przeczytaj sobie w bodajże we wrześniowym wydaniu papierowego BIEGANIA artykuł o tym, że amator nie musi biegać co tydzień 130km (dobrze pamiętam ) a wystarczy mu 35-40. Amatorów nie limituje bowiem ilość czasu jaki mogą poświęcić na trening ale nasza sprawność ogólna. No wiek też... Polecam.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
ło matko, Martyna !!!
witaj wśród żywych
witaj wśród żywych
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974