ZACZYNAM ....z niczym;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Awatar użytkownika
cava
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Sennie. :ble:

Masz babo kopa w tyłasek. Przyjechać do Gdyni i się zawieruszyć przede mną. :wrrwrr:
Pewnie się rozminęłyśmy, bo ja w pewnym momencie też poleciałam do toalety, potem nie odebrałaś, a potem już oddałam telefon i wlazłam w strefę- nie swoją :/.
Pomysł z wiankami był do bani, przymierzyłam , cyknęłam sobie fotkę, ale biec w tym... chyba byśmy już po 1-2 km sobie je pozrywały razem z głowami. :nienie:
Coś innego trzeba wymyślić na za rok.

U mnie czas "bliźniak" jak na Urodzinowym: 55.41.

Ale co widziałam!, kobieta biegła w świecących butach :hej: .
mam znajomości w firmie produkującej lampki choinkowe, może sobie na jakiś bieg zamówię u nich świecący wianek? :hej:
To by był czad! :hej:
PKO
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

dawaj fote z wieńcem :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej:
Obrazek
Awatar użytkownika
cava
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Voila Ratler Świętojański :hej:

Zapraszam na bloga na relację z biegu. :-)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
cava
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Hanna77 pisze: JA wczoraj do późnych godzin nocnych czytałam Twojego bloga.(pozdrawiam kota) Tak to jest - zamiast biegać czytam o tym jak biegają inni.:) ale
czekam na weekend- w sobotę -12 km na górkach (uwielbiam górki, tj. podbiegi bo zbiegi już mniej)
niedziela-22-25 km po lasach wolnym tempem
Oj Hania, wielkie dzięki!
Jest mi niezmiernie miło gościć każdego czytacza mojego blogaska.
Kot odpozdrawia! :hej:

Ja też lubię czytać o czyimś bieganiu. Bardzo mnie to motywuje i tak jakoś ... raźniej, że się nie jest samemu z tymi takim zwykłym sobie bieganiem.
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

cava na maratonypolskie.pl znalazłam dwa zdjecia z Twoim fejsem :hej: :hej: :hej: :hej: :hej:

ja wczoraj zaliczyłam krótki Bieg Sobótkowy w moim rodzinnym miescie :spoko: w kat kobiet byłam 3cia :ble:
Obrazek
Awatar użytkownika
cava
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

franklina pisze:cava na maratonypolskie.pl znalazłam dwa zdjecia z Twoim fejsem :hej: :hej: :hej: :hej: :hej:

ja wczoraj zaliczyłam krótki Bieg Sobótkowy w moim rodzinnym miescie :spoko: w kat kobiet byłam 3cia :ble:

Masz kobieto zdrowie!
Gratulacje!
Pokaż jakieś zdęcie, albo chociaż zdjątko medalu! PROOOOSZĘ!!!!

Weź sobie załóż bloga babo, choćby tu na forum- latasz te biegi co chwilę, mogłabyś skrobnąć coś ze startów i jakieś foto wrzucić czasami.

Mnie kolano boli znowu. Swiętojański biegałm nafaszerowana ibupromem i jakoś było, ale w sobotę nastała zemsta nietoperza.
Wkurza mnie to już.

Dzięki za info o zdjęciach, nie przyszłoby mi do głowy przeglądać tam galerii bo jakoś mi się wydawało że "mnie to nie sfotografowali". :-)

A oglądacie Mistrzostw Europy Drużynowe? Naszym fajnie idzie.
Szczot dziś przepięknie wygrał bieg na 800 m. Ale to jest ładny chłopak. Żebym taka stara nie była i panna na dodatek... :spoczko:
ania102
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

cava urocza focia we wianku:-) rzeczywiście drobina z Ciebie - zastanawiam się, czy jeszcze drobniejsza niż ja...

franklina gratuluję i zazdroszczę sukcesu!!! chciałabym stanąć na podium...

Okropnie mi żal, że nie biegłam dziś tej kobiecej piątki:-( Nie dość, że bieg koło domu, na moich codziennych trasach, to jeszcze na niebieganym wcześniej dystansie. Koszulki ładne, medale ładne - wpisowe do przełknięcia. Buuuuuu

Wczoraj pobiegałam zgodnie z planem, ale dziś akurat w porze wyjścia z domu była burza i nici z treningu.
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

coo?? medal???A co to takiego??? :hej: cava w mojej miescinie zabrakło funduszy na medale :ble: :ble: :ble: :ble: ledwo znalazł sie sponsor na nagrody w postaci...Koszulek z Witkacym :hej: no ale ciul -grunt ze COŚ sie biegowego wydarzyło :hahaha:
A na podium stali panowie:1,2 i 3mce w kat MEN a w kat.women...tylko ta pani co wygrała :tonieja: :tonieja: :tonieja: :tonieja: dziwne to jakies...miejsca 2 i 3 nieco zniesmaczone a mój K. wrecz zdruzgotany :hej: nie mogł przeboleć tej niesprawiedliwosci :ble:
Ja tam mam satysfakcje,wystarczy :spoczko:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obrazek
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

franklina, gratulacje :) lecisz jak burza :spoczko:
i za 2 tygodnie nastepne zawody?
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

hej gryzelda :hej: :oczko:
musze sie nachapać wszystkiego co jest w pobliżu bo potem szykuje sie posucha az do listopada w gdyni :spoczko:
6lipca w Sławnie jest bieg na 7km a 7lipca w jaroslawcu na 15km :ojoj: chyba jednak ten mniejszy bardziej dostępniejszy na moje mozliwości :hejhej: poza tym i jeden i drugi jest o godz 11ej :bum: 15km w skwarze w samo południe?Cieniutko to widze a wolałabym nie wracac do domu karteką :hej: 15km to sobie "trzasne" indywidualnie któregoś wieczoru,co nie? :hahaha:
pozdrawiam
Obrazek
Awatar użytkownika
cava
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ale super zdjęcie!
I jaka zadowolona. :hej:

Mój mąż zaraz by miał pretensje, ze coś masz za dużo siły na mecie hasać czyli się obijałaś. :ble: Powinno się być na mecie ubiegniętym w trupa i co najwyżej spektakularnie zwymiotować sobie na buty. :hahaha:
Ale mężczyźni to się nie umieją wyluzować po prostu, za dużo testosteronu.

No wklejajcie zdjęcia ze startów, to tak miło popatrzeć. :taktak:
Awatar użytkownika
szelma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gratuluję wszystkim weekendowych wyników! :usmiech:

A ja sobie załatwiłam obcasami stopy na sobotnim weselu :trup: Spuchło i boli i w ogóle buuuu - boję się, że to coś poważnego, oczywiście, i mam czarne scenariusze, bo to przeciez moje stópki do biegania, nooooo :echech: Aż musiałam dzisiaj do pracy w skorach przyjść, bo to moje najszersze buty i najwięcej miejsca na spuchnięte stopy w nich mam.
Stara Dama
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gratulacje dla wszystkich za pokonanie trasy i wyniki.
W piątek zaliczyłam pierwszy trening z ostatniego tygodnia pumy, wczoraj juz nie dałam rady, bo późno wróciłam z wyjazdu. No, ale i tak przewidywałam powtórkę tego ostatniego tygodnia, więc mam przynajmniej wytłumaczenie. :oczko:
Mnie tez czytanie o waszych sukcesach bardzo mobilizuje, bo myślę sobie "one tez kiedyś zaczynały, a teraz, proszę...".
Po przebiegnięciu pełnych 30 minut obiecałam sobie zakup nowych butów do biegania, bo stare ledwie zipią. To nagroda i mobilizacja. :usmiech:
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

stara dama ja sobie obiecałam nowe buty jak przebiegnę 21,5km :hej: ale nie tak ze oficjalnie półmaraton ale sobie,na swoich sciezkach i w swoim czasie :ble: ciezko bedzie.Jakos mi sie nie chce.Wiem ze sie powtarzam ale to nie mija :hej: Dzisiaj ledwo sie przymusiłam do 6km :ojoj: ale jak zobaczyłam pot który sie po mnie lał to bylam zadowolona -mimo ze przymuszone :ble: z rowka międzycyckowego to mogłam sobie zaczerpnąć :hejhej: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

szelma biedne Twoje kopytka :hej: Ale widocznie dobre weselisko bylo :hejhej:

cava toć ja jak kretyn wygladam na tym zdjęciu :taktak: tylko sie modliłam zeby sie gdzies nie przedostało do lokalnej prasy :hej: na szczescie jak pisałam -w prasie również-pominieto kobity po całości :wrrwrr:

Ja wstawiam .Ja sie nie wstydze.Ja to prosta jestem :spoczko:
Obrazek
Stara Dama
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Franklino, gdybym miała czekać z butami do przebiegnięcia półmaratonu, to musiałabym to robić boso, bo stare nie dociągnęłyby :hahaha:
Wczoraj wsiadłam w samochód, dojechałam na parking i lunęła ściana deszczu. Przeczekałam 15 minut, ulewa zamieniła się w mały deszcz, więc ochoczo wyruszyłam biegać. Troche miałam duszę na ramieniu, bo była już 20, z powodu deszczu szarzało i wyobrażałam sobie pusty park. Napotkałam jednak całkiem licznych maniaków biegania, piłki noznej, roweru czy rolek, a nawet spacerowiczów pod parasolami. W połowie biegu mały deszcz zrobił się dużym deszczem, ale biegło mi się dobrze, więc postanowiłam kontynuować. Z dwojga złego lepszy deszcz niz upał :hahaha:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ