Aniad1312 - komentarze
Moderator: infernal
- szymon_szym
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:52:14
Hej! Miłe spotkanie!
Mam nadzieję, że nie gniewasz się, że po biegu nie byłem rozmowny, ale przy pulsingu yacool nie pozwala się odzywać
Mam nadzieję, że nie gniewasz się, że po biegu nie byłem rozmowny, ale przy pulsingu yacool nie pozwala się odzywać
-
- Zaprawiony W Bojach
-
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki Rubin.
Nie wiem, czy to samozaparcie, czy raczej głupota. Kolega znalazł ten S.Las i nawzajem się namówiliśmy, bo niedaleko, a ja ze względu na Grand Prix oczywiście się podjarałam.
I tak dzisiaj na maksa nie będę biegła (bo i tak raczej nigdy na maksa nie biegam). W ogóle to nie chce mi się biec, ten upał mnie dobija i nie czuję się dzisiaj zbyt dobrze. Najchętniej zostałabym w domu. Więc bardzo prawdopodobne, że sobie przetruchtam 10km w Świebodzinie, w ramach rozbiegania po wczorajszym.
Nie wiem, czy to samozaparcie, czy raczej głupota. Kolega znalazł ten S.Las i nawzajem się namówiliśmy, bo niedaleko, a ja ze względu na Grand Prix oczywiście się podjarałam.
I tak dzisiaj na maksa nie będę biegła (bo i tak raczej nigdy na maksa nie biegam). W ogóle to nie chce mi się biec, ten upał mnie dobija i nie czuję się dzisiaj zbyt dobrze. Najchętniej zostałabym w domu. Więc bardzo prawdopodobne, że sobie przetruchtam 10km w Świebodzinie, w ramach rozbiegania po wczorajszym.
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
Dzień po dniu nawet truchtać by mi się nie chciało zatem podziwiam Kolega zajął tam wczoraj 1 miejsce w M 20 i mówił, że w sumie fajna impreza Dwie osoby dwa różne odczucia
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1h 3min
Ania to nasza niezniszczalna super-woman
Spokojnie, pobiegniesz wedle samopoczucia, nawet jak to będzie roztrucht po wczorajszym to poznasz piękne Świebodzińskie zakątki
Spokojnie, pobiegniesz wedle samopoczucia, nawet jak to będzie roztrucht po wczorajszym to poznasz piękne Świebodzińskie zakątki
-
- Zaprawiony W Bojach
A pewnie mnie jakoś nie zachwyciła, ale to kwestia subiektywnego odbioru.hotmas pisze:Dzień po dniu nawet truchtać by mi się nie chciało zatem podziwiam Kolega zajął tam wczoraj 1 miejsce w M 20 i mówił, że w sumie fajna impreza Dwie osoby dwa różne odczucia
Patrycja, mam nadzieję, że się uda nam dzisiaj zobaczyć
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1h 3min
Ania, się wie, co ma sie nie udoć O której będziecie na miejscu?
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Brawo Ania, podziwiam jak zwykle
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Graty za dublecik!
Czekamy na relacje.
Czekamy na relacje.
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
Ło matko przegapiłam ten Twój start jakoś. To w sumie taka lipa organizacyjna wyszła, no ale co zrobić.
Ładne te butki no i w sumie ani słowa nie napisałaś, jak Ci się w nich biegło
Tak czy siak-gratuluję!
Tak czy siak-gratuluję!
-
- Zaprawiony W Bojach
Karola, super butki, leciutkie jak piórko! To, że kupiłam 3 parę chyba mówi samo za siebie?Kanas78 pisze:Ło matko przegapiłam ten Twój start jakoś. To w sumie taka lipa organizacyjna wyszła, no ale co zrobić.
Tak czy siak-gratuluję!
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
nie, no zawody dzien po dniu? Szacun