concordia- komentarze
Moderator: infernal
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
I jak dzisiejsza siódemka?
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1h 3min
Catherine jasne Jak nie pobiegnę, to przyjadę Wam pokibicowac
Anqua dziś właśnie odpoczywam Jakie to miłe mieć wolny, bezstresujący wieczór.. błogie lenistwo
strasb dziś śpimy, jutro lecimy Dziś to nawet oddycha mi się ciężko
Anqua dziś właśnie odpoczywam Jakie to miłe mieć wolny, bezstresujący wieczór.. błogie lenistwo
strasb dziś śpimy, jutro lecimy Dziś to nawet oddycha mi się ciężko
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
A wiesz, ze doszlam do takiego samego wniosku?
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
hej młoda
piknie, że wróciłaś i od razu z impetem
...
jeżeli chodzi o zegarek - czasami tak mają, że satelity łapią dopiero po chwili; po dwóch km - tzn. czekałaś ok. 12 min. - to się zdarza i z garminami i polarami ; ;dzisiaj czekałam ok. 1 minuty, wczoraj załapał od razu a w niedzielę dwa razy resetowałam bo nie chciał załapać
ja wczoraj jak biegałam po lesie - denerwowałam się, że na ekranie mam tempo bieżące 6:20 podczas gdy kolega obok 5:55; poprosiłam by podesłał mi swój ślad gps i okazało się, że międzyczasy i średnie dla całości mamy niemal identyczne - tak więc - co urządzenie troszeczkę inaczej pracuje, ale generalnie wychodzi na to samo
piknie, że wróciłaś i od razu z impetem
...
jeżeli chodzi o zegarek - czasami tak mają, że satelity łapią dopiero po chwili; po dwóch km - tzn. czekałaś ok. 12 min. - to się zdarza i z garminami i polarami ; ;dzisiaj czekałam ok. 1 minuty, wczoraj załapał od razu a w niedzielę dwa razy resetowałam bo nie chciał załapać
ja wczoraj jak biegałam po lesie - denerwowałam się, że na ekranie mam tempo bieżące 6:20 podczas gdy kolega obok 5:55; poprosiłam by podesłał mi swój ślad gps i okazało się, że międzyczasy i średnie dla całości mamy niemal identyczne - tak więc - co urządzenie troszeczkę inaczej pracuje, ale generalnie wychodzi na to samo
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
Monia, zalogować się na stronce już moge, może przeprowadzali jakieś uaktualnienia? nie wiem.
Ale kurczę nie mogę się połączyć ze swoją domową siecią wifi. Cały czas komunikat, że połączenie zerwane
Z impetem mówisz? Nie rozśmieszaj mnie
Ale kurczę nie mogę się połączyć ze swoją domową siecią wifi. Cały czas komunikat, że połączenie zerwane
Z impetem mówisz? Nie rozśmieszaj mnie
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
Dziś już sobota! Bardzo, bardzo doceniam ten fakt... To się wiąże ze złapaniem oddechu na następny tydzien i odpoczynkiemAniad1312 pisze:Jutro już piątek
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Witam ponownie!
Trzymam kciuki za fajne treningi! Jesteśmy razem w tym samym klubie, bbl.
Trzymam kciuki za fajne treningi! Jesteśmy razem w tym samym klubie, bbl.
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
spróbuj reklamować zegarek; u mnie - poza tym, że jakiś czas temu były problemy z logowaniem do serwisu i tym, że przy gęstym lesie gubił na chwilę sygnał i wychodziły przekłamania z tempami i dystansem - wszystko gra; podobno większość marek i modeli ma problem z łapaniem gps pod drzewami;
ostatnio jak biegłam z kolegą - porównaliśmy - dystans zgadzał się co do metra, tak samo średnie tempo (miał jakiegoś garmina)
co do biegania i zawodów najważniejsze by sprawiało Ci to przyjemność zawody to tylko jeden z wielu elementów, więc biegaj tak, by czerpać z tego jak najwięcej frajdy i zdrowia : )))) i już !!!
ostatnio jak biegłam z kolegą - porównaliśmy - dystans zgadzał się co do metra, tak samo średnie tempo (miał jakiegoś garmina)
co do biegania i zawodów najważniejsze by sprawiało Ci to przyjemność zawody to tylko jeden z wielu elementów, więc biegaj tak, by czerpać z tego jak najwięcej frajdy i zdrowia : )))) i już !!!
- Boberek_21
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1g16m38s
ja ostatnio tez za bardzo się wkręciłam, zawody, czasy, dystanse i gdzieś po drodze zgubiłam ta czystą przyjemność biegania dla samego biegania - tez muszę chyba nieco odświeżyć swój pogląd na bieganie... jakieś przywracanie systemu czy cuś takie bieganie bez edno, bez gps, bez czasu....
Powiedz mi że coś jest niemożliwe a udowodnię Ci jak bardzo się mylisz!
Moje ENDOMONDO
Blogowo
Komentarze do moich wypocin
Moje ENDOMONDO
Blogowo
Komentarze do moich wypocin
- P@weł
- Zaprawiony W Bojach
No wszeki duch! Dobrze, że jest endo i że tam był stały kontakt :D Cieszę się, że zmartwychwstałaś tu
A małe p.s. maj minął i nic....
P@weł...
Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte
Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte
Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
Paweł, wiesz jak jest- czasami są takie chwile, że ma się dosyc wszystkiego i wszystkich- bez obrazy oczywiście Musiałam odpocząć, przemyśleć... W maju zmieniałam pracę i wtedy biegałam tyle, co kot napłakał.P@weł pisze:No wszeki duch! Dobrze, że jest endo i że tam był stały kontakt :D Cieszę się, że zmartwychwstałaś tu
Spokojnie, damy radę się spotkać, nie śmiem w to wątpić
-
- Stary Wyga
50 km rowerem podziwiam,maksymalnie zrobiłam 45,a potem ledwo weszłam do domu po schodach
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
a wiesz, wydawało mi się, że ja po rpzeejchaniu trasy maratonu rowerem+ kilka km więcej, jestem bardziej zmęczona niż Aniad i kachita po przebiegnięciuMarkiza1 pisze:50 km rowerem podziwiam,maksymalnie zrobiłam 45,a potem ledwo weszłam do domu po schodach
A jeśli chodzi o niemożność chodzenia, to pokazałam na co stać blondynkę- ubrałam na rower moje krótkie szorty do biegania