Szymon - komentarze
Moderator: infernal
- szymon_szym
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:52:14
Dzięki Rubin - doświadczenie najcenniejsze!
Krzychu, rytmy to fajna rzecz - lekko wchodzi i są z niech wymierne korzyści
Sylwek, nie sądzę, żeby kolce coś zmieniły. Potraktowałem ten start całkowicie na luzie, bo to nie moja działka. Mam taki czas reakcji, że masakra. I start z bloku zdecydowanie mi nie wychodzi - jeszcze nigdy mi bloki nie zagrały
Krzychu, rytmy to fajna rzecz - lekko wchodzi i są z niech wymierne korzyści
Sylwek, nie sądzę, żeby kolce coś zmieniły. Potraktowałem ten start całkowicie na luzie, bo to nie moja działka. Mam taki czas reakcji, że masakra. I start z bloku zdecydowanie mi nie wychodzi - jeszcze nigdy mi bloki nie zagrały
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Pół sekundy minimum. SerioSylwek, nie sądzę, żeby kolce coś zmieniły.
Ja też w tych blokach czułem się dziwnie. Pozycja jest wg mnie jakaś taka dziwna, niewygodna... Sama reakcja moim zdaniem też jakaś przymulona. Rozpędzenie się z takiej pozycji to nie jest wcale prosta sprawa.
Taki sprint to nie dla nas. Tutaj trzeba dobrze zbudowanego gościa z mocnym "jebnięciem", a nie wychudzonego psa.
- szymon_szym
- Zaprawiony W Bojach
Moje buty z podeszwą slick trzymają się suchego tartanu jak brzytwa gardła. Jakbym miał szukać elementów do poprawy, to zacząłbym od tego, że wczoraj bym się nie zrobił (Ale jak nie wypić pod pysznego gołąbka, pod ciepłą białą kiełbasę, pod skrzydełko wreszcie )
Swoją drogą zobacz jak kiepsko w życiu ma biegacz amator ze smykałką do sprintów. Gdzie on ma biedny się wyszaleć?
Swoją drogą zobacz jak kiepsko w życiu ma biegacz amator ze smykałką do sprintów. Gdzie on ma biedny się wyszaleć?
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
Po skończeniu byciem juniorem/studentem?Gdzie on ma biedny się wyszaleć?
Raczej nigdzie
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
Ładne 800.
Fajny dystans, co ?
Fajny dystans, co ?
- szymon_szym
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki!
Biegłem raptem drugi raz w życiu, ale mi się podoba
Biegłem raptem drugi raz w życiu, ale mi się podoba
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
To masz 2x więcej doświadczenia niż ja ;p
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34'01''
- Życiówka w maratonie: brak
gratuluje życiówek!!
mnie też bolą zęby (a własciwie jeden) po bardzo intensywnym biegu (np. test na 1000m albo na 1500m). Wydaje się, że to jest efekt ubytków (pulsuje ten, który miał największą "dziurę"). To najprawdopodobniej efekt bardzo wysokiego cisnienia
mnie też bolą zęby (a własciwie jeden) po bardzo intensywnym biegu (np. test na 1000m albo na 1500m). Wydaje się, że to jest efekt ubytków (pulsuje ten, który miał największą "dziurę"). To najprawdopodobniej efekt bardzo wysokiego cisnienia
komentarze do blogu
życiówki
1000m - 02:47,27
1500m - 04:22,6
3000m - 09:35,1
5k - 16:40
na 10km - 34:01
półmaraton 01:31:48
1/8 IM - 01:14:34
życiówki
1000m - 02:47,27
1500m - 04:22,6
3000m - 09:35,1
5k - 16:40
na 10km - 34:01
półmaraton 01:31:48
1/8 IM - 01:14:34
- szymon_szym
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki!
Coś jest na rzeczy z tymi zębami
Coś jest na rzeczy z tymi zębami
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Trochę spóźnione, ale wielkie graty za te 800m!
Fajnie się rozwijasz w tym kierunku, bo ci fajnie idzie. Masz już jakieś plany co dalej?
Fajnie się rozwijasz w tym kierunku, bo ci fajnie idzie. Masz już jakieś plany co dalej?
- szymon_szym
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki!
Plan wygląda następująco:
Za dwa tygodnie kończę fazę treningu, w której pierwszym i najważniejszym akcentem były repsy. Akurat pobiegnę jeszcze wtedy półtoraka, więc fajnie zamknie się ta część sezonu ze startami na bieżni.
Lipiec mam zaplanowany pod znakiem interwałów (pierwszy akcent) i tempa progowego (drugi). Planuję powoli wracać do 20-minutowych tempówek i interwałów tempowych. Na razie biegam ciągłe sporo wolniej.
Sierpień to wymieszanie akcentów typowe dla czwartej fazy treningu Danielsa i start w Nowym Tomyślu. Potem tydzień przerwy i praca pod wyścigi jesienne (Rakoniewice, Luboń)
Plan wygląda następująco:
Za dwa tygodnie kończę fazę treningu, w której pierwszym i najważniejszym akcentem były repsy. Akurat pobiegnę jeszcze wtedy półtoraka, więc fajnie zamknie się ta część sezonu ze startami na bieżni.
Lipiec mam zaplanowany pod znakiem interwałów (pierwszy akcent) i tempa progowego (drugi). Planuję powoli wracać do 20-minutowych tempówek i interwałów tempowych. Na razie biegam ciągłe sporo wolniej.
Sierpień to wymieszanie akcentów typowe dla czwartej fazy treningu Danielsa i start w Nowym Tomyślu. Potem tydzień przerwy i praca pod wyścigi jesienne (Rakoniewice, Luboń)
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
Podłączam się pod to marzenie Albo żeby chociaż padało w trakcie biegu, już pal sześć temperaturęPo cichu jednak liczę na załamanie się warunków i nagłe ochłodzenie (nie ma to jak wakacyjne marzenia biegaczy...)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- szymon_szym
- Zaprawiony W Bojach
Jest lato to musi być gorąco - chciałoby się sparafrazować klasyka
Bieg przy takiej pogodzie będzie raczej walką o życie niż o życiówkę, więc ja nastawiam się na mocny trening (głównie psychy).
Tymczasem i tak zaglądam na stronę z prognozą pogody, gdzie jedyną pozytywną dla mnie rzeczą jest mój ulubiony komentarz synoptyka:
"Na mapach ciśnienia obejmujących obszar naszych prognoz, występuje klasyczny przypadek regeneracji wyżu poprzez zasilenie go zimnym powietrzem pochodzenia arktycznego spływającego za chłodnym frontem atmosferycznym (...)"
Uwielbiam czytać te teksty
Bieg przy takiej pogodzie będzie raczej walką o życie niż o życiówkę, więc ja nastawiam się na mocny trening (głównie psychy).
Tymczasem i tak zaglądam na stronę z prognozą pogody, gdzie jedyną pozytywną dla mnie rzeczą jest mój ulubiony komentarz synoptyka:
"Na mapach ciśnienia obejmujących obszar naszych prognoz, występuje klasyczny przypadek regeneracji wyżu poprzez zasilenie go zimnym powietrzem pochodzenia arktycznego spływającego za chłodnym frontem atmosferycznym (...)"
Uwielbiam czytać te teksty