Opaska silikonowa

luki2011
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Dla osób, które lubią wszelkiego rodzaju gadżety w postaci np. opasek silikonowych podaję sposób jak w łatwy sposób mieć swoją spersonalizowaną opaskę związaną z bieganiem.

Zamawiając bezpłatny bidon Powerade (za 2 kody) na stronie https://pl.poweradesportsbottle.com/ mamy mozliwośc otrzymania wraz z bidonem (litrowy) opaskę silikonową. Na opasce wybieramy hasło proponowane przez organizatora np. Bieganie to stan umysłu + powinniśmy wpisać swoje imię, które będzie również na opasce - piszę "powinniśmy" bo jak się okazuje mozna wpisać dowolny tekst np. swoją życiówkę, swoje hasło np. I love run itp... i tym sposobem mamy coś bardziej osobistego :)
PKO
Awatar użytkownika
harti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wszystko cacy, ale nie wiem czy czytałeś regulamin.. Na bidon czeka się min. 45 dni...
luki2011
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

o co chodzi z tym regulaminem? na bidon czekalem ok 1,5 miesiaca tak jak piszesz i doszedl
Awatar użytkownika
harti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

luki2011 pisze:o co chodzi z tym regulaminem? na bidon czekalem ok 1,5 miesiaca tak jak piszesz i doszedl
nie, nic.. chciałem podkreślić że warto czytać regulaminy zawczasu..
miałem sobie zamówić ten bidon bo potrzebowałem czegoś takiego.. ale ja potrzebowałem czegoś na już.. więc to nie dla mnie oferta..
rudnickir
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

możesz wrzucić fotke tego bidonu, czy warto:)
luki2011
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Zaczerpnięte z All...

Obrazek

a tak wygląda akurat moja opaska

Obrazek
Awatar użytkownika
szelma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No cóż, wystarczyło się kogoś zapytać (gugiel by pomógł...), a wyszło jak tutaj...
wolfdog
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Marzy mi się taki bidon Połerejda. I jeszcze tekturowe pudełko po frytach z Makusia lub Kejefsi.
SEMPER FIDELIS

Nieprzeczytany post

harti pisze:Wszystko cacy, ale nie wiem czy czytałeś regulamin.. Na bidon czeka się min. 45 dni...
Spoko. Ze 3 lata temu była promocja klikerów od jednego z producentów zapachów dla mężczyzn. Dostałem kilka maili, że już jest w drodze, zaraz będzie w skrzynce... Nie mam go do tej pory

A bidon jak bidon. Jeśli ktoś kupuje powerade'y to skorzysta, ale nie widzę sensu w kupowaniu ich specjalnie dla tych gadżetów
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

harti pisze:miałem sobie zamówić ten bidon bo potrzebowałem czegoś takiego.. ale ja potrzebowałem czegoś na już.. więc to nie dla mnie oferta..
Nie wiem jak teraz bo nie piję, ale swego czasu w Decathlonach (i nie tylko) do Isostara w proszku prawie zawsze można było mieć bidon gratis.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ