Zamawiając bezpłatny bidon Powerade (za 2 kody) na stronie https://pl.poweradesportsbottle.com/ mamy mozliwośc otrzymania wraz z bidonem (litrowy) opaskę silikonową. Na opasce wybieramy hasło proponowane przez organizatora np. Bieganie to stan umysłu + powinniśmy wpisać swoje imię, które będzie również na opasce - piszę "powinniśmy" bo jak się okazuje mozna wpisać dowolny tekst np. swoją życiówkę, swoje hasło np. I love run itp... i tym sposobem mamy coś bardziej osobistego
Opaska silikonowa
-
luki2011
- Wyga

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dla osób, które lubią wszelkiego rodzaju gadżety w postaci np. opasek silikonowych podaję sposób jak w łatwy sposób mieć swoją spersonalizowaną opaskę związaną z bieganiem.
Zamawiając bezpłatny bidon Powerade (za 2 kody) na stronie https://pl.poweradesportsbottle.com/ mamy mozliwośc otrzymania wraz z bidonem (litrowy) opaskę silikonową. Na opasce wybieramy hasło proponowane przez organizatora np. Bieganie to stan umysłu + powinniśmy wpisać swoje imię, które będzie również na opasce - piszę "powinniśmy" bo jak się okazuje mozna wpisać dowolny tekst np. swoją życiówkę, swoje hasło np. I love run itp... i tym sposobem mamy coś bardziej osobistego
- harti
- Zaprawiony W Bojach

Wszystko cacy, ale nie wiem czy czytałeś regulamin.. Na bidon czeka się min. 45 dni...
-
luki2011
- Wyga

o co chodzi z tym regulaminem? na bidon czekalem ok 1,5 miesiaca tak jak piszesz i doszedl
- harti
- Zaprawiony W Bojach

nie, nic.. chciałem podkreślić że warto czytać regulaminy zawczasu..luki2011 pisze:o co chodzi z tym regulaminem? na bidon czekalem ok 1,5 miesiaca tak jak piszesz i doszedl
miałem sobie zamówić ten bidon bo potrzebowałem czegoś takiego.. ale ja potrzebowałem czegoś na już.. więc to nie dla mnie oferta..
-
luki2011
- Wyga

Zaczerpnięte z All...

a tak wygląda akurat moja opaska

a tak wygląda akurat moja opaska

-
wolfdog
- Wyga

Marzy mi się taki bidon Połerejda. I jeszcze tekturowe pudełko po frytach z Makusia lub Kejefsi.
SEMPER FIDELIS
- Rozgrzewający Się

Spoko. Ze 3 lata temu była promocja klikerów od jednego z producentów zapachów dla mężczyzn. Dostałem kilka maili, że już jest w drodze, zaraz będzie w skrzynce... Nie mam go do tej poryharti pisze:Wszystko cacy, ale nie wiem czy czytałeś regulamin.. Na bidon czeka się min. 45 dni...
A bidon jak bidon. Jeśli ktoś kupuje powerade'y to skorzysta, ale nie widzę sensu w kupowaniu ich specjalnie dla tych gadżetów
-
Kangoor5
- Zaprawiony W Bojach

Nie wiem jak teraz bo nie piję, ale swego czasu w Decathlonach (i nie tylko) do Isostara w proszku prawie zawsze można było mieć bidon gratis.harti pisze:miałem sobie zamówić ten bidon bo potrzebowałem czegoś takiego.. ale ja potrzebowałem czegoś na już.. więc to nie dla mnie oferta..
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas