![ehh :lalala:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![:bum:](./images/smilies/bum.gif)
Moderator: infernal
kachita pisze:Oj tam, oj tam, już Ci mówiłam, że skoro przytyłeś i biegasz szybciej, to znaczy, że byłeś za chudy![]()
Dzięki! Pamiętam, że w czasach szkolnych tylko krótkie dystanse potrafiłem biegać i nawet mi wchodziły (klasyczne 60m), wszystko powyżej kilometra było męką. Wybiorę się jak nie będę zajęty w sobotę z rana.kachita pisze:A w ramach cynka, w tę sobotę na wrocławskim BBLu można pobiec na 100m: http://bieganie.pl/?show=1&cat=33&id=5346
Buniek pisze:Na setkę masa tylko się przysłuży, szczególnie (na zdjęciu z Wolsztyna widać) że raczej mięśni masz więcej niż tłuszczu
Aniad1312 pisze:Mimik musi w słowniku sprawdzać, co oznacza słowo "tłuszcz"
nie przytyl tylko nabral masy miesniowejkachita pisze:Oj tam, oj tam, już Ci mówiłam, że skoro przytyłeś i biegasz szybciej, to znaczy, że byłeś za chudy![]()
Bardzo mi się podoba Twoja retoryka.LadyE pisze:nie przytyl tylko nabral masy miesniowej![]()
Dziękuje!LadyE pisze:Mimik mam takie jedno zdjecie z testu kupra. tluszcz widac na nim golym okiemcale 19,5% :PPP tak wiec gdybys kiedy mial jakies watpliwosci sluze pomoca
ostatnio mam zbyt silną wolę.rubin pisze:no i wsjo wiadomo, skąd ta masa u mimika![]()
Dzięki! Ten easy był elegancki, ale ogólnie ostatnio nogi lekko przymulone.rubin pisze:ps. easy elegancko