Provitamina - komentarze do blogu
Moderator: infernal
- Boberek_21
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1g16m38s
- Życiówka w maratonie: brak
No mam z kogo brać przykład jeżeli chodzi o wyprzedzanie staruszków i bicie się z myślami:P.... dałaś radę kobieto :D:D:D
Gratulacje :D:D:D
Gratulacje :D:D:D
Powiedz mi że coś jest niemożliwe a udowodnię Ci jak bardzo się mylisz!
Moje ENDOMONDO
Blogowo
Komentarze do moich wypocin
Moje ENDOMONDO
Blogowo
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
I co? Każdy start nowa życiówka? Sie boję co Ty będziesz wykręcała za czasy za dwa lata.
A tak poważnie, to gratuluję. W takich warunkach, to w przyszłym tygodniu chyba ja pod Ciebie się podepnę.
A tak poważnie, to gratuluję. W takich warunkach, to w przyszłym tygodniu chyba ja pod Ciebie się podepnę.
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Dziękuję! Dziękuję! Dziękuję!
Marku śmiało podpinaj się pode mnie w TG A ja podepnę się pod znajomą i będzie czad!
Z tymi życiówkami masz rację! Małymi kroczkami robię postępy. Do tej pory bywało różnie, ale zawsze wracałam z życiowym rekordem.
Ale póki nie ma oficjalnych wyników, nie wiem na czym stoję. Endo to nie jest wiarygodny sprzęt pomiarowy.
Marku śmiało podpinaj się pode mnie w TG A ja podepnę się pod znajomą i będzie czad!
Z tymi życiówkami masz rację! Małymi kroczkami robię postępy. Do tej pory bywało różnie, ale zawsze wracałam z życiowym rekordem.
Ale póki nie ma oficjalnych wyników, nie wiem na czym stoję. Endo to nie jest wiarygodny sprzęt pomiarowy.
Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
Duże brawa za ambicję, za walkę, za wynik. Gratulacje
- Leemonca
- Zaprawiony W Bojach
Aga gratuluję. Wygrałaś sama ze sobą, a to najważniejsze.
Fajna relacja....czułam upał na twarzy Trasa przez błoto - wyzwanie!
Fajna relacja....czułam upał na twarzy Trasa przez błoto - wyzwanie!
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
Chylę czoła, wytrwałaś w trudach, to trzeba mieć charakter! Gratuluję
Blogowanie
Komentowanie
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację, aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
Wielkie gratulacje!!! Świetny wynik, mimo tak masakrycznie trudnej trasy
Chcieć to móc, brawo Aga!
Chcieć to móc, brawo Aga!
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Leemonca Moja relacja musiała bardzo działać na wyobraźnie, skoro aż poczułaś upał który mi doskwierał
Angua przełaj ma swój urok, a tym bardziej po deszczu. Z reszta każdy może sobie wyobrazić jak wygląda leśna ścieżka po ulewie Po dłuższych przemyśleniach, chyba już nie wezme udziału w biegu w Myszkowie. Nie zniechęciła mnie trasa, a organizacja.
grim80 tez jestem w szoku! Gdybym trzymała sie kolegi, który wykręcił czas 54:19 to miałabym pudło :P A tak odpuściłam sobie, myśląc, że to on za chwile spuchnie...Pomyliłam sie
Angua przełaj ma swój urok, a tym bardziej po deszczu. Z reszta każdy może sobie wyobrazić jak wygląda leśna ścieżka po ulewie Po dłuższych przemyśleniach, chyba już nie wezme udziału w biegu w Myszkowie. Nie zniechęciła mnie trasa, a organizacja.
grim80 tez jestem w szoku! Gdybym trzymała sie kolegi, który wykręcił czas 54:19 to miałabym pudło :P A tak odpuściłam sobie, myśląc, że to on za chwile spuchnie...Pomyliłam sie
Mój blog
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
-
- Zaprawiony W Bojach
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
Super wynik! Ten medal mimo wszystko będzie chyba tym wyjątkowym w kolekcji
Blogowanie
Komentowanie
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację, aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Aniad1312 byłam naprawdę w wielkim szoku, gdy widziałam, że za mną nikogo nie ma (a ustawiłam się na starcie na końcu).
Teraz czuję ulgę i też mi się chce z tego śmiać :uuusmiech: Ciekawe doświadczenie!
Angua każdy medal to inna historia. Czasami patrząc na medal mam sentyment związany z ludźmi, czasami z miejscem, a jeszcze innym razem z wysiłkiem jaki włożyłam w bieg. Każdy jest wyjątkowy na swój sposób
Teraz czuję ulgę i też mi się chce z tego śmiać :uuusmiech: Ciekawe doświadczenie!
Angua każdy medal to inna historia. Czasami patrząc na medal mam sentyment związany z ludźmi, czasami z miejscem, a jeszcze innym razem z wysiłkiem jaki włożyłam w bieg. Każdy jest wyjątkowy na swój sposób
Mój blog
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Gratki za życiówkę!
Ładne postępy robisz. Widać pełen entuzjazm.
Ładne postępy robisz. Widać pełen entuzjazm.
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
Miałaś jednym słowem zmysłowy trening
Blogowanie
Komentowanie
- Boberek_21
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1g16m38s
Z tym pachnącym mężczyzną to miałaś niesamowite szczęście - ja zazwyczaj jak już ktoś mnie mija to muszę oddech wstrzymywać :P
Swoją drogą na zawody zawsze się perfumuję żeby nikt mi nie zarzucił że śmierdzę.... choć przecież chyba nikogo to nie razi a wręcz wydaje mi się że na mecie nikt juz nawet tego nie czuje :P:P
Swoją drogą na zawody zawsze się perfumuję żeby nikt mi nie zarzucił że śmierdzę.... choć przecież chyba nikogo to nie razi a wręcz wydaje mi się że na mecie nikt juz nawet tego nie czuje :P:P
Powiedz mi że coś jest niemożliwe a udowodnię Ci jak bardzo się mylisz!
Moje ENDOMONDO
Blogowo
Moje ENDOMONDO
Blogowo
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
Fajny temat
żeby się na zawody perfumować jeszcze nie wpadłem wręcz się zastanawiam czy uzywanie dezodorantu nie powoduje gorszego odprowadzania ciepła z organizmu..w końcu chemicznie zatkamy naturalne dziurki do wyrównywania temperatury
żeby się na zawody perfumować jeszcze nie wpadłem wręcz się zastanawiam czy uzywanie dezodorantu nie powoduje gorszego odprowadzania ciepła z organizmu..w końcu chemicznie zatkamy naturalne dziurki do wyrównywania temperatury