Gapa gapa

Moderator: beata
Wilma pisze:... zostają mi tylko Parkruny, do których się nadal nie przekonałam.
Wierzę, że teraz już się do nich przekonałaśWilma pisze:Dzięki! No napuszona jak paw chodzę :D Oficjalny wynik jest jeszcze lepszy niż mój z Garmina.
Za tydzień też biegnę!
A uścisk na mecie jak widzicie, był najlepszą nagrodą
z 13 kilometrowym roztruchtaniemmaly89 pisze:Wilma pisze:... zostają mi tylko Parkruny, do których się nadal nie przekonałam.Wierzę, że teraz już się do nich przekonałaśWilma pisze:Dzięki! No napuszona jak paw chodzę :D Oficjalny wynik jest jeszcze lepszy niż mój z Garmina.
Za tydzień też biegnę!
A uścisk na mecie jak widzicie, był najlepszą nagrodąGratuluję! Ja wczoraj również poleciałem mocną piątkę, ale zamiast w ParkRunie to wystartowałem w biegu z cyklu Biegowe GP Gdańska
I ja też wolę biegać wolniej i dalej....może kiedyś i ja dotrenuję do takich odległości...maly89 pisze:Z 13-kilometrowym roztruchtaniem i 11-kilometrowym schłodzeniemA dzisiaj dorzuciłem do tego 32-kilometrowy bieg regeneracyjny. Zdecydowanie należę do osób, która bardziej niż jakoś (treningi szybkie i specjalistyczne) cenią sobie ilość
Tak mi pasuje, są efekty więc tak postępuję
Może z czasem się to zmieni
Więc Ci napisałem, że skoro na dzień dzisiejszy jesteś w stanie przebiec 17 kilometrów to jakbyś chciała to i półmaraton byś ukończyła. Tak po prostu ocena aktualnych Twoich możliwościpółmaraton staje się dla mnie coraz bardziej realny