20' - rower interwałowo
50' - trening obwodowy - 5x 10 ćwiczeń (45''/15'' przerwy)
15' - rozciągania
Dzisiaj bezbiegowo.Zresztą tak leje deszcz,że nawet się cieszyłem na wizyte w siłowni.

Moderator: infernal

Ja swoim tempem większość mijałem już przed pierwszym
 Ja swoim tempem większość mijałem już przed pierwszym  

Od 13-tego kaema już mi się nie chciało.Teren nie był najłatwiejszy 100m up.Tempo zadziwiająco dobre,zważywszy na teren i wczorajszy akcent.Na koniec osiem przebieżek stu metrowych.
 Od 13-tego kaema już mi się nie chciało.Teren nie był najłatwiejszy 100m up.Tempo zadziwiająco dobre,zważywszy na teren i wczorajszy akcent.Na koniec osiem przebieżek stu metrowych. 

Super trening,można poćwiczyć technikę biegu i szybkość a zmęczenie niewielkie.
 Super trening,można poćwiczyć technikę biegu i szybkość a zmęczenie niewielkie. Dziś pogoda idealna.Niebo zachmurzone,+13st i bezwietrznie.
 Dziś pogoda idealna.Niebo zachmurzone,+13st i bezwietrznie.

Od połowy czułem duże zmęczenie,oddech się wyraźnie przyspieszył,pod wiatr zaczęła robić się lekka zajezdnia.Na ostanie 600m zbiegłem z płyty lotniska(które nagrzane było jak diabli) i pobiegłem z wiatrem.
 Od połowy czułem duże zmęczenie,oddech się wyraźnie przyspieszył,pod wiatr zaczęła robić się lekka zajezdnia.Na ostanie 600m zbiegłem z płyty lotniska(które nagrzane było jak diabli) i pobiegłem z wiatrem.  

Wybiegnięcie o 6.30 rano i za 3km spotkanie z Wojtkiem i dalej już razem.
 Wybiegnięcie o 6.30 rano i za 3km spotkanie z Wojtkiem i dalej już razem. Końcówka już na odwodnieniu i tak "na siłe" skończone 5 przebieżkami.
 Końcówka już na odwodnieniu i tak "na siłe" skończone 5 przebieżkami.
 Początek treningu o 20-tej,niby ciepło lecz bardzo przyjemnie.Mnóstwo biegaczy na Bulwarach.
 Początek treningu o 20-tej,niby ciepło lecz bardzo przyjemnie.Mnóstwo biegaczy na Bulwarach.