Kanas78 - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
zu.zu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Kanasku, pięknie się czyta takie wieści. :taktak: Chcę więcej! :hejhej:

A jak tam buty? Udało Ci się je gdzieś dorwać i przymierzyć? :usmiech:
PKO
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No nie, nie mierzyłam, kiedyś tam przymierzę ja jakichś targach przy okazji zawodów. Aniad1312 mi pomogła z tłumaczeniem filmiku o nich z yt i raczej nie nadają się one na długie wybiegania. Ale wczoraj odpowiedzielim mi z mizuno, ze mogą być używane na dystanse maratońskie i na półmaratony, że mają amorki ale są lżejsze. Nie dla każdego biegacza jednak nadają się na long runy-to jest sprawa bardzo indywidualna, czy ten but będzie mi pasił, czy nie, czyli musiałabym pobiegać w nich trochę, żeby to ocenić, czy nie mają za mało amortyzacji do mara.

Jak u Ciebie-bo biegałaś a na blogu cisza :trup:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

eno, w sumie by się zgadzało co ten koleś mówił, bo on wspominał o 15 milach, więc jednak jakiś long to jest :)
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

może: jeb*ąć komuś prawym ramieniem?
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
to ja z lewego i mamy ją/go :hejhej:
rotacyjka aż miło :taktak:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Możesz poćwiczyć machanie rękami na sucho, bez biegania i na przykład przed lustrem, żeby kontrolować sylwetkę. Można do tego dorzucić jakieś hantle - na "Spirit of the marathon" robi tak Deena Kastor (około 5:40 tutaj: https://www.youtube.com/watch?v=zunI_s0ua3s), na obozie biegowym też robiliśmy :taktak:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Możesz poćwiczyć machanie rękami na sucho, bez biegania i na przykład przed lustrem, żeby kontrolować sylwetkę. Można do tego dorzucić jakieś hantle - na "Spirit of the marathon" robi tak Deena Kastor (około 5:40 tutaj: https://www.youtube.com/watch?v=zunI_s0ua3s), na obozie biegowym też robiliśmy :taktak:
Dzieki lukne!
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Aniad1312 pisze:
może: jeb*ąć komuś prawym ramieniem?
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
to ja z lewego i mamy ją/go :hejhej:
rotacyjka aż miło :taktak:
Walace z barkow hihihi ;)
Obrazek Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kiecka niczego sobie :taktak:
Na machadło nie wiem co Ci poradzić, musisz pamiętać, żeby to korygować.
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja też za dużo rotuję.
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

no, miałam do Was na połówkę przyjechać, ale jak biją :ojoj: to ten ... zastanowię się :ojoj:
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rubin pisze:no, miałam do Was na połówkę przyjechać, ale jak biją :ojoj: to ten ... zastanowię się :ojoj:
Przyjeżdżaj, przyjeżdzaj, może jeszcze Aniad1312 wpadnie? Prawdopodobnie to będzie na koniec października, więc ja jako debiutant po maratonie w połowie miesiąca potem mogę nie dać rady, ale Aniad1312 da na bank, nie takie rzeczy robiła :hejhej: to Wam i Wolfowi pokibicuję jakby co.
Obrazek Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
zu.zu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanasku, co do rotacji ramiennej to Ci nie pomogę, bo sama cierpię na tą przypadłość. Mam teorię, że to z powodu krótszej jednej nogi, w ramach kompensacji, tak mnie zarzuca - może Ciebie też? Strasbik też mówi, że się kręci i pamiętam, a kiedyś zdaje się, też coś pisała o tym, że ma jedną nogę krótszą? :tonieja:

Poza tym muszę Ci powiedzieć, że wyglądasz cudnie w tych ciuszkach, a spódniczka adasia jest tak genialna, że aż sobie poszłam na stronę ją pooglądać (cudeńko, jak będę miała okazję to ją zamierzę - bardzo zgrabniutka :taktak: ).

No a przy okazji, jak już byłam na tej stronie to sobie nie mogłam odmówić, żeby na inne rzeczy nie popatrzeć. No i wypatrzyłam:

Obrazek

I się zastanawiam, czy to jakiś model we współpracy z Red Bullem opracowany, na zasadzie, że najpierw pijesz, Red Bull, który "dodaje Ci skrzyyydeeeeł" i dalej wiadomo - bez takiej bluzki nie pobiegasz.

Albo po prostu tył tej bluzki jest przodem. I wtedy to ma sens. :hejhej:

A tak całkiem na serio to się w tych:

Obrazek

gaciach zakochałam. Dobrze, że mam nogi za grube na to cudeńko, bo bym je sobie kupiła. :jatylko:

A u mnie nędza kompletna - właściwie obie nogi mam kontuzjowane, aż mi się w ogóle nawet o tym pisać nie chce.
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ZU ZU gacie przecudne, tylko znając szczęście Kanaska zaraz obsiadłyby ją pszczółki lub inne owady, za którymi ona nie przepada, a one ja zawsze znajdą :hahaha: .
Koncepcja z bluzką (dziury z przodu) jest słuszna. Tylko jak miałaby biec płeć brzydka? Chyba tyłem albo w przeciwnym kierunku, żeby płeć piękna mogła wykonać założenia tej słusznej koncepcji :hej: No bo brzydale musieliby patrzeć na na te dziury nie?
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mam jedną krótszą nogę, ale nie wydaje mi się, że od tego rotuję, tylko (u siebie) raczej słaby core obwiniam.

Gatki cudne, ale cena też i na naszą błotnistą wiosnę nie za bardzo ten biały.
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zu.zu ładne te ciuszki, faktycznie :hej: i gatki też bardzo kobiece.. gdybym miała chude nogi to nie musiałabym szukać kiecki z długimi wszystymi gatkami, żeby nie ocierały się o siebie :uuusmiech:
bluzka ciekawa :hahaha:
ale nie bądź wiśnia i napisz, co u Ciebie :hej:
a co do rotacji-tak, to pewnie przez słaby core też tak myślę, być może też szeroka miednica się do tego przyczyniać
Obrazek Obrazek

Obrazek

New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ