Poszedłem za radą Tomka i kupiłem Garmina 210 w promocji...Mam nadzieję, że będzie dla mnie dodatkowym motywatorem, bo taki już ze mnie gadżeciasz.. . Zmęczenie odczuwalne, wczorajsze BNP też jeszcze do końca z nóg "nie wywietrzało", więc tempo słabe, ale cieszę się, że mimo lekkiego lenia przed wstaniem z łózka o 4.10 udało się zrealizować plan. Zwłaszcza, że dzisiaj od razu po pracy w szkole budowlanki ciąg dalszy..., także nie byłoby czasu na trening... Trochę zaniedbuję rozciąganie, ale wmawiam sobie, że to nadrobię...
Gratuluję nabytku

na pewno będziesz się świetnie bawił... A co do rozciągania....to nie zaniedbuj tego, nadrobić nie nadrobisz, a łatwo o niepotrzebne kontuzje. Ja już nie pomijam rozciągania i wzmacniania mięśni
Pomyślałem sobie: to się nazywa szczęśliwy biegacz: u boku ukochana, na ręku Garmin
jeju....a nie czasem szczęsliwy biegacz: na ręku ukochany Garmin...
Każdy taki komentarz powoduje, że jestem bardziej szczęsliwa, nawet jak po treningu przegrywam walkę o komputer...
Jako, że mariusz nie posiada swojego bloga....
mariusz0259 pisze:Leemonca pisze:
Do kolegi mariusz0259 - ja chętnie poczytałabym Twojego bloga... Lubię podglądać i uczyć sę od bardziej doświadczonych i konkretnych biegaczy, a Ty właśnie na takiego "wyglądasz"
Ja po prostu zacząłem wcześniej niż Wy, nic ponad to

Biegam półtora roku, więc nie jestem specjalnie doświadczony. W styczniu 2012 ledwo przebiegłem pierwsze 10 km... Umierałem ze zmęczenia... Teraz zbliżam się do 40 minut, ale nadal długa droga do wymarzonych 35 minut. Pewnie minimum 3 lata...Ten sport wymaga dużo cierpliwości i mądrze wybieganych kilometrów. Najlepsze jest, że każdy może znaleźć swoją drogę - jest miejsce dla takich jak ja -co prędzej zwymiotują na zawodach niż odpuszczą i dla takich, którzy biegają bez patrzenia na czasy

To No dobra, koniec z przynudzaniem

ależ przynudzaj, ja lubię nudne wpisy

Obiecuję, że przeczytam każdy nudny post o bieganiu

Zwłaszcza jeżeli będę mogła poczytać co powinnam zrobić aby biegać 10 w 59 minut, bo mnie taki wynik usatysfakcjonuje....