Rene87 - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Angua pisze:Fajne te butki, niech się dobrze sprawują. A filmik fajny, dał mi kopa, żeby dzisiaj wyjść pobiegać, bo zimno i leje od rana :wrrwrr:

dzieki Kochana ! Coś mi się wydaję, że pobiegałaś ? :) ja właśnie się szykuję :hej: sprinty za mną chodzą cały dzień :bum: więc trzeba to zrobić !
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No właśnie nie, mąż znowu późno wrócił i mieliśmy spędzić razem czas, ale chyba padł z córką, bo coś cicho tam w pokoju :hahaha: No nic, plan i tak zaczyna się od środy :bum:
Jak sprinty?
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ale po co Ci dieta? :niewiem:
Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Aniad1312 pisze:ale po co Ci dieta? :niewiem:

w moim wypadku dieta nie ejst w ogole rownoznaczna z odchudzaniem. Chcę w końcu zacząć jeść wartościowo i zdrowo , uważając przede wszystkim na to, żeby nie zakwaszać sobie organizmu. Póki co jem wszystko co najgorsze- fast foody, białe pieczywo, tony czekolady, kilogramy niezdrowego mięsa i setki przeróżności sztucznych :/ :( słabo się z tym czuje układ pokarmowy też nie pracuje przez to najlepiej .
Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Angua pisze:No właśnie nie, mąż znowu późno wrócił i mieliśmy spędzić razem czas, ale chyba padł z córką, bo coś cicho tam w pokoju :hahaha: No nic, plan i tak zaczyna się od środy :bum:
Jak sprinty?
sroda juz jutro!

dzisiaj zrobilam 4 bardzo krotkie powtorzenia w tempie na maksa z minutowa przerwa- spacerek.
Awatar użytkownika
leandros
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 47:56

Nieprzeczytany post

rene!!

Powiedz w jaki czas celujesz na połówce? Bo ja tak nieśmiało myślę,że trafisz na 2:07/2:15 :)
"Silesius non Polonus" - Anzelm Eforyn

Blog treningowy.

Komentarze.

5km - 23:02(nieof.)
10km - 47:56
21,097km - 01:46:49
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Renia napewno celuje wysoko :)
Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

leandros pisze:rene!!

Powiedz w jaki czas celujesz na połówce? Bo ja tak nieśmiało myślę,że trafisz na 2:07/2:15 :)
leo na zgloszeniu niesmialo wpisalam 130'' :bum:

rubin pisze:Renia napewno celuje wysoko :)
Monia szczerze nie wiem jak to bedzie - dzisiaj dodalam sobie kaema i powiem szczerze, ze tak srednio mi bylo z tym . Ale jak zachowam ów tempo przy 21 km to moze byc wysoko :sss:

A widzieliscie filmik ? Ciagle sie glowie nad tym...... :)
Awatar użytkownika
leandros
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 47:56

Nieprzeczytany post

2:10 na pierwszym półmaratonie to doooobry wynik, biorąc pod uwagę twój biegowy staż,treningi i płeć!!

P.S Nie lubię zdrobnienia "leo". Lepiej leandros albo imiennie Paweł ;)
"Silesius non Polonus" - Anzelm Eforyn

Blog treningowy.

Komentarze.

5km - 23:02(nieof.)
10km - 47:56
21,097km - 01:46:49
Awatar użytkownika
concordia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1h 3min

Nieprzeczytany post

Renia ale dałaś czadu!!! Pierwsze zawody i pudło... Gratki ogromne i uściski!!! :usmiech:
Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

leandros pisze:2:10 na pierwszym półmaratonie to doooobry wynik, biorąc pod uwagę twój biegowy staż,treningi i płeć!!

P.S Nie lubię zdrobnienia "leo". Lepiej leandros albo imiennie Paweł ;)
Dzięki !

Paweł - już na przyszłość będę wiedziała :)
concordia pisze:Renia ale dałaś czadu!!! Pierwsze zawody i pudło... Gratki ogromne i uściski!!! :usmiech:
Patrycja dziękuję :nowiesz: Co tam u Ciebie ?? Gdzie Cie powiało ?? :)
Awatar użytkownika
concordia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1h 3min

Nieprzeczytany post

Do pracy, kochana, do pracy :smutek: Najpierw się szkoliłam w Łodzi, teraz jak wróciłam 24 to pracowałam przez tydzień razem z kolegą, czyli w sumie dalej się szkoliłam, jest koniec semestru więc zapieprz totalny, anatomia sama się nie zdała... Wiec miałam 2 tygodnie chodzenia spać o 2 w nocy i totalnego zamieszania. Ale to już koniec :usmiech:
Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

concordia pisze:Do pracy, kochana, do pracy :smutek: Najpierw się szkoliłam w Łodzi, teraz jak wróciłam 24 to pracowałam przez tydzień razem z kolegą, czyli w sumie dalej się szkoliłam, jest koniec semestru więc zapieprz totalny, anatomia sama się nie zdała... Wiec miałam 2 tygodnie chodzenia spać o 2 w nocy i totalnego zamieszania. Ale to już koniec :usmiech:
Wyobrazam sobie jaki kosmos masz :) i gratuluje zdanej anatomii!! Jakies wybieganko chyba bedzie/ bylo ? :taktak:
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

O proszę, już się do połówki szykujesz, ale u Ciebie się na blogu akcja gna.

Jeśli dziś na treningu było 16km po 5:40 jako easy, to jak na zawodach ma nie być mniej niż 2h (na taki wynik jest tempo 5:40 właśnie). Nawet ja w debiucie pobiegłam 1h59 a byłam wtedy (i wciąż jestem :hahaha: ) zdecydowanie wolniejsza od Ciebie.

Co do filmiku - rób mniejsze kroki i ląduj na zgiętym kolanie - bieg od razu się zrobi lżejszy (i wizualnie, i dla Twojego kręgosłupa, kolan itp.). Nie skupiaj się na samym ustawieniu stopy - ono jest w dużej części funckją ustawienia reszty ciała. Wyeliminuj na początek to proste kolano.
Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

strasb pisze:O proszę, już się do połówki szykujesz, ale u Ciebie się na blogu akcja gna.

Jeśli dziś na treningu było 16km po 5:40 jako easy, to jak na zawodach ma nie być mniej niż 2h (na taki wynik jest tempo 5:40 właśnie). Nawet ja w debiucie pobiegłam 1h59 a byłam wtedy (i wciąż jestem :hahaha: ) zdecydowanie wolniejsza od Ciebie.

Co do filmiku - rób mniejsze kroki i ląduj na zgiętym kolanie - bieg od razu się zrobi lżejszy (i wizualnie, i dla Twojego kręgosłupa, kolan itp.). Nie skupiaj się na samym ustawieniu stopy - ono jest w dużej części funckją ustawienia reszty ciała. Wyeliminuj na początek to proste kolano.
dzieki Kochana ! Celuje z zapasem, bo nie wiem co moze sie wydarzyc w granicach 20 km :)
Co do techniki u mnie wyglada to tak - jak wyciagam zgiete kopyta do przodu lece jak burza -szybko i rownie szybko sie mecze. Choc nie powiem dzisiaj praktykowałam i wyszedl fajnie tempowo longas :taktak:
ODPOWIEDZ