![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Wyczyma, zobaczy samaCzy frelka wytrzyma?
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Moderator: infernal
Frelka niech nie idzie w zaparte i jeżeli boli (rozumiem, że bardzo), to niech się zastanowi nad przyczyną bólu, a nie na jego niwelowaniu poprzez czekanie aż się samo wyleczyCzy frelka wytrzyma?
Frelka niech nie idzie w zaparte i jeżeli boli (rozumiem, że bardzo), to niech się zastanowi nad przyczyną bólu, a nie na jego niwelowaniu poprzez czekanie aż się samo wyleczySylw3g pisze:Czy frelka wytrzyma?
Skoro to ma pomóc to czemu nie, można jeszcze ciągnąć za sobą walizkę i w sumie to nie wiem co wygodniejszefrelka pisze: Łatwo Ci mówić "wolniej"... Następnym razem wezmę plecak pełen kamieni i będzie wolniej![]()
hotmas pisze:Skoro to ma pomóc to czemu nie, można jeszcze ciągnąć za sobą walizkę i w sumie to nie wiem co wygodniejszefrelka pisze: Łatwo Ci mówić "wolniej"... Następnym razem wezmę plecak pełen kamieni i będzie wolniej![]()
Jednak ja osobiście wolę bez zbędnego balastu
![]()
A tak poza tym Witaj
No teraz sobie nagrabiłaś...frelka pisze:Świadomie nie podaję tempa przebieżek... boję się Roberta![]()
I napełniaj dalej, bo póki co efektów tego napełniania nie widaćfrelka pisze:...w środę usłyszałam pytanie: "czy ty robisz coś z brzuchem?" i jedyna odpowiedź, jaka mi się nasunęła, to: "napełniam", więc dziś zrobię z nim coś więcej![]()
- chyba wybiorę się do miastai rozejrzę się za obuwiem, tudzież wkładkami dla pronatora
![]()
Na jutro:
jeżeli ból nie ustąpi, odpuszczę sobie i zrobię przerwę do poniedziałku (dobrze kombinuję?)
Zauważyłam, że od trzech dni znów jestem na "diecie rotacyjnej"roberturbanski pisze: I napełniaj dalej, bo póki co efektów tego napełniania nie widać![]()
WitajAniad1312 pisze:Coś mi się zdaje, że będziesz poczytna
Wyczyma, zobaczy samaCzy frelka wytrzyma?