ZACZYNAM ....z niczym;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Awatar użytkownika
Wilma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Też co chwila za okno zerkam ale już się pogodziłam z faktem, że dzisiejszy wieczór spędzę w domu. Trudno. I tak mnie dzisiaj kolano boli a od jutra ma być ładniej.
Poza tym przezywam nadchodzącą sobotę co najmniej jakbym maraton warszawski miała pobiec :) Bieganie mi się śni po nocach :ojoj:

Zdrówka dla Was chorowitki!
o
PKO
Awatar użytkownika
szelma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A u mnie drugi dzień słońca po tych strasznych deszczach i zimnicy - ale wieczorem ma już znowu padać, tak żebyśmy się za bardzo nie odwodnili :hej:

Wilma, a przynajmniej pozytywne te sny? Bo mnie się przed 10 milami śniło, że biegłam i tak wyprzedzałam ludzi pięknie i tak było bosko, haha :hej:
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wilma pisze:Poza tym przezywam nadchodzącą sobotę co najmniej jakbym maraton warszawski miała pobiec :) Bieganie mi się śni po nocach :ojoj:
standard :hahaha:
przed pierwszym biegiem w tym roku tez przezywałam juz kilka dni przed i nawet snilo mi sie, ze biegałam na bardzo dobry czas, ale pomyliłam drogę... Dzień przed miałam juz wszystko naszykowane i spakowane, dokladnie zorganizowane i przemyslane, łącznie z tym, że widziałam co rano zjem na sniadanie.
nie martw się, to mija przy kolejnych startach :taktak:
Obrazek
ania102
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Niestety też zrezygnowałam ze swoich biegowych planów na dziś. Gdyby jeszcze tak nie wiało...

Karbie Co do niepasujących butów, to napisz jak mają rozmiar (długość wkładki),i ile za nie chcesz i wystaw ofertę w dziale sprzedam, kpię itp. Może ktoś się skusi. Najlepsza rada - to pójść do specjalistycznego sklepu i poradzić się obsługi przed podjęciem decyzji o zakupie nowej pary.
Awatar użytkownika
Doroteczka
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 58:57
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Z tymi snami też tak mam. Ciekawa jestem czy w moim przypadku to minie...ale jakoś się nie zapowiada, start dopiero za dwa miechy a ja już mam sny ;) Wilma myślę, że to całkiem normalne ;) tym bardziej że do soboty nie dużo czasu zostało.

Pogoda - od rana pada, bo przecież w nocy za mało padało...jutro ma przestać - podobno. Brakuje już tego słońca. Szkoda, że na tak długo zniknęło. Wieje również okropnie...i jakoś średnio mi pasuje przypłacić trening przeziębieniem i być uwięzionym bez treningów na dłużej.
Dalej, wyżej i na przekór!! http://bliczek.pl :)
Awatar użytkownika
Wilma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Na razie to mnie we śnie wszyscy wyprzedzają :) Za 4 dni się okaże czy te sny były prorocze :)
o
operaus
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Wilma stres może przynieść pozytywny skutek. Ja debiutowałam w sobotę na 10 km. Cały tydzień przed biegiem zjadały mnie nerwy. okazało się,że niepotrzebnie się martwiłam.
Biegło mi się super, czas - 54:40, nawet nie przeszedł mi przez myśl. Już nie mogę się doczekac dzisiejszego treningu, chociaż pogoda nie nastraja optymistycznie.
Obrazek
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

A u nas się chmurzy, chmurzy, ale chodniki suche :) Tak więc bieganie z rana było. Chociaż powiem szczerze - dzisiaj nawet tornado by mnie nie odwiodło od treningu :)
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Maly, a jak lunarspidery sprawują się w terenie? bo rozumiem, ze ta 15-ka to była raczej leśno-terenowa?
Obrazek
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ma_tika pisze:Maly, a jak lunarspidery sprawują się w terenie? bo rozumiem, ze ta 15-ka to była raczej leśno-terenowa?
Większość to był jednak asfalt (jakieś 60%), ale podczas pozostałych kilometrów - tych gruntowych, rewelacja. No i ten dźwięk jak bieżnik wyrywa trawę.... miód dla uszu :)
Awatar użytkownika
Wilma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

operaus, wynik marzenie :) Tak sobie myślę, że ja po prostu jestem biegowym beztalenciem bo jako jedyna z początkujących na przełomie roku i później, utknęłam ledwo na 5 km :)
o
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

ja dzisiaj 10km w czasie 1:01 :ojoj: czyli w gdyni ten tłum mnie "niósł" :hej:
a dzisiaj na trasie mialam 4pory roku z naciskiem na jesien :spoczko: uwalona w błocie po kolana wrócilami padnieta jak nigdy :ojoj: w ogole to mialam wrazenie ze z 15km machnęlam a tu TYLKO 10 :jatylko: :hahaha:
Obrazek
ania102
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tak mi było szkoda utraconego bezpowrotnie porannego biegania, że wieczorem wszystko nadrobiłam. Zrobiłam jednym ciągiem 5 podbiegów (na Agrykoli:-) a potem resztę wybierałam w parku. Było super - świeże powietrze, żadnego wiatru, błoto mi nie przeszkadzało.
Jak ja lubię biegać:-DDD
Awatar użytkownika
szelma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Haha, znalazłam się na dwóch fotach spośród tych tysięcy z 20 km i zanabyłam tę z finiszu, choć wyglądam jak człapak, któremu legginsy trochę z tyłka opadły (co jest prawdą - telefon mi ciążył :hahaha: ). Ale pamiątka będzie :bum:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ania102
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

szelma prezentujesz się bardzo stylowo! Gdzie podziałaś numer startowy?
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ