Proszę!rene87 pisze:i porposzę o wrażeniamimik pisze:czekam, aż deszcz przestanie mocniej padać.. pierwsze wrażenie ok.![]()
moje będą dopiero w poniedziałek - tez zoltki

Moderator: infernal
Proszę!rene87 pisze:i porposzę o wrażeniamimik pisze:czekam, aż deszcz przestanie mocniej padać.. pierwsze wrażenie ok.![]()
mimik pisze:Proszę!rene87 pisze:i porposzę o wrażeniamimik pisze:czekam, aż deszcz przestanie mocniej padać.. pierwsze wrażenie ok.![]()
Jestem ciekaw jak sobie w nich poradzisz, ale powinno być ok.
Czucie wałka mija po paru biegach, podciętą piętę czuć w sumie cały czas, ale nie jest to coś, co domaga się gwałtownie uwagimimik pisze:Ale, ale jeszcze jedna rzecz rzuca się w oczy. Naprawdę czuć w tych Go Runach ta podciętą piętę i wałek z tymi lekko utwardzonymi wypustami.
Już dzisiaj było lepiej. Czuć to, ale to nie jest takie nachalne. Jeszcze trochę muszę w nich pobiegać, aż się ułożą.kachita pisze:Czucie wałka mija po paru biegach, podciętą piętę czuć w sumie cały czas, ale nie jest to coś, co domaga się gwałtownie uwagiCzujesz, jak się zastanowisz nad tym, czy czujesz.
Dzięki!Gife pisze:Fajny kolor! Niech niosą !
Piętę czuć będziesz bo nie ma jeszcze biegacza, który nie ma kontaktu pięty z ziemiąTutaj możesz po prostu ten kontakt skrócić do minimum
trasa przez las drogą przeciwpożarową, praktycznie równorene87 pisze:ładnie poleciałeś tą dwudziestkępoproszę o trasę na mapce, może się kiedyś skuszę na jakiś "trial" po lesie
![]()
Litości!rene87 pisze: co to za biegająca DESKA![]()
????? No dzieki ......
![]()
jednym słowem bat-dobra rada musi być!rene87 pisze:zapomniałam dodać, że faktem jest to, że na moje możliwości poniósł mnie melanż na poczatku - miało być w granicach 5'20''-30'' a wyszło trochę za szybko - końcówka to już wiadomo psychika nie chciała się poddać
ale gdyby nie bat dobra rada to marnie bym skonczyla![]()
spoko jest..rene87 pisze:w ogole w oficjalnych wynikach figuruje na 3 m- cu w kategoriia 67 open
Aaa. to jest pytanie.kachita pisze:To jak, pobiegniesz w Skechersach w Wolsztynie?
Dzięki!rubin pisze:Znowu spróbuje w Skechersach, mam nadzi ... ie poniosą
ja to bym chciała takie, które mnie poniosą
faktycznie rozkręciłeś się elegancko!!
Będzie dobra pogoda, to życiówka będzie.Gife pisze:Przecież jestem na liście Dychy WolsztyńskiejBędę i to pewnie nie pobiegnę na maxa, a na tyle, ile się uda