Rene87 - komentarze
Moderator: infernal
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
W sobotę biegnę w Łodzi, więc Długołęka odpada, a na piątkę pewnie przyjdę tylko pokibicować (jak wstanę ), bo tydzień później prawdopodobnie pojadę do Oławy, a jeszcze tydzień później jest połówka, więc nie chcę znowu przesadzić z zawodami
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- rene87
- Zaprawiony W Bojach
Monika dzieki za slowa wsparcia dzisiaj jak bedzie potrzeba to przemaszeruje czesc tego longa dla przyjemnoscirubin pisze:słusznie robisz, Renia, dając sobie trochę odpocząć ; uważaj na siebie na tym longu , a na zawodach - wiesz - będzie się kurzyło
Kasia to dla Ciebie kciuki zacisniete w kazdy weekend widze ! Jaka masz motywacje, zeby brac na siebie tyle zawodow ? Wielki Szacun oczywiscie z tego powodu:).kachita pisze:W sobotę biegnę w Łodzi, więc Długołęka odpada, a na piątkę pewnie przyjdę tylko pokibicować (jak wstanę ), bo tydzień później prawdopodobnie pojadę do Oławy, a jeszcze tydzień później jest połówka, więc nie chcę znowu przesadzić z zawodami
To moze zobaczymy sie na szczytnickiej ? Kielbaski beda? bo nie doczytalam ?
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Kiełbaski? Nie sądzę. Ale może będą, czasem bywają
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- rene87
- Zaprawiony W Bojach
kachita pisze:Kiełbaski? Nie sądzę. Ale może będą, czasem bywają
doczytałam się tylko wody
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Wow! Jestes bardzo zdeterminowana Burza, byki, krowy - nic nie jest w stanie przegonic Cie do domu Za stroj biegowy masz u mnie plusa. Choc pewnie niektore osoby wypowiedzialy by sie negatywnie. W dziale kobiet byla na ten temat pełna emocji dyskusja, ktora dla dobra ogółu zostala zamknieta.
P.S. Pisze z tel. wiec wybacz, ze nie uzywam polskich liter.
Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- rene87
- Zaprawiony W Bojach
Aga dzieki ! nie wiem co ze strojem do biegania osobiscie jestem zdania, ze im mniej tym lepiej hmmmm... czuje wtedy jak moje cialo biegnie, a nie dodatkowo pol kilograma "szmat"...Provitamina pisze:Wow! Jestes bardzo zdeterminowana Burza, byki, krowy - nic nie jest w stanie przegonic Cie do domu Za stroj biegowy masz u mnie plusa. Choc pewnie niektore osoby wypowiedzialy by sie negatywnie. W dziale kobiet byla na ten temat pełna emocji dyskusja, ktora dla dobra ogółu zostala zamknieta.
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Ogolnie chodzi o to ze czasami nie wypada tak sie rozbierac. Z drugiej strony można natknąć się na jakiegoś dewianta. Zajrzyj w temat "Zaczynam z niczym".
Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- rene87
- Zaprawiony W Bojach
Przeczytałam wątek z czystej ciekawości każdy ma prawo do własnych wyborów nawet jeśli tym samym ściągnie na siebie nieszczęście - jego sprawa ja zwykle na stanik biegowy mam jeszcze ultralekki top bez rekawów, ale jak jest gorąco to ściagam, bo wole jak mnie wiatr chłodzi po ciele.Provitamina pisze:Ogolnie chodzi o to ze czasami nie wypada tak sie rozbierac. Z drugiej strony można natknąć się na jakiegoś dewianta. Zajrzyj w temat "Zaczynam z niczym".
Dzisiaj i jutro nie biegam wczorajsze dwie rundki w tym jedna z pełnym brzuchem wystarczy. Był sprint i podbieg, więc tak jakby zaliczyłam wszystko na raz . Do zawodów PRZERWA
-
- Stary Wyga
Rene nie uwierzysz przebiegłam 37 minut !
- rene87
- Zaprawiony W Bojach
gratuluje ja wierze, ze z kazdym treningiem bedzie coraz wiecej ! lam psychike i biegaj wolniej a dluzej )Markiza1 pisze:Rene nie uwierzysz przebiegłam 37 minut !
a ja panicznie boje sie jutrzejszego startu
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
Będzie dobrze, trzymam kciuki!
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
to trzymam kciuki jutro
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Trzymajcie kciuki, trzymajcie! Też trzymam!
Taktyka omówiona. Don't worry, be happy! (albo John worry, Bill happy jak to śpiewał kiedyś mój kolega, improwizując McFerriniego)
Taktyka omówiona. Don't worry, be happy! (albo John worry, Bill happy jak to śpiewał kiedyś mój kolega, improwizując McFerriniego)
- rene87
- Zaprawiony W Bojach
dzięki dzięki wielkie.
Ciekawa jestem jak wy czuliscie sie dzien przed startem ???? Czym sobie poprawic humor? polepszyc ?
Jak patrze na swoje buty, w ktorych przemierzalam ostatnio kaluze, sa twarde jak glaz, jak biegne to tak jakbym miala buty na koturnie na sobie ... to plakac mi sie chce
W ogole realnie wymyslilam czas ?
Ciekawa jestem jak wy czuliscie sie dzien przed startem ???? Czym sobie poprawic humor? polepszyc ?
Jak patrze na swoje buty, w ktorych przemierzalam ostatnio kaluze, sa twarde jak glaz, jak biegne to tak jakbym miala buty na koturnie na sobie ... to plakac mi sie chce
W ogole realnie wymyslilam czas ?
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
normalnie, cztery piwarene87 pisze: Czym sobie poprawic humor? polepszyc ?
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974