Moderator: infernal
Te treningowe mają pewnie takie samo znaczenie jak i TwojeGife, Sylw3g, dla Was rozsądne wybieranie startów, testy i takie tam mają większe znaczenie niż dla mnie, Wy walczycie o sekundy, ja o minuty.
No nie wiem, to dość odważna teza.Gife pisze:Kasia, nikt nie neguje Twoich zawodów co tydzień bo jak wiemy, większość trenerów zawodników, zaleca ich bieganie co tydzień w formie właśnie treningów szybkościowych.
Przecież to uogólnianie, ale właśnie tak się sezon letni robi. Jak nie robisz interwałów, biegaj ciągłe tj zawody i tak sobie szybkość budujzoltar7 pisze:No nie wiem, to dość odważna teza.Gife pisze:Kasia, nikt nie neguje Twoich zawodów co tydzień bo jak wiemy, większość trenerów zawodników, zaleca ich bieganie co tydzień w formie właśnie treningów szybkościowych.
Poległam, fitwywłokazoltar7 pisze:Ta ze zdjęcia 25% wygląda całkiem fajnie jak kobitka, a nie jakaś fitwywłoka![]()
![]()
No raczej! A kto wzdychał do pana fizjo (wtedy to mi chyba hormony na łeb padły, bo generalnie nie było do czego wzdychaćzoltar7 pisze:Poważnie![]()
![]()
Rudzi są przystojni, aczkolwiek niekoniecznie takie marchewy, tylko na przykład rudy blondyn w typie wikinga albo kasztanowo-rudy. Ech, bo się rozmarzę i spać nie będę mogłaKanas78 pisze:Rudy facet bleee![]()