Kachita - komentarze.

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Kasia, nikt nie neguje Twoich zawodów co tydzień bo jak wiemy, większość trenerów zawodników, zaleca ich bieganie co tydzień w formie właśnie treningów szybkościowych. Ale nie można tego dosłownie brać do siebie i organizmu też słuchać :taktak: Dobrze, że sobie odpuściłaś, jak ostatnio nie poszło, oby tak dalej :spoko: a minuty pójdą w niepamięć, cierpliwości :hej:
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
PKO
Awatar użytkownika
Sylw3g
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:56
Życiówka w maratonie: 2:57:46

Nieprzeczytany post

Gife, Sylw3g, dla Was rozsądne wybieranie startów, testy i takie tam mają większe znaczenie niż dla mnie, Wy walczycie o sekundy, ja o minuty.
Te treningowe mają pewnie takie samo znaczenie jak i Twoje :lalala: No i ja też walczę o minuty :hejhej:
Obrazek
BLOG | KOMENTARZE
5KM-17:19 10KM-35:56 15KM-55:18 (M.Czas) 21.1KM-1:18:41 42.2KM-2:57:46
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

:)
czasem trzeba odpuścić - i tak jak pisałam wcześniej - to wymaga cywilnej odwagi (czego serdecznie Ci gratuluję !!) , zwłaszcza, jeżeli schodzisz z trasy w czasie biegu :taktak: - a to nie jest wcale takie łatwe;
...
za mało wiem i zbyt mało mam doświadczenia, żeby się mądrować :spoczko: , więc nie będę; napiszę tylko - że imponujesz mi :) swoją solidnością i systematycznością :)

sama też zaplanowałam sobie kilka biegów w krótkich odstpach - ale będe to traktować jako fajny bieg, bez napinki, w pięknych plenerach, tyle, że z numerkiem startowym w tle :)
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Gife pisze:Kasia, nikt nie neguje Twoich zawodów co tydzień bo jak wiemy, większość trenerów zawodników, zaleca ich bieganie co tydzień w formie właśnie treningów szybkościowych.
No nie wiem, to dość odważna teza.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

zoltar7 pisze:
Gife pisze:Kasia, nikt nie neguje Twoich zawodów co tydzień bo jak wiemy, większość trenerów zawodników, zaleca ich bieganie co tydzień w formie właśnie treningów szybkościowych.
No nie wiem, to dość odważna teza.
Przecież to uogólnianie, ale właśnie tak się sezon letni robi. Jak nie robisz interwałów, biegaj ciągłe tj zawody i tak sobie szybkość buduj :) a Kasi przecież o to chodzi teraz i łupała do upadłego te zawody :ojoj:
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wiecie, w moim przypadku chyba ciężej jest pobiec zawody wolniej niż zwykle niż zejść z trasy, bo przy moim zawrotnym tempie jak pobiegnę wolniej to wyprzedzają mnie nawet dziarskie dziadki, więc ten :jatylko:
Dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa wsparcia, kochani jesteście :*
Wprawdzie jestem kobietą bez serca i w sumie nie przejmowałam się tymi nieudanymi zawodami aż tak strasznie, ale doceniam, naprawdę :taktak:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Co Ty tam nabazgrałaś u siebie tymi małymi literami, bo nie widzę :sss:
Mi się podoba 15-17%. No to trzymam kciuki! Ta z 25% ma większy brzuch wg mnie.
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

W ogóle jak tak patrzę na te różne sylwetki, to zastanawiam się, jak to jest z oczekiwaniami własnymi i oczekiwaniami płci przeciwnej. W sensie, jaka sylwetka mi się podoba, a co wolałby na przykład taki mój hipotetyczny facet ;) I w drugą stronę - o jakiej własnej sylwetce marzą faceci, a co podoba się kobietom. Wprawdzie podejrzewam, że wyniki takiej ankiety mogłyby być przekłamane przez te kulturystyczne sylwetki i gdyby tam wstawić na przykład maratończyka/maratonkę, to patrzyłoby się na to inaczej. No ale i tak ciekawe.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ta ze zdjęcia 25% wygląda całkiem fajnie jak kobitka, a nie jakaś fitwywłoka :spoczko:

Ty Kachita kobita to powinna mieć na czym siedzieć i czym oddychać, a do tego być zgrabna i mieć długie włosy :bleble: :bum:
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja to mam oczekiwania względem płci przeciwnej w dużej mierze kompletnie nie związane z wyglądem, ale napiszę, że: musi być wyższy, musi być brunetem. Musi mieć to coś i nie da się tego żadnymi słowami opisać :lalala:
Faceci to świnie i wolą zawsze coś innego, niż mają-takie jest moje zdanie :hej: ponieważ nie doceniają kobiet, z którymi są-bardzo, bardzo często niestety.
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zoltar7 pisze:Ta ze zdjęcia 25% wygląda całkiem fajnie jak kobitka, a nie jakaś fitwywłoka :spoczko: :bleble: :bum:
Poległam, fitwywłoka :hahaha:
Ja się obstawiam na 30%.
No to całkiem lekko Ci idzie ta dieta :usmiech:
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie no, wiadomo, że liczy się bogate życie wewnętrzne i osobowość, no ale doznania estetyczne też są ważne. Są pewne warunki brzegowe typu wyższy ode mnie, brunet/blondyn (ja osobiście mam słabość do rudych, aczkolwiek brunetem czy blondynem też nie pogardzę, ale ja strasznie kochliwa jestem, więc się nie liczę do statystyk :hej: ), itp., no ale każdy ma tam jakiś ideał w głowie, niekoniecznie odnoszący się do partnera. Ja tam lubię sobie popatrzeć na coś miłego dla oka ;) A czy z tej mąki będzie chleb, to insza inszość ;)

Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A bo Ty w takim sensie. A to nie, ja tak nie mam. Mi się mój partner podoba najbardziej i nie mam jakoś potrzeby patrzenia się na innych-wiesz, że np siedzę w necie i oglądam jakiegoś faceta-wiem, dziwna jestem :hahaha:
Rudy facet bleee :ble:
Ale ciekawe, co napiszą inni :hej:
Obrazek Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:ale ja strasznie kochliwa jestem

Poważnie :ojoj: :hahaha:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zoltar7 pisze:Poważnie :ojoj: :hahaha:
No raczej! A kto wzdychał do pana fizjo (wtedy to mi chyba hormony na łeb padły, bo generalnie nie było do czego wzdychać ;) ) i nadal wzdycha do pana rzeźnika? A to zaledwie mikry ułamek moich zauroczeń ostatnich miesięcy :hej:
Kanas78 pisze:Rudy facet bleee :ble:
Rudzi są przystojni, aczkolwiek niekoniecznie takie marchewy, tylko na przykład rudy blondyn w typie wikinga albo kasztanowo-rudy. Ech, bo się rozmarzę i spać nie będę mogła :hej:

New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ