ZACZYNAM ....z niczym;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Awatar użytkownika
szelma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jeju, jeju, jakie skory są boskie :hej: Rozmiar idealny i taaaaaaaaaaaakie piękne są! Byłam dzisiaj na małym teście i bardzo dobrze mi się w nich biegło - dobrze rokują :hej: Wieczorem idę raz jeszcze, więc jutro coś napiszę na blogu - póki co wielkie uff, że rozmiar dobry, bo bałam się o to najbardziej :usmiech:

I w ogóle fajnie tak sobie w rodzinnym mieście pobiegać :usmiech: W szoku jestem, ile ludzi biega, jeździ na rowerach, na rolkach - multum! U mnie w BE rzadko kiedy kogoś spotkam - rowerzystów to jeszcze, bo Belgia, wiadomo, ale biegaczy to raz na ruski rok. A tutaj non stop! Fajnie, że się naród rusza :usmiech:
PKO
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

jenyy jaki dzisiaj upał :tonieja: :tonieja: :tonieja: boooze niewyróba...

cava biegne za tydzien ale jak bedzie tak jak dzisiaj to nie wiem czy tą piateczke obróce w godzine :ojoj: bo bieg o 11ej czyli w najgorszy skwar :orany: :lalala: :niewiem: a najbardziej sie ciesze bo mój K dzisiaj dryndal i przyjezdza w czw wiec bedzie na mecie z juniorem :taktak: :hej:

a wiecie jak smakuje piffko po 5km w takim gorącu??? jenyyy...raj na ziemi....dzisiaj go doswiadczyłam i stwierdzam ze to lepsze niz sex :hej:
Obrazek
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

TO JEST SETNA STRONA FORUM :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej:
Obrazek
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

franklina pisze:TO JEST SETNA STRONA FORUM :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej:
ciekawa jestem czy forum ma jakieś ograniczenia w kwestii długosci wątkow ;-)
mi tam się dobrze tu pisze, bo jestem prawie od poczatku, ale myślę, że dla wiekszosci watek jest nie do przebrnięcia.

czy u was tez taki wylęg komarów? gdy biegam to mnie nie dogonią :ble: ale rozciąganie się na zewnątrz to u mnie ostatnio rozpaczliwe podskoki, wymachy wszystkimi kończynami i potrząsanie głową :tonieja:
Obrazek
ania102
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Przeniosłam rozciąganie do domu:-) Robactwo straszne.

Dziś w praku zdecydowanie więcej kobiet niż zwykle.

Całą noc nie spałam, bo mój maluch kaszlał i smarkał. Ledwie żyję, ale pobiegałam zgodnie z planem - przynajmniej się oderwałam od kaszlaka.

Może się jutro wybiorę na test Coopera, Ma_tika będziesz na Skrze?
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ania102 pisze:Może się jutro wybiorę na test Coopera, Ma_tika będziesz na Skrze?
tak, będę. na 11.30 jestem zapisana, a będę pewnie z pół godziny wczesniej. pogoda trochę niezachęcająca, ale cóż, najwyżej pobiegnę i padnę ;-)
Obrazek
ania102
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Trzeba się gdzieś rejestrować? Na wątku BBL właśnie przeczytałam, że nie. Zamierzałam normalnie przyjść o 9.30. 11.30 brzmi strasznie przy tej pogodzie... Rozważam jeszcze przyjście na Agrykolę o 8.30 - bo Beata może chętnych przetestować i tam. Beata, co Ty na to?
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

tak, byly zapisy na poszczegolne godziny, w odstępach 30-minutowych. inaczej wszyscy by przyszli na 9.30 ;-)
ja się rejestrowałam tydzień temu i już wtedy najwcześniejszą możliwą godziną była 11.30. więc zamierzam się grzecznie stawić tak, jak się zapisalam.

dziś dostałam od organizatorow taką wiadomość:

Przypominamy, że zgłosili się Państwo do Testu Coopera dla Wszystkich.

W celu potwierdzenia rezerwacji prosimy zgłosić się do biura zawodów najpóźniej 40 minut przed Testem. Osobom, które nie przyjdą do 30 minut przed biegiem, rezerwacja godziny przepada. Dajemy jednak szansę spóźnialskim - zawsze będzie można zapisać się na miejscu jednak już bez gwarancji godziny startu.

wiec myślę, że mozesz zaryzykować przyjście bez zapisu i powinni Cię puscić w miare wolnych miejsc. jakoś nie wierzę, że wszyscy zapisani się stawią. tylko rano na pewno bedzie najwieksze oblężenie.
Obrazek
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ania102 pisze:Trzeba się gdzieś rejestrować? Na wątku BBL właśnie przeczytałam, że nie. Zamierzałam normalnie przyjść o 9.30. 11.30 brzmi strasznie przy tej pogodzie... Rozważam jeszcze przyjście na Agrykolę o 8.30 - bo Beata może chętnych przetestować i tam. Beata, co Ty na to?
Wg strony organizatora:

http://testcoopera.pl/warszawa/
Co zrobić, żeby wystartować?

Są dwa sposoby zapisania się do Testu przez Internet na stronie www.testcoopera.pl albo w dniu Testu w biurze zawodów na obiekcie sportowym.
Przez Internet

Wystarczy wypełnić zgłoszenie rezerwacji godziny, miejsca podając swój wiek i adres mailowy
Otrzymają Państwo informację o przyjęciu rezerwacji
Przypominamy, aby potwierdzić rezerwację należy przyjść najpóźniej 40 minut przed godziną, na którą dokonaliśmy rezerwacji. Na 30 minut przed Testem niepotwierdzone rezerwacje przepadają. Uwaga osoby niepełnoletnie, aby wystartować w Teście muszą posiadać zgodę rodziców do uczestniczenia w wydarzeniu. Wystarczy wydrukować deklarację i poprosić opiekuna o jej podpisanie.
Otrzymają Państwo numer startowy

Osobiście w biurze zawodów w miejscu przeprowadzenia Testu.

Osoby, które zgłoszą się do biura zawodów zostaną poproszone o wypełnienie deklaracji, w tym wypadku osoby niepełnoletnie muszą otrzymać zgodę opiekuna pranego do udziału w akcji
Organizator wyznaczy godzinę, o której osoba wystartuje w Teście, będzie to pierwszy wolny termin
Otrzymają Państwo numer startowy

Niezależnie od Tego jak się Państwo zgłoszą, na wszystkich czekają szatnie do przebrania oraz instruktorzy, którzy poprowadzą rozgrzewkę. Starter wytłumaczy zasady Testu i pozostaje przed Państwem 12 minutowy dystans do pokonania. Po Teście każdy uczestnik otrzyma pamiątkowy certyfikat, butelkę wody oraz pierwsze 200 osób koszulkę.
Chyba, że mówimy o jakiejś innej akcji :)
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

maly na wieżyce biegniesz widze :hej: pewnie o Szymbark zahaczycie? :spoko: Byłeś? Fajne miejsce :taktak: ten domek...błędnik ześwirował-bynajmniej mój :uuusmiech: Moze bedziecie przejezdzac przez moją mieścinkę? :hej:
Obrazek
ania102
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Odpuszczam test Coopera. Pobiegamy z koleżanką po parku, jak zwykle w soboty i może przy okazji zahaczymy na Agrykolę.

franklina Bardzo lubię Kaszuby, mam tam swoje ulubione miejsce - z piękną trasą biegową:-) dookoła jeziora Przywidzkiego, ok 12km.
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

franklina pisze:maly na wieżyce biegniesz widze :hej: pewnie o Szymbark zahaczycie? :spoko: Byłeś? Fajne miejsce :taktak: ten domek...błędnik ześwirował-bynajmniej mój :uuusmiech: Moze bedziecie przejezdzac przez moją mieścinkę? :hej:
No raczej zahaczymy ---- bieg jest właśnie w Szymbarku :) :) :) A co do "wywalonego domku" to byłem w nim 2 lata temu :D Jest rewelacyjny! A co do przejazdu to jeżeli mieszkasz na trasie Żukowo - Szymbark to pewnie tak :D
Hrabianka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Witam
na filmie, na którym widać miedzy innymi małego - widze sporo osób z koszulkami na ramiaczka - ja odkad biegam w sportowym topie równiez na ramiaczka - obcieraja mi sie pachy - ostanio po biegu musiałam od synka puderek do pupci pozyczyc i wypudrowac pachy... :)
teraz rowniez przed biegiem sie asekuruje i pudruje- bo podczas biegu bardzo piecze - jest tak goraca a ja wracam zlana potem.
Rany po maratonie muszą byc dopiero szkody !!!
Obrazek
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wczoraj nie mogłem ich znaleźć, ale dzisiaj mi się udało - fotki z Szymbarku! Od razu uprzedzam Wasze pytania - tak to ja! Wtedy jeszcze nie biegałem :)

http://w1000.wrzuta.pl/obraz/7B6zTmsc7x6/210820111066

http://w1000.wrzuta.pl/obraz/7Ezn4JaHC9i/210820111061

http://w1000.wrzuta.pl/obraz/7HxEw0e7vVe/210820111067
ania102
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

maly niesamowite jest to, co ze sobą zrobiłeś! Nie tylko straciłeś tyle kg, ale jeszcze masz świetne czasy w zawodach. Podziwiam! Mam nadzieję, że nigdy nie wrócisz to poprzedniej wagi.

Mnie ten "skansen" w Szymbarku nie zachwycił - straszny tam chaos panuje, pełno reklam różnego rodzaju firm - głownie domków wakacyjnych, masa ludzi... Do odwróconego domku była wielka koleja, więc się nie pchaliśmy. Fajna jest ta najdłuższa deska świata. Odwrócony domek w jakiś sposób jest zabawny, ale poza tym wg mnie szkoda czasu - lepiej sobie wejść na Wieżycę i popatrzeć na piękne widoki lub zrobić sobie wycieczkę w mniej zatłoczone rejony Kaszub.

Już przed ósmą było u nas bardzo gorąco, więc wybrałyśmy z koleżanką bieganie po parku, gdzie jest więcej cienia.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ