I w ogóle fajnie tak sobie w rodzinnym mieście pobiegać

Moderator: beata
ciekawa jestem czy forum ma jakieś ograniczenia w kwestii długosci wątkowfranklina pisze:TO JEST SETNA STRONA FORUM![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wg strony organizatora:ania102 pisze:Trzeba się gdzieś rejestrować? Na wątku BBL właśnie przeczytałam, że nie. Zamierzałam normalnie przyjść o 9.30. 11.30 brzmi strasznie przy tej pogodzie... Rozważam jeszcze przyjście na Agrykolę o 8.30 - bo Beata może chętnych przetestować i tam. Beata, co Ty na to?
Chyba, że mówimy o jakiejś innej akcjiCo zrobić, żeby wystartować?
Są dwa sposoby zapisania się do Testu przez Internet na stronie www.testcoopera.pl albo w dniu Testu w biurze zawodów na obiekcie sportowym.
Przez Internet
Wystarczy wypełnić zgłoszenie rezerwacji godziny, miejsca podając swój wiek i adres mailowy
Otrzymają Państwo informację o przyjęciu rezerwacji
Przypominamy, aby potwierdzić rezerwację należy przyjść najpóźniej 40 minut przed godziną, na którą dokonaliśmy rezerwacji. Na 30 minut przed Testem niepotwierdzone rezerwacje przepadają. Uwaga osoby niepełnoletnie, aby wystartować w Teście muszą posiadać zgodę rodziców do uczestniczenia w wydarzeniu. Wystarczy wydrukować deklarację i poprosić opiekuna o jej podpisanie.
Otrzymają Państwo numer startowy
Osobiście w biurze zawodów w miejscu przeprowadzenia Testu.
Osoby, które zgłoszą się do biura zawodów zostaną poproszone o wypełnienie deklaracji, w tym wypadku osoby niepełnoletnie muszą otrzymać zgodę opiekuna pranego do udziału w akcji
Organizator wyznaczy godzinę, o której osoba wystartuje w Teście, będzie to pierwszy wolny termin
Otrzymają Państwo numer startowy
Niezależnie od Tego jak się Państwo zgłoszą, na wszystkich czekają szatnie do przebrania oraz instruktorzy, którzy poprowadzą rozgrzewkę. Starter wytłumaczy zasady Testu i pozostaje przed Państwem 12 minutowy dystans do pokonania. Po Teście każdy uczestnik otrzyma pamiątkowy certyfikat, butelkę wody oraz pierwsze 200 osób koszulkę.
No raczej zahaczymy ---- bieg jest właśnie w Szymbarkufranklina pisze:maly na wieżyce biegniesz widzepewnie o Szymbark zahaczycie?
Byłeś? Fajne miejsce
ten domek...błędnik ześwirował-bynajmniej mój :uuusmiech: Moze bedziecie przejezdzac przez moją mieścinkę?