Wspomniałam mu,jak wygląda mój trening i jak ewoluował...

Moderator: infernal
Serio Cię to dziwi? Zajrzyj do jackmy na bloga.Ma_tika pisze:A ja jestem w szoku, że przez 4 tygodnie nikt nie był w stanie prawidłowo tego zdiagnozowaćNic, tylko załamać ręce nad polską służbą zdrowia...
Mam nadzieję, że mimo wszystko szybko wrócisz do formy
Ano dziwi mnie. NFZ to jedno - organizacja i finansowanie. A tu chodzi (chyba) o brak wyszkolenia lekarzy skoro nikt na RTG nie dostrzegł złamania. Z drugiej strony medycyna to ciągle dziedzina nauki niejednoznaczna i w wielu przypadkach działa się na zasadzie prob i błędów. Ale czy to zlamanie nie bylo widoczne na RTG?Sylw3g pisze:Serio Cię to dziwi? Zajrzyj do jackmy na bloga.Ma_tika pisze:A ja jestem w szoku, że przez 4 tygodnie nikt nie był w stanie prawidłowo tego zdiagnozowaćNic, tylko załamać ręce nad polską służbą zdrowia...
Mam nadzieję, że mimo wszystko szybko wrócisz do formy
Pozdrawiam NFZ, upadnijcie.
wow!! Ty serio tyle biegałaś ? Jestem pod ogromnym wrażeniem, ja przy 11 treningach tygodniowo (jeśli wszystko idzie po mojej myśli) wykręcam nędzne 100 km, tylko że ja trenuję pod średnie dystanse...Martyna_K pisze:Przeciętny kilometraż tygodniowy około 130km.