4,0 km - 24'01"(6'00"/km)
Znowu biegam...euforia.
 Krótko,ale jak przyjemnie.
 Krótko,ale jak przyjemnie.  Dostałem od fizjo pozwolenie na 20 minut po 6:00 i zobaczyć co bedzie.Przed biegiem 11km dość mocnego rowerowania w ramach rozgrzewki.
 Dostałem od fizjo pozwolenie na 20 minut po 6:00 i zobaczyć co bedzie.Przed biegiem 11km dość mocnego rowerowania w ramach rozgrzewki.Na razie nic...tzn.nie boli podczas truchtu i teraz kilka godzin po też nie.
Jednak przyszły tydzień bardzo delikatnie,na pewno więcej rowerowania niż biegania.

Od jutra zaczynam ogólnorozwojową siłownię,2 razy w tygodniu.Małe obciążenia i bardzo krótkie przerwy.45-50 minut.Takie zalecenie fizjo,że na tym etapie mojego biegania oprócz częstego rozciągania siłownia jest niezbędna i w pewnym stopniu ma ochronić przed kontuzjami.A pojutrze...biegam
 Od jutra zaczynam ogólnorozwojową siłownię,2 razy w tygodniu.Małe obciążenia i bardzo krótkie przerwy.45-50 minut.Takie zalecenie fizjo,że na tym etapie mojego biegania oprócz częstego rozciągania siłownia jest niezbędna i w pewnym stopniu ma ochronić przed kontuzjami.A pojutrze...biegam 
 Niezdążyliśmy się rozgadać,a tu trza było kończyć.
 Niezdążyliśmy się rozgadać,a tu trza było kończyć.  Jutro siłka.
 Jutro siłka.

)i pod koniec biegu ból na podbiciu.Achilles nie boli.
 )i pod koniec biegu ból na podbiciu.Achilles nie boli.  Wybieganie z Wojtkiem,gdzie głównym tematem rozmów było rozkminianie
 Wybieganie z Wojtkiem,gdzie głównym tematem rozmów było rozkminianie