tylko czy na pewno chcesz się "wydłużać" już teraz? nie lepiej przyjechać na kilka dyszek do Wielkopolski?

Moderator: infernal
Dobra, dobra Panie 37:XXoho! dałeś radę. ja bym takich tysiączków nie pociągnął
Ten co ma 3'05" na kilometr, nie pociągnie takich tysiączkówSylw3g pisze:Dobra, dobra Panie 37:XXoho! dałeś radę. ja bym takich tysiączków nie pociągnął
Dzięki!szymon_szym pisze:oho! dałeś radę. ja bym takich tysiączków nie pociągnąłidziesz z formą do przodu!
tylko czy na pewno chcesz się "wydłużać" już teraz? nie lepiej przyjechać na kilka dyszek do Wielkopolski?
Pewnie się przebiec, a nie, ścigać? Godzina w porze obiadowej, upał jak cholera. Sam bym chciał tam biec, ale przecież zawodów nie będę biegał dla picumimik pisze:Myślę że na Wolsztyn się wybiorę
Auuu!... 13.30 nieźle.Gife pisze:Pewnie się przebiec, a nie, ścigać? Godzina w porze obiadowej, upał jak cholera. Sam bym chciał tam biec, ale przecież zawodów nie będę biegał dla picumimik pisze:Myślę że na Wolsztyn się wybiorę
W takim razie nie mogę się doczekaćAniad1312 pisze:Po bułkach mocy o życiówkę nietrudno. Wiem coś o tym
Gife, przyjeżdżaj i kibicuj! Miło by się znowu spotkać.Gife pisze:Może będę Wam kibicowałNajwyżej spotkamy się na miejscu