![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Ładnie Ci wychodzą te treningi i szybko!
Moderator: infernal
znajomyconcordia pisze:Przejażdżka z nieznajomym motorem? Ładne rzeczy
Ładnie Ci wychodzą te treningi i szybko!
rene87 pisze:znajomyconcordia pisze:Przejażdżka z nieznajomym motorem? Ładne rzeczy
Ładnie Ci wychodzą te treningi i szybko!TYLKO ZNAJOMY
![]()
co do treningow to musze popracowac bardziej, a nie motorem kilometr 27sekundtrzeba w koncu zaczac tak biegac
Wujek Garmin powiedział ze 166 km/h najwiecejChatson pisze:rene87 pisze:znajomyconcordia pisze:Przejażdżka z nieznajomym motorem? Ładne rzeczy
Ładnie Ci wychodzą te treningi i szybko!TYLKO ZNAJOMY
![]()
co do treningow to musze popracowac bardziej, a nie motorem kilometr 27sekundtrzeba w koncu zaczac tak biegac
Ładna historia Rene![]()
Ciekawe ile km/h tym motorem zasuwał?
szczerze .... to chwilowo tak . Teraz mam ochotę jeszcze raz pobiec ...taka zła jestemAniad1312 pisze:ale jak sobie pobiegałaś, to pomogło na tę złość?
ale podbieg w Bejrucie znalazłaś, respektrene87 pisze:szczerze .... to chwilowo tak . Teraz mam ochotę jeszcze raz pobiec ...taka zła jestemAniad1312 pisze:ale jak sobie pobiegałaś, to pomogło na tę złość?
mimik pisze:ale podbieg w Bejrucie znalazłaś, respektrene87 pisze:szczerze .... to chwilowo tak . Teraz mam ochotę jeszcze raz pobiec ...taka zła jestemAniad1312 pisze:ale jak sobie pobiegałaś, to pomogło na tę złość?a nie jest na Bema, ale krótki i niezbyt wymagający, a tak poza tym płasko jak od wasserwagi
WOW, to Ty Renia masz prawko na motor!? RESPEKT!rene87 pisze: Wujek Garmin powiedział ze 166 km/h najwieceja to byla poczciwa suzuki R1 1000 pojemnosci
![]()
![]()
mialam sama na tym pojechac, ale za duzy motor dla mnie i ledwo siegalam palcami do ziemi
nie mam prawkaChatson pisze:WOW, to Ty Renia masz prawko na motor!? RESPEKT!rene87 pisze: Wujek Garmin powiedział ze 166 km/h najwieceja to byla poczciwa suzuki R1 1000 pojemnosci
![]()
![]()
mialam sama na tym pojechac, ale za duzy motor dla mnie i ledwo siegalam palcami do ziemi
![]()
...bo to jest tak, ze jak w glowie masz, ze robisz podbieg to organizm z automatu zachowuje sie tak jakby robil super podbiegrubin pisze:podbieg jest podbieg![]()
, mimik - nie czepiaj się
; czasami większą sztuką jest znaleźć podbieg aniżeli go podbiegnąć
Dlatego ja wole nie patrzeć na podbieg. Sam jego widok blokuje mi nogi, a tętno skacze jak u ciśnieniowca. W trakcie jego pokonywania dochodzę do wniosku, że nie jest tak ciężko, jak mi sie wydawało przed jego pokonaniem.rene87 pisze:...bo to jest tak, ze jak w glowie masz, ze robisz podbieg to organizm z automatu zachowuje sie tak jakby robil super podbiegrubin pisze:podbieg jest podbieg![]()
, mimik - nie czepiaj się
; czasami większą sztuką jest znaleźć podbieg aniżeli go podbiegnąć