Mam podobnie.szelma pisze:
W sensie butów męskich czy mężowskich?Ale nie łapię się na jedne ani drugie - a szkoda, bo kolory w męskich kolekcjach zazwyczaj bardziej do mnie przemawiają.

Mam podobnie.szelma pisze:
W sensie butów męskich czy mężowskich?Ale nie łapię się na jedne ani drugie - a szkoda, bo kolory w męskich kolekcjach zazwyczaj bardziej do mnie przemawiają.
Bare X lite 150 - EVAhassy pisze: A z czego - przypomnijcie - robione są naleśniki w tych lżejszych Inov-8? Te jakieś bare XF czy Road X-lite...
to trochę jak opisywanie zapachówhassy pisze: Debaty o liczbie i grubościach warstw pod stopą (pod kątem czucia, amortyzacji itp.) potrafią być fascynujące. W skarpetkach ale bez wkładki, z wkładką ale bez skarpetek, itd. itd. Buty bezwkładkowe zmniejszają liczbę stopni swobody o 1... no, ale i do nich można przecież wkładkę dołożyć![]()
Zupełnie różnehassy pisze:
Dobrze rozumiem, że IBR i TPU to dwa różne kalosze?
Tak, do zamówienia przez ich stronę, ale paczkę dostaje się do domu w kilka dni.Te Lemsy wyglądają baardzo fajnie, do biegania i chodzenia i..... Prosty, ładny, zręczny kapeć... i na stronie mają sporo fajnych informacji o stopie, jej pracy, oraz jak źle mogą być zaprojektowane buty (jasne, że robią to aby pokazać jak świetnie oni projektują w por. z konkurencją, ale uwagi celne). Rozumiem, że to tylko do netowego ściągnięcia zza oceanu?
Wnioskuję z tego, że to, co się odsłoni po wyjęciu wkładki, nie będzie siermiężnym "drugim dnem" z grubymi szwami, co poniektórym butom się zdarza.Klanger pisze:wyjmując wkładkę możesz manipulować dopasowaniem stopy, i komfortem.
Gdzie można podać te rozmiary stopy, przez e-mail? Na stronie nie znalazłem takiej możliwości.Klanger pisze:Tak, do zamówienia przez ich stronę, ale paczkę dostaje się do domu w kilka dni.Te Lemsy wyglądają baardzo fajnie, do biegania i chodzenia i..... Prosty, ładny, zręczny kapeć... i na stronie mają sporo fajnych informacji o stopie, jej pracy, oraz jak źle mogą być zaprojektowane buty (jasne, że robią to aby pokazać jak świetnie oni projektują w por. z konkurencją, ale uwagi celne). Rozumiem, że to tylko do netowego ściągnięcia zza oceanu?
Jak im podasz swoje rozmiary stopy - długość i szerokość to bez pudła prześlą tobie właściwą parę (wyjmując wkładkę możesz manipulować dopasowaniem stopy, i komfortem.