Drogie Koleżanki, my biegacze płci męskiej bardzo Wam dziękujemy za tego typu uwagi. Pozwalają nam one bardziej świadomie dobrać garderobę.martaszc pisze:Zgadzam się w 100%cava pisze: Męskie ciuchy z nurtu "slim", kierowane do mężczyzn szczupłych są taliowane.
Mężczyźni wygladają w nich... bosko! (to znaczy... szczupli mężczyźni)..
Natomiast, jeśli chodzi o koszulki dla panów na lato, to bardziej podobają mi się te z rękawkami. Bokserki, koszulki na ramiączkach, nie przykuwają zbyt mocno mojej uwagi. Choć z pewnością są idealne na lato.
Dzięki za uwagi na temat kalenji. Jedna z Was zdaje się popełniła artykuł na temat ciuszków dla Pań do biegania. Może pokusiłybyście się o podobny dla Panów. Może Koledzy poprzyjcie moją inicjatywę i Dziewczyny dadzą się namówić?

To proszę - jestemMaly89 pisze: Wy tak na poważnie myślicie, że ktoś kupując koszulkę zastanawia się czy będzie przyciągał wzrok płci pięknej? Nie mówię, że nie aczkolwiek nigdy osobiście nie słyszałem o czymś takim

Panowie, odłóżmy żarty na bok. Po co to mydlenie oczu? Nie będziecie mi tu mówić, że nie jest dla Was ważne, co myślą i jak patrzą na Was kobiety...
pzdr wesoło
montalb