tu w new feelach mam nadzieje ze jednak nie zarylam pieta w te kostke tak jak wskazywaloby na to zdjecie

Moderator: infernal
Z pięty czy nie... A jakie to ma znaczenie? Ważne, że szybko biegasz i czerpiesz z tego radośćLadyE pisze:tu w new feelach mam nadzieje ze jednak nie zarylam pieta w te kostke tak jak wskazywaloby na to zdjecie
yhymKanas78 pisze:Zobacz swój cień-wygląda na biegnącego psiaka!
ja w trakcie biegu raczej nei zastanawiam sie nad technika dopiero na zdjeicach widze jakies dziwne rzeczy. pokraczne te moje bieganiekachita pisze:Może od tego zadzierania masz spięte łydki? Albo zadzierasz przez spięte łydki? Próbowałaś puścić stopy luzem?
sa wygodne ale uda i tak sobie obtarlam :PP nic nie pisalam o zwyciestwie :PPPWariatkm pisze:Brawo kolejne zwycięstwo i wreszcie jakieś krótsze spodnie.
tak tak i wielka szkoda bo kolega dobiegl pierwszy i w sumie ani pucharku nie dostal ani nawet na pudlo go nie wezwali :/ szkoooodakachita pisze:Właśnie widzę, że w Chotomowie ta piątka była - namawiałam kolegę-autochtona, żeby wystartował, ale jakoś się nie dał namówićTo bardziej chyba taki osiedlowy bieg był?
dlatego trenuję szybkość na basenie 25 m a wypływania na 50 mWczoraj wieczorem wpadł mi jeszcze basen. 35min odbijania się między ściankami na 25m. Spróbujcie popływać przez parę miesięcy na 50m a później pójść na o połowę krótszy ale dziwne uczucie Ciekawa jestem ile wychodzi mniej samego pływania przez to ciągłe odbijanie się nogami od brzegu