oj rozumiem Cie. mnie przez 3 tyg uziemienia tak nosilo, ze naparzalam brzuszki zeby sie troche wyzycSkoor pisze:jak sobie Pani zyczy
Juz sie nie moge doczekac az mnie ten "kulas zafajdany" przestanie bolec
Skoor pisze:Dobrze, ze mi wybilas z glowy pomysl rozbiegania tej nogi, bo takowy chodzil mi po glowietak moze szybciej dojde do siebie
Izotoniki mozemy jeszcze zamienic na porade stomatologiczna gdyby byla potrzebna
Zona chciala, dzieci chcialy, rodzinka chciala wiec nie ma, ze boli idziesz i koniec, zreszta sama pewnie wiesz jak jestszacha pisze:Skoor pisze:odczekaj jeszcze z tydzien i sprobuj wyjsc na spacer. tylko nie taki 4h![]()
no...nie wiem.Skoor pisze:Zona chciala, dzieci chcialy, rodzinka chciala wiec nie ma, ze boli idziesz i koniec, zreszta sama pewnie wiesz jak jestszacha pisze:Skoor pisze:odczekaj jeszcze z tydzien i sprobuj wyjsc na spacer. tylko nie taki 4h![]()
magrusia pisze:ciężko będzie zacząć od pułapu niżej
Miałam zerową kondycję i stwierdziłam, że 6 tygodniowy plan będzie dla mnie ok.
Ty mówisz, że teraz lajtowo 3 minuty marszu na 2 biegu. ja na takim we wtorek skończylam
pierwszy tydzien 30s na 4:30, drugi tydzien 1:4. teraz, we wtorek zaczełam 2:3 i dupa
dlatego się niepokoję, bo nie wydaje mi się, żebym sie przeforsowała :/
buty mam ok. nie wiem, jaką mam technikę, ale nie wydaję mi się żeby była aż tak straszna :P szczególnie że przy mojej intensywności nie ma mowy o waleniu stopą w asfaltja po prostu nie mam na to siły.
ps. lubię swój telefon, nie będę go zmieniać
ps2. gdzie znajdę te ćwiczenia na wzmocnienie nog? dałaś dwa razy ten sam link
póki co, nieświadomie podczas czytania książki, próbowałam robić ćwiczenie 3 (Leżenie tyłem z biodrami uniesionymi wysoko) stąd http://www.bieganie.pl/?cat=2&id=1457&show=1 kolano daje o sobie znać.