mąż mnie wyśmiał, że studiuję trasę od wielu dni i nie wyłapałam tego. Nie ma to jak kobieca orientacja w przestrzeni. I to własnego miasta
Kachita - komentarze.
Moderator: infernal
-
Ma_tika
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka w maratonie: brak
- rene87
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
Kachita gratki !!!
najwazniejsze, ze impreza zaliczona
widziałam, ze Tusk też tam leciał z numerem "1" 
- kachita
- Zaprawiony W Bojach

Na pewno uda się gdzieś spotkać, może w Radomiu na połówcemeraviglia pisze:Życzę powodzenia w treningach, kolejnych startach i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś uda nam się znowu spotkać.
Moją twarz ratuje tylko to, że nie jestem z WarszawyMa_tika pisze:Hej Kasia, ja też dostałam jakiegoś zaćmienia z Agrykolą i do dziś rano byłam przekonana, że biegniemy tam pod górę![]()
mąż mnie wyśmiał, że studiuję trasę od wielu dni i nie wyłapałam tego. Nie ma to jak kobieca orientacja w przestrzeni. I to własnego miasta![]()
Jak na to, że przy rozgrzewce noga nie podawała, że były slalomy i szarpane tempo na początku, to całkiem dobrze mi poszło, w sumie ze słynnego kalkulatora McMillana wychodziło, że mam dzisiaj nabiegać 28:38, czyli zaledwie 9 sekund mniej. No i przez cały bieg wyprzedzałam, co dobrze mi zrobiło na moralerene87 pisze:Kachita gratki !!!najwazniejsze, ze impreza zaliczona
widziałam, ze Tusk też tam leciał z numerem "1"
![]()
Tuska nie widziałam osobiście, ale gdzieś już za metą przemknął obok mnie redaktor Kurzajewski, wspominany przez spikera na starcie równie często jak premier
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- rubin
- Zaprawiony W Bojach

gratulacje, Kasia
oglądałam relację w TV - ludu, że hoho
)) nic dziwnego, że kręto było
, ale że tłumnie nawet na mecie
;
zdrówka życzę i żeby ta kostka nie sprawiała już więcej kłopotów
zdrówka życzę i żeby ta kostka nie sprawiała już więcej kłopotów
-
Ma_tika
- Zaprawiony W Bojach

tu się mogę pochwalić kolejnym gapiostwem, bo podobno Tusk przechodził koło nas, a ja akurat byłam zajęta wiązaniem buta na wielce skomplikowany nierozwiązywalny węzełek i nie dotarł do mnie komunikat wygłoszony (zbyt cicho) przez męża: "o, Tusk idzie!"kachita pisze:Tuska nie widziałam osobiście, ale gdzieś już za metą przemknął obok mnie redaktor Kurzajewski, wspominany przez spikera na starcie równie często jak premier
a Kurzajewski był dziś w wiadomościach
- rene87
- Zaprawiony W Bojach

Jak dla mnie czapki z głów moja Panikachita pisze:Jak na to, że przy rozgrzewce noga nie podawała, że były slalomy i szarpane tempo na początku, to całkiem dobrze mi poszło, w sumie ze słynnego kalkulatora McMillana wychodziło, że mam dzisiaj nabiegać 28:38, czyli zaledwie 9 sekund mniej. No i przez cały bieg wyprzedzałam, co dobrze mi zrobiło na morale
Tuska nie widziałam osobiście, ale gdzieś już za metą przemknął obok mnie redaktor Kurzajewski, wspominany przez spikera na starcie równie często jak premier
-
LadyE
- Zaprawiony W Bojach

brawo Kachita 
niestety nie udalo mi sie dotrzec na czas. na miejscu bylam juz wlasciwie pod koniec dekoracji ...
z tego co slyszalam problem ze spowalniaczami dotyczyl i przodu :/
wkurzaja niemal rownie jak Ci ze sluchawkami
niestety nie udalo mi sie dotrzec na czas. na miejscu bylam juz wlasciwie pod koniec dekoracji ...
z tego co slyszalam problem ze spowalniaczami dotyczyl i przodu :/
wkurzaja niemal rownie jak Ci ze sluchawkami
- kachita
- Zaprawiony W Bojach

No ba! 
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- mimik
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Oba medaliki fajne.
Ale Kosynierów trochę bardziej zaawansowany.

Ale Kosynierów trochę bardziej zaawansowany.
fajniejszy, fajniejszy..i się wie, że medal po prawej fajniejszy![]()
-
Aniad1312
- Zaprawiony W Bojach

- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach

No ładne te medale
ale że Ty Kaśka (stara bądź co bądź wyjadaczka biegowa) nie przewidziałaś, że będą dzikie tłumy i żeby podejść bliżej do startu.. hmm
Masz już jakąś koncepcję jak zrobisz tą Piotrkowską? Na luzaku, towarzysko, czy pociśniesz?
Masz już jakąś koncepcję jak zrobisz tą Piotrkowską? Na luzaku, towarzysko, czy pociśniesz?