trzymam mocno kciukasy jutro od 11

niezłe jaja z tą torbą, dobrze że wszystko się dobrze skończyło

Moderator: infernal
Oj tak, sporo ich było, co szczególnie dobrze widać po moim miejscu w klasyfikacji kobiet (chociaż open i K30 teżmimik pisze:..ale na takich świątecznych eventach sporo też tzw. niedzielnych biegaczy.![]()
No brzmi fajniemimik pisze:Kasia, Swarzędz brzmi rozsądnieFajnie by było to pobiec.
Mam nadzieję, że koleżanka Concordia też się zdecyduje na ten bieg. Może zmnotuje się jakaś ekipa.![]()
nie kuście tym Swarzędzem, no... bo mnie ze szkoły na zbity pysk wypieprząmimik pisze:Gratulować!
Spoko bieg..ale na takich świątecznych eventach sporo też tzw. niedzielnych biegaczy.
Kasia, Swarzędz brzmi rozsądnieFajnie by było to pobiec.
Mam nadzieję, że koleżanka Concordia też się zdecyduje na ten bieg. Może zmnotuje się jakaś ekipa.
Witamy na biegach WOSiR-uCały czas usiłowałam wyprzedzać, żeby móc się jakoś rozpędzić, ale nie było gdzie, wąsko, mnóstwo ludzi, którzy szli i to środkiem ulicy (na moją uwagę, żeby może szły bokiem i nie tarasowały całej drogi, dwie panny rzuciły, że może one mają ochotę iść środkiem )
Nie namawiamy do złego, szkoła ważna, ale fajnie jakby się udało.concordia pisze:nie kuście tym Swarzędzem, no... bo mnie ze szkoły na zbity pysk wypieprzą