Rene87 - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Matxs pisze:Ogólnie widać, że treningi coraz szybsze..., tak rośnie forma, czy po prostu wcześniej było ostrożnie? Brawo.
Hej :)
Staram się biegać na wyczucie ..... od lutego ostroznie w bezpiecznym szurajacym tempie , po wprowadzeniu interwalow poczulam wiatr we wlosach zachcialam szybciej .... i tak oto sie dzieje . Staram sie nie kontrolowac zegarka podczas biegu, ale tez niepotrzebnie nie zwalniac ( psychika czesto mi podpowiada cos w rodzaju - daj sobie spokoj jutro pobiegasz.... :bum: )
Matxs pisze:Brawo.
dziękuje bardzo - będę eksperymentować dalej co by nie spocząć na laurach ;)
New Balance but biegowy
Markiza1
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Ja też wprowadzam dodatkowe ćwiczenia :) jakie zgranie.Tylko mam straszne zakwasy po poniedziałku.Trzymaj się,1,5h to nie przelewki :)
Awatar użytkownika
Provitamina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dobrze jest Cię ujrzeć na zdjęciach :) Na biegowe niedługo przyjdzie czas :) Daj znać jak Ci poszło to długie wybieganie :) Pogodę masz dzisiaj doskonałą :)
Life is short... running makes it seem longer.

Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga

Obrazek
=========
-----
Moje endo
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałem. Dobrze jednak wstawiać foty na bloga to ludzie przynajmniej WIDZĄ, co poprawiać chcesz :hahaha:
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Awatar użytkownika
concordia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1h 3min

Nieprzeczytany post

Gife pisze:Zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałem. Dobrze jednak wstawiać foty na bloga to ludzie przynajmniej WIDZĄ, co poprawiać chcesz :hahaha:
A co tam dojrzałeś Gife? :spoko: Oświeć mnie :hejhej:
Ja, jako kobieta stwierdzam, że masz fajną figurę, właśnie kobiecą, której niejedna dziewczyna Ci pewnie zazdrości :usmiech: Serio.
Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

dzisiaj bez dlugiego wybiegania - dostalam okropnie bolesny okres do tego spozniony ( czy to moze miec zwiazek ze wzmozona aktywnoscia fizyczna :niewiem: :niewiem: :niewiem: ) Postanowilam zostac w domu co by sie nie wykrwawic .
Gife pisze:Zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałem. Dobrze jednak wstawiać foty na bloga to ludzie przynajmniej WIDZĄ, co poprawiać chcesz :hahaha:
no tak - zdjecie sprzed 2 lat co prawda 6 kg wiecej ale proporcje wciaz te same . cale szczescie nie chce nic poprawiac w swojej sylwetce :bum: bo wyszlo by na to, ze to czego pragne nie jest osiagalne i chodzilabym permanentnie niepocieszona :)

tak na szybkiego pod scianka w domu ;):

Obrazek
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Pati, patrząc na zdjęcie aktualne, nie widzę nic, co by mnie pokusiło do zrzucania wagi, jedynie utrzymania aktywności fizycznej w swoim życiu :hej: 6 kg więcej wygląda kobieco, 6 kg mniej wygląda sportowo :hahaha:
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gife pisze:Pati, patrząc na zdjęcie aktualne, nie widzę nic, co by mnie pokusiło do zrzucania wagi, jedynie utrzymania aktywności fizycznej w swoim życiu :hej: 6 kg więcej wygląda kobieco, 6 kg mniej wygląda sportowo :hahaha:

tymbardziej, ze nic nie wspominalam o zrzucaniu wagi, poprawianiu sylwetki itp :bum: dla zdrowia gife biegam i chce regularnie to robic ... dlatego to jest takie trudne ... biegasz a efektem bedzie zdrowie, ktorego nie widac golym okiem :hejhej:
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ale zaczynając bloga, miałaś nieco inne zamiary to też właśnie chciałem zobaczyć, z czego po tej ciąży schodzić chcesz :bleble: A o bieganiu dla zdrowia to słuszna sprawa. Efekty same przychodzą :hej:
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Awatar użytkownika
concordia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gife pisze:Pati, patrząc na zdjęcie aktualne, nie widzę nic, co by mnie pokusiło do zrzucania wagi, jedynie utrzymania aktywności fizycznej w swoim życiu :hej: 6 kg więcej wygląda kobieco, 6 kg mniej wygląda sportowo :hahaha:
Wyjątkowo się zgadzam :bum:
Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gife pisze:Ale zaczynając bloga, miałaś nieco inne zamiary to też właśnie chciałem zobaczyć, z czego po tej ciąży schodzić chcesz :bleble: A o bieganiu dla zdrowia to słuszna sprawa. Efekty same przychodzą :hej:

no akurat nei bylo mowy o schodzeniu z czegokolwiek :bum: chodziło prosto mówiąc o - ruszenie w końcu dupska ;) po długiej nieaktywnej przerwie :usmiech:
Gife pisze: Pati, patrząc na zdjęcie aktualne, nie widzę nic, co by mnie pokusiło do zrzucania wagi, jedynie utrzymania aktywności fizycznej w swoim życiu 6 kg więcej wygląda kobieco, 6 kg mniej wygląda sportowo

concordia pisze:Wyjątkowo się zgadzam
generalnei teraz sie zastanawiam co robic zeby wygladac kobieco i sportowo .... skoro juz gife to wykluczył :bum:
sarenka70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:03
Życiówka w maratonie: 2:57:35

Nieprzeczytany post

Sliczna dziewuszka z Ciebie.Zycze Ci dalej udanego treningu ja daje rade biegac z czworka dzieci to ty dasz rade z jednym :uuusmiech: Powodzenia :usmiech:
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

rene87 pisze:generalnei teraz sie zastanawiam co robic zeby wygladac kobieco i sportowo .... skoro juz gife to wykluczył :bum:
Ja na to mówię żeby "szło w cycki" :hej: :bum:
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Awatar użytkownika
concordia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

hehe wiesz, to cieżka sprawa jest :bum: Mi osobiście na tej fotce +6kg bardziej się podobasz :usmiech: Jest wszystko an swoim miejscu :bum: Ale wiadomo, mężczyźni patrzą pod swoim indywidualnym kątem, może oni dadzą bardziej klarowne wskazówki :bum:
Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

sarenka70 pisze:Sliczna dziewuszka z Ciebie.Zycze Ci dalej udanego treningu ja daje rade biegac z czworka dzieci to ty dasz rade z jednym :uuusmiech: Powodzenia :usmiech:
dziękuję :) mam nadzieję, ze im dalej w las tym łatwiej będzie :usmiech:

Gife pisze:
rene87 pisze:generalnei teraz sie zastanawiam co robic zeby wygladac kobieco i sportowo .... skoro juz gife to wykluczył :bum:
Ja na to mówię żeby "szło w cycki" :hej: :bum:

nie dogodzisz :ble:

concordia pisze:hehe wiesz, to cieżka sprawa jest :bum: Mi osobiście na tej fotce +6kg bardziej się podobasz :usmiech: Jest wszystko an swoim miejscu :bum: Ale wiadomo, mężczyźni patrzą pod swoim indywidualnym kątem, może oni dadzą bardziej klarowne wskazówki :bum:
kochana chyba w ogole sie nie przejmowac tym :taktak: , ale jak widac co niektorzy plci przeciwnej sa szalenie wybredni i krytyczni :bum:
ODPOWIEDZ