franklina pisze:cava czytałam blogusia

no bosko masz kobito

i pogoda i widoki i trasy do biegania-cud,miód i tr :uuusmiech: a ten potokkkk-poezja

u nas 13 stopni,wieje i o krótkim rekawku tylko pomarzyc

jeszcze dostałam jakies perfidne uczulenie na powiekach( i wokół oczu) ze na piatkowe weselicho pójde tak jak mnie bozia stworzyła,bez makijazu

echhh,maj zapowiada sie mało atrakcyjnie:nawet ten bieg sobie powinnam odpuscic bo bede ...niedysponow@na@

no chyba ze z ręcznikiem ....fuck
miłego dnia WAM zycze
Franki, mnie tez jak w mordę strzelił, wypada 1wszy dzień @ akurat na start. I jak się franca nie spóźni z 1 dzień albo nie pośpieszy ze 2 dni- no to nie dam rady pobiec.
ostatnio próbowałam biegac w 1wszy dzień @ i skończyło się mdłosciami i jakimiś takimi stanami jakbym zaraz zasłabnąć miała. Po 3 km ledwo do domu dolazłam i potem leżałam jak zwłoka.
A nawet jak pobiegnę, to w tym momencie cyklu na żaden szałowy czas nie liczę, jak 58 minut bym ubiegął to looz, a jednak- chciałoby się lepiej. No ale taki babski los, nic na to nie poradzę a antykoncepcji hormonalnej która mozna to regulować nie toleruje mój durnowaty organizm.
Ale chociaz pokibicowac przyjdę. jednak cały czas mam głupią nadzieję że jednak "nie trafi"
Alergia też mnie nęka, tyle że nafaszerowałam się Telfastem i mam na razie spokój. I ostatnie 2 tabletki Telfastu tylko a potem pewnie powtórka z rozrywki zanim do lekarza dotrę po nowe.
No ale jak w Raju chociaz mam.

Dziś chłodniej, tak z 15 stopni, ale tu juz tak wszytko nagrzane że nawet jak chłodniej to nie ma tego okropnego, przenikliwego ziąbu od morza.
Wleźliżmy dziś na Korbanię. bardzo fajny szlak- bardzo mało ucząszczany, wręcz dziki - jeszcze takim nie szłam zawsze chodziliśmy szlakami bardzo uczęszczanymi. na Caryńską Połoninę, na Tarnicę - tam zawsze tłumy ludzi a w drodze na Korbanię nie spotkaliśmy nikogo choc juz wczoraj przyjechał tłum turystów.
Za to, zneleźliśmy ślady niedzwiedzia i to świerzutkie w błocie jeszcze nie zapłynięte.
Niezłego miałam stracha. :/
Mało ze zmije, to jeszcze niedzwiedzie. :/